Astroloji & Burçlar Aşkta en çabuk vazgeçen burçlar siralamasinda kaçinci siradasiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 1- KOVA KADINI2- İKİZLER ERKEĞİ3- YAY ERKEĞİ4- ASLAN KADINI5- KOÇ KADINI6- BAŞAK ERKEĞİ7- OĞLAK ERKEĞİ8- TERAZİ ERKEĞİ9- BALIK KADINI10-AKREP KADINI11- YENGEÇ ERKEĞİ12- BOĞA ERKEĞİ Aşkta en çabuk vazgeçen burçlar siralamasinda kaçinci siradasiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TheMagicofLove Takip Et Xper 7 Yaş: 93 , eic 100% Koç 5 ay Yukselen kova burc koc olaraktan galiba dogru birini. pek beklemeyi sevmem 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yengeç 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Ben kolay vazgeçebilen bir kadın değilim gerçekten de 11 çok da abartı olmamış.. ha karşıdaki insan hak eder ayrılırım vazgeçmesi zaman alır ama bitiririm illa sadece biraz zaman alır.. 0 0 Yorumla
Heliinkyyya Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Boğa 5 ay Genelde takinti yaptigim icin ben yokum bu siralamada ahahsh 1 0 Yorumla
kraliçeati Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% Balık 5 ay Katılmıyorum bu listeye ilk sırada ben olamam. 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Aslan 5 ay Yay kadını yok çünkü vazgeçmem hiç 😂 1 0 Yorumla
İçiminoYasin Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% İkizler 5 ay İki değilimdir diyeceğimde neyse 😂 1 0 Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% Yengeç 5 ay Bir yengeç bi kere en azından ben 😂 1 0 Yorumla
aurélie_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Koç 5 ay Birinci sıraya mi koydunuz bizi. Kovalar çabuk baglanir geç soğur halbuki. 0 0 Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Aslan 5 ay Aslan erkeği yok listede, tekrar sor 0 0 Yorumla
Bakırımsı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Terazi 5 ay Terazi kadınını insandan saymıyor musunuz😒 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok burcum burada :D 0 0 Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 420 cevap paylaştı. 5. sıradayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yukselen kova burc koc olaraktan galiba dogru birini. pek beklemeyi sevmem
Kova olarak söylüyorum bu sıralama koca bir yalannnnnnn
Ben kolay vazgeçebilen bir kadın değilim gerçekten de 11 çok da abartı olmamış.. ha karşıdaki insan hak eder ayrılırım vazgeçmesi zaman alır ama bitiririm illa sadece biraz zaman alır..
Genelde takinti yaptigim icin ben yokum bu siralamada ahahsh
Katılmıyorum bu listeye ilk sırada ben olamam.
Yay kadını yok çünkü vazgeçmem hiç 😂
İki değilimdir diyeceğimde neyse 😂
Ben neden en bastayim?
Bir yengeç bi kere en azından ben 😂
Listede yokum
Birinci sıraya mi koydunuz bizi. Kovalar çabuk baglanir geç soğur halbuki.
Aslan kadınıyım, 4. sıradaım.
Başak kadını yok
Aslan erkeği yok listede, tekrar sor
Terazi kadınını insandan saymıyor musunuz😒
Yok burcum burada :D
İlk sırada 😂😂
Sıralamada yokum
10 iyi
9 balikk🐋🦭
Başak kadını yokk
6. Sıra
5. sıradayım