Böyle musallat olayları falan gerçekten başından geçen anlatın merak ederim böyle şeyleri benim hiç başıma gelmedi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
40'ım çıkmadan önce al karısı gelmiş bana annem anlatırdı gece siyah bedenli kırmızı gözlü bir şey görmüş muhtemelen halisünasyondu da anlatıyordu işte
Allah'a şükür müslümanız öyle bir derdimiz yok çok şükür
Ne alaqqa
Eski sevgilim i aldattım die büyü yaptırdı uyuyamadım kabuslar görüp uyandım zor kurtuldum en yakın arkadaşı söylemişti bana
Fazla uğraşma bence böyle şeylerle
Ugrasmiyom merak ediyorum ilgimi cekiyor
Meraktan ileriye gitmezse iyi elbette
Ne gibi
Yani sadece merak edebilirsin daha ilerisiyle uğraşmazsan iyi diyorum
Daha ilerisi ne iste
Ya bu tip şeylerle uğraşma diyorum işte demek istediğim o derinlere inme yani
Sen indin mi
Hayır
Fazla takma kafayı böyle şeylere
Merakk
Olay geçmedi bizzat olayların içindeyim
Anlat dinleyelim
Hepsi gizlidir ama en sıradan olan birisini söyliyim adam karısını aldatıyor başka kadından çocuk yapıyor mecburen bizde muska ve büyü yapıyorum adamı karısından boşuyorum metrisi ile evlendiriyorum bunu yaparken de inancımı bastırıyorum aynı zaman da olacaklardan haberdar bir şekilde yapıyorum
Sen mi yapiypn büyüyü
Ewettt
Yav hehe
Seni inandırmak için asla uğraşmam ama senin inanç kavramın veya inanmak için olması gereken olay durum nedir çok merak ettim açıkçası
Şimdi şöyle düşünebilirsin Büyücünün ya da bu tarz işlerle uğraşan birinin bu sitede ne işi var diye düşünebilirsin ama bir de şu şekilde düşün bu işlerle uğraşan birisini bulmak için buraya Sen de bir soru sordun burada olduğunu düşünmüyorsan neden buraya böyle bir soru sordun
İlgimş cekiyor bu konular ondan
Olabilir bu normal ama bunu burada sorman normal ama yapan kişiyi burada bulunca inanmamak veya ti ye almamak olmaz ki sonuçta bizde etten kemikten insanlarız toplum baskısı var üzerimizde
Ee detayli bahset o zmn bşraz
Ne yapayım mesela yazdığım büyünün resmini mi atayım ya da muskayı mı atayım anlattım işte zaman adım adım anlatsam bu sefer aşırı uzun olur
Hiç kurcalama bence bu konuyu. Başına geliyor
Senin basina geldi mi anlatsana
Benim değilde eski sevgilimin yani ama onunkisi biraz farklı nasıl desem exorcist filmi gibi. Üç harfli değil. Büyüde değil. Çok kadim bir varlık tarafından ele geçirilme vakası.
Nne diyoo olmm
Şeytan çıkarma ayini hiç duydun mu biliyor musun ciddiyim
Gerçi boş ver anlatmayayım etkisinden çıkamazsın. Ben 6 yıldır çıkamıyorum.
Anlat anlat lütfenn
2020 yılıydı pandeminin en zor geçen yılı. Aynı sitede oturuyoruz apartmanlar farklı. Dışarı çıkma yasağı var. Neyse görüntülü konuşmaya başladık. Bana sorunlarından bahsetti. Uyuyamıyorum sürekli biri gelip kulağıma bir şey fısıldıyor dedi. Bende herhalde evde çok durdu psikolojisi bozuldu sanıyordum. Fakat git gide garipleşti. Bana garip fotolar atmaya başladı. Hayvan cesetleri vs gibi. Bir gün evine gittim bakmak için ne yapıyor diye. Değişik bir ses tonu ile ben seda değilim dedi ve bardağı havaya kaldırıp bana fırlattı. Eliyle kaldırmadı bardağı gözleri ile kaldırdı. Sonra kısa süreli psikoz atağı geçirdi. Ailesi yatağa bağladı. Mısırdan biri geldi. Bu işlerle uğraşan. O kişi içindekini çıkarttı ama sevgilim öldü ve şu an yanımda.
Ayn bende orada ki bardagim
Dalga geçme ben 6 yıldır böyle yaşıyorum. Hatta sana yazdığım için bu olayı anlattığım için seni cezalandırmak istiyor.
Ben okeyim
Bak öyle deme kızgın şu an durduramazsam gelir cezalandırır seni
Bekliyom HSJJSHJDFH
Neyse bu konuşmayı burada sonlandıralım yoksa sana gelecek.
Gelsin
Gelmemi çok mu istiyorsun küçük sürüngen?
Gel brom
Gözlerini kapatıp uyuduğun an yanındayım...
Okii gel
Yaşadım.