s 3 ayYengeç burcu erkek öyle hiç tanıdığım var mı bilmiyorum bile ya. İllaki vardır erkeklerden ama hiç sormadım gerçekten yengeç burcu musun veya hangi burçsun diye tanıdığım erkeklere. Kadınları iyi oluyor ama yengeç burçlarının onu biliyorum 😊
16 Yorumla
Oğlak3 ayÖyleyizdir sağ ol 💅💕
s İkizler3 ayBiliyorum evet 😂✌️🙏
Oğlak3 ay😂🙏
Oğlak3 aySenin eşinin burcu ne
s İkizler3 ayİkizler 😂
Oğlak3 ayOh ne güzel, birbirinizi bulmuşsunuz 😂
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 630 cevap paylaştı.
3 ayBenim eski eşim yengeçti , yengeç kadınları çok uyumlu ve sakin olmasına rağmen erkekleri tam tersidir , yengeç erkeği narsist bir kisiliktir , bencil dediğim dedik, tutarsız, anı öfke patlamaları olur , takıntılı insanlardir , yengeç erkeği ile birlikte isen piskolojik şiddet çok görürsün , dengesiz bir ruh halleri vardır yapılan hatadan direk seni suçlarlar, hep ben haklıyım modu vardır , asla hatasını kabul etmez , düzeni severler , emir kipimden hoşlanırlar , hep ben kafasındadirlar , insanları aşağılamayi severler , inatçı ve ketum olurlar , su gurubu erkeği ile anlaşmak çok zordur hep idare etmen gereken bir kişilikleri vardır , oyuzden su gurubu erkeği evlilikte tercih edilmemeli çünkü çok zorlanirsiniz çok sabır istiyor ,
223 Yorumla
Oğlak3 ayVallahi en iyi bu şekilde anlatılabilirdi ablam, tebrik ederim 👌 Eline emeğine sağlık 🙏
Yengeç3 ayRica ederim ne demek 🙋
Yengeç3 ayBen yengeç değilim o zaman..:)).. düzen seven bir anarsit birde emir kipi efendiye inanmayan birinde.. öfke patlaması herhalde en son orta okulda yaşadım bunu.. bu bakış açısı ilginç sizin eski eşinizin yetişme tarzı ailesi arkadaşları hiç faktör değil yani doğduğu gün faktör sadece.. bayram da bir arkadaşım ziyarete gelecek yengeç burcu 3 gün var aramızda bir 27 yıllık arkadaşım bir kere sonirlendigini görsem bütün mal varlığımi çağdaş yaşama bagisliyacam..:))
Yengeç3 ay@Onemortime yengeç erkeği genel olarak manipüle edici ve narsist kişilerdir ama bazıları yükselen burçlarının özelliklerini taşır ve farklılık gösterebilir ama genel olarak bu şekildedir ve anlaşması çok zordur haklı iken seni öyle bir manipüle eder ki bir dakikada suçlu olursunuz ve asla kendiniz olamazsınız çünkü hep yönetilirsiniz duygularıniz bile yönetilir bir nevi köle gibi olursunuz
Yengeç3 ayBu bir yazılı kanun ya da kesinlik içermez ki.. burc belirleyici bir faktör değil.. biri yengeç ya da akrep ya da ikizler diye. aman tü kaka evlenilme ya da dostluk kurulmas denemes ki.. kişiyi tanıyıp görmeden.. kardeşim akrep ve bir sürü zarar verei şimdi bütün akreplere karşı dost olmaz ki nasıl diyebilirim ki bir dostumda akrep evi mi bqrkomi emanet ederim ona.. kardeşime 1 lira emanet etmem lakin :))
Yengeç3 ay@Onemortime bu astrolojiye inanmaniz ile alakalı bir durum bugün ikizler diyince astroloji de insanlara sorduğunuz da da iki metre uzağa kaçın der 😂 bugün yengeç erkeğini kime sorsan benim cevap verdiğim gibi anlatır, bunu ben astroloji de okuduğum için değil birebir 10 yıl bir yengec erkeği ile evlilik yaşayıp tecrübe ettiğim için yazdım oyuzden sen iyi diyorsan öyle olsun herkes yaşadığını bilir
Yengeç3 ayHayır ben iyidir demiyorum elbette ama kişilik özellikleri. Başka şeylere göre değişir diyorum büyüdüğü muhitte göre bile.. burçlardan daha öncelikli bizim karqkterimize sirayet eden şeyler var diyorum.. o yüzden akrep örneğini verdim.. kardeşim babamla büyüdü tamamen onun özelliklerini almış maalesef.. etkilenmiş diyelim.. aninofke parlaması şekere bağlı bile gelişebilir kısaca bir burcun bir kişi o burçtan diye baştan tü kaka denilemez diyorum bu bana haksızlık geliyor haa sizin dedifini gibi karakter özellikleri gene aynıysa bu kötü bir kaakter dir derim.. ama ikislar konusunda haklılar hahahhah :)))...
Yengeç3 ay@Onemortime dedim ya az da olsa farklılıklar gösterebilir , hepsi tam olarak bu diyemeyiz bu yanlış olur hayat kalitesi farklı olabilir yükseleninin özelliklerini taşıyor olabilir bu konuda zaten hem fikiriz ama tekrar üstüne basarak söylüyorum su gurubu erkeği genel olarak çok zordur ve anlaşmak sabır ister
Yengeç3 ayPeki burç konusunda benden daha uetkinsinizdir muhtemel benim yukselenik terazi cunku yengeç bana uzak kalıyor. ordan kurtardık en qzindan diyelim:))
Yengeç3 ay@Onemortime ohhh misss ne güzel işte teraxi burcu da iyi hoştur da o da dengesizdir 😂 iyi tarafı narsist kişilerdir değildir
Oğlak3 ay@Onemortime Sen bir tanesin canım benim, seni ayırıyoruz. Üstüne alınma sen :))
Yengeç3 ayOlmaz manipüle etmem lazım bundan sonra burç ozelliklerimi tasiyacam :)).. alinmiyorim ya bakış açısı adı altında fikir alış verişi.. sonuçta bende birşeyler öğrenebilirim :))
Oğlak3 ay@r_engarenkyollar @onemortime bakıyorum da baya iyi anlaşmışsınız. 10 dk girmedim bir baktım destanlar yazılmış 🤣
Oğlak3 ay@r_engarenkyollar Bu arada ablacım, @onemortime gayet iyi biridir, buradaki manevi babam derim ben ona hep😂 Gayet modern, keyfine düşkün, temiz kalpli ve düşünceli biridir. Yengeçleri sevgili olarak bende çok sevmem ama hep iyi dostlarım olmuşlardır.
Yengeç3 ayEvet harçlık koparmaya calismadigon zamanlar gayet iyiyiz :)).. teşekkür ederim iltifatlar için lakin herkese maalesef öyle değilim üslup ve nezaketini koruyan insanlara. Karşı..:)
Oğlak3 ay@Onemortime Elin sıkı bak onu söylemeyi unutmuşum 🤣🤣🤣
Oğlak3 ayBu arada rengarenk ablam da bu hayatta tanıdığım en mükemmel kadınların başında gelir. Hem güzellik olarak hem karakter olarak inanılmaz bir kadın. Bir tık yanlış yerde tanıştığınız için birbirinizi yanlış tanımış olabilirsiniz 😂😂
Yengeç3 ay@onemortime 😊👍🌸🙋
Yengeç3 ay@Aynen_Haklısın teşekkür ederim ablasının gülü çok naziksin herzamanki gibi 🌹, evet beyefendi ile kaynaşmaktan ziyade fikir tartışması yapmis olduk güzelde oldu 👍🥰👍🌹
Oğlak3 ay@r_engarenkyollar rica ederim ablam, gerçekler bunlar 🌹 Arada olur öyle şeyler 👍🥰💕❤️
Yengeç3 ay🙏🌸🥰❤️
Yengeç3 ayEİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Oğlak3 ayRica ederim ❤️
Gizli Üye(30-35)3 ayBende yengeç burcuyum. Bazı yorumları okuma fırsatım oldu. Sanırım burç özelliklerini çok taşımıyorum veya karşılaşılan kişiler taşımıyor, bilemiyorum.
Hayatımda hiç ağlak olmadım. İlişkilerde zorlayıcı olmayı sevmem, aksine hareket alanı tanımayı severim. Biri çok küfür ediyor demiş, hiç küfür etmeyi sevmem. Manipülasyonla işim olmaz, giden gider, kalan sağlar bizimdir. Açıkçası tek başına burç özelliği demek yanlış olur diye düşünüyorum.11 Yorumla
Oğlak3 ayHaklısınız.
Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Yengeç erkeği duygusaldır, sahiplenicidir ama hassastır da. Sevmeyi bilir ama kırıldığında içine kapanır. Kimine fazla alıngan gelir, kimine güvenli. Lanet okunmasının sebebi belki duygularını fazla ciddiye almalarıdır. Doğru kişide çok kıymetlidir, yanlış yerde yorucu olabilir.
112 Yorumla
Oğlak3 ayBenim hiç sorunum olmadı, öyle duyunca da sosyal medyadan çevremden falan şaşırıyorum.
Oğlak3 ayBen de yengeçim, bence bizi anlayamıyorlar 😂
Oğlak3 ayBizim frekanslarımıza erişemiyorlar, daha gelişmeleri lazım 😂😂
Oğlak3 ayKesinlikle öyle, yengeç olmadan yengeci anlamak çok zor. İyilik düşünür iyilik olsun ister ama manipülatif olur, suçlu olur. İyi düşünmeye gelmiyor bu nankör insanlara 😂
Oğlak3 ay🙏👍😊
Oğlak3 ayRica ederim 😊🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Yengeç erkeği… Ah, onun kalbi deniz gibi dalgalıdır 🌊♋️ Ama ben “lanet” kısmına pek katılamıyorum. Yengeç erkeği duygusaldır, sahiplenicidir, bazen geçmişe fazla takılır. Seversen çok sever, kırılırsa içine çekilir. Ben Balık olduğum için onların o yumuşak kalbini anlayabiliyorum ✨
Ama herkesin haritası farklı, tek başına burç yetmez. Sen hiç bir Yengeç’le deneyim yaşadın mı? Seni en çok ne yordu merak ettim. 💫12 Yorumla
Oğlak3 ayBenim bir sorunum yok
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayDemek kalbin sakin, güzel ruh 🌙✨
Belki sadece merak ediyorsun, değil mi? ♋️💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 3 ayburçlara göre değerlendirmem
20 Yorumla
22 güBen Akrep stelyumu olarak Güneş Akrep Yükselen Oğlak Ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep Mars Kova olarak yengeç erkekleri ile anlaşamıyorum tripli insanı aşağılayan kendisine aman denilmesinden keyif alan dalga geçen alaycı ve şerefsiz bir yapıdadır hatta narsist kıskanç olurlar suç kabul etmezler iftiracıdırlar benim en yakın tanıdığım yengeç erkekleri var çevremde bu tarzdalar ben Erkek olduğum halde anlaşamıyorum ve bir Akrep olarak nefret ediyorum birde ikizler burcu erkeği de kadını da hayatımda gördüğüm en iki yüzlü burçlardan ilk sırada yer alır sonra yengeç gelir zaten doğum haritamda düşman olduğum burçlar da yengeç ve ikizler yer alıyormuş ama 7. ev evlilik evinde yengeç var yengeç erkeği şeytanın arka bacağı kadınına nasıl güvenirim bilmiyorum güvenim yok yengeçlerin böyle olduklarına gözlerimle şahit olduğum için 4. ve 5. ev boğa da yani boğa insanları ile güzel anlaşıyorum erkek veya kadın olsun fark etmiyor ama doğum haritama baktığımda boğa kadın daha mantıklı geliyor çünkü güven sadakat sevgi saygı ön planda benimde önem verdiğim güven sadakat sevgi saygı tutku nasipse inşallah bir boğa kadını ile evlenirim :D
11 Yorumla
Oğlak22 güsen de akrep stelyumu olduğu için boğa çekmen normal
3 ayHer kesle anlaşırım ben yeterki sınırlarını aşmasınlar, saygıda kusur etmesinler, benim kimseye bir saygısızlığım yoksa kimsede bana ileri geri konuşup saygısızlık yapamaz, yapan olursa hayatımdan anında çıkarırım.
13 Yorumla
Oğlak3 ayYengeç burcu musun, simgende yay var da
Yay3 ayHayır yengeç burcu değilim yayım
Oğlak3 ayanladım
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 3 ayEskiden bana takıntılı bir yengeç burcu erkeği vardı, ondan dolayı sevmiyorum.
37 Yorumla
Oğlak3 ayBen de yaşadım aynı durumu, ama kimden duysam yengeç ve başakları çok kötülüyorlar
u Balık3 ayPsikolojik şiddet uygulayan birisi çünkü yengeç. Manipülasyon yapan, sevgili olmaya zorlayan, adına planlar yapıp sana karar verme hakkı tanımayan, seni yapmadığın şeylerle suçlayıp namusuna küfreden.
Oğlak3 ayÇok iyi yengeç erkekleri de tanıdım, çok gariplerini de tanıdım. Biriyle tanışmııştım eskiden kursa giderken. Arkadaş olarak sohbet ediyorduk yengeç erkeği o da. Sevgilin var mı dedi bana. Ben de var dedim. Cidden de vardı. Ne zaman ayrılıcan peki diyor. Böyle bir soru mu olur ya. Ben dedim gayet mutluyum ayrılmıcam. Sonra uzaklaştı zaten.
u Balık3 ayKlasik yengeç erkeği davranışı 🤪. Onlar takılmıyor böyle şeylere.
Oğlak3 ayNe zaman ayrılıcan deyince böyle 2 dk şok içinde yüzüne bakıp kalmışım hiç unutamıyorum🤣🤣🤣
u Balık3 ayGarip bir çıkar peşindeler.
Oğlak3 ayÖyle cidden
3 ayHiç sevmem yengeç Burcu evlerden ırak.. o yuzden eve gitmiyorum :))
23 Yorumla
Oğlak3 ayİyi yapıyorsun :)) Ben de sevmem hiç :p
Yengeç3 ayYengeç kadını erkeği al birni bur otekine..:)). ya burç üzerinden şu lari konudmak bana o kadar komik geliyor ki.. insanın karakterininkisiligini belirlemez bunlar ya da ilişki yapılarını.. güvenli sevgindolu bir evde buyuyenle güvensiz mutsuz evde büyüyen aynı burçtan kişilerin ilişkiye bakış acikari ya da davranışları aynı olabilir mi? ya da aldatılan ile aldatilmayan birinin güven beklentisi? çok saçma işler birini nurcundan dolayı tanimamayi seçen insanlarin psikolojik destek almaları gerektiğine inanıyorum :))
Oğlak3 ayKesinlikle öyle ya, tek burca bakmak saçmalık 👍
Valla ben yengeç burcu erkeğiyim ve kimse lanet etmez benden :D bi sorudaki yorumlara bakıp yengeç olduğum için üzüleyim nsnfnsnd
12 Yorumla
Oğlak3 ayÜzülme üzülme 😂
3 ayO kadar anlamam burclardan burada oyle sorulaeq cevap vermek ıcın yazıyorum... bir tek Boğa kadınını tanırım oda cok stalk yaptıgım ıcın.
116 Yorumla
Oğlak3 ayBoğa ile başak iyi anlaşır ondan takılı kalmışsındr
Başak3 ayİnatçılığı bezdirir. Ayrıca takılı kalmadım.
Başak3 ayBu arada benim basak oldugumu nasıl anladın kı? Yazmadım ben
Oğlak3 ayŞu başakların titizliği, her cümlemdeki kelimeleri tek tek analiz ediyorlar ya😂
Oğlak3 ayBaşaklar daha inatçı bence
Oğlak3 ayKullanıcı adının altında gözüküyor bak bir simge var. Başak burcu işareti
Başak3 ayHe onu cevaplayan göremiyor eskiden vardu o sonra kalkmıstı. Tekrar geri getırmısler.
Detayclık dogruda inat konysunda boğa gibi kimse olamaz
Oğlak3 ayBoğalar çok sabit fikirliler ya, hiç gelişim göstermiyorlar
Başak3 ayEvet aşkından geberse mesaj atmaz
Oğlak3 ayNeden ayrıldınız ki
Başak3 ayPlatonikti benımkı..
Oğlak3 ayBaşakların bir başka sorunu da açılamamaları
Başak3 ayArtık acılcak bir durum yok... neyse grsrz baska sorularda... fazla ozele gırdıgımde ben hosuma gtmyr senle alakası yok yanlıs anlma..
Oğlak3 ayTamam
Başak3 ayGrşrz Allaha emanet
Oğlak3 aySen de
- Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı.
3 ayYengeç erkeğini sevgili olarak tercih etmezdim ama arkadaş olur çünkü fazla melankolik, alıngan, duygusal, tripliler çekemem sertlik seviyorum
34 Yorumla
Akrep22 gü@ÇiçeğiburnundaAnne Aslan burcu kadını isen evet aslan kadınları sert ciddi erkekleri severler ilgisini çekerler ve tutku cinsel anlamda da aslan kadını kendisine sert davranılmasından hoşlanır ateş elementi olduğu için diye tahmin ediyorum her burcun kadını sert erkeği kaldıramaz fakat koç ve aslan birde yay kesin kaldırır birde kova kadını
Aslan22 güDoğrudur ama o sertlik bizi bastıracak boğacak derecedeyse sıkıntı çıkar dengede tutabilmesi önemli 💫
Akrep20 gü@ÇiçeğiburnundaAnne evet dengelik esastır zaten aslan kadını ilgi bekler övülmekten hoşlanır erkeğinin ayağından öpmesi bile hoşuna gider kraliçe gibi davranılmasını ister saygılı ve kibar erkekleri severler sevgili konumunda ya da evlilikte olsun ama konu cinselliğe gelince erkeğinin canını yakmayacak şekilde sert davranmasını ister argo küfürlü kelimeler söylenilmesi hoşlarına gider aslan kadın da kibardır saygıya önem verir ve güvene çok önem verir ama aslanlar cömerttir çok çabuk inanıp güvenirler yani aslan kadını evlilikte akrep ya da boğa erkeği ile anlaşabilir ama %50 uyum çünkü çok tartışmalar aslanda dominant yönetici akrep ve boğada öyle fakat iş cinselliğe sekse gelince mükemmel uyumlu olurlar akrepte boğa da erkeği serttir cinsellikte aslan kadınının aradığı istediği de o ama evlilik uyumu zor gibi evlilik için kova erkeği daha çok mantıklı olur mantığıyla hareket ederler bağımsızdır tartışmayı sevmezler kafa dengidir aslan kadınına uyum sağlar birde yay erkeği uyum sağlar cinsel uyumları kova erkeği de uyumlu olur yay erkeği de hem evlilik hem cinsel uyum için yay kova erkekleri uyumlu olur fakat sadece cinsel uyum için akrep boğa erkeği olur burada seçim tamamen aslan kadınına kalmış ben Akrep burcu olarak aslanlarla arkadaşlıkta güzel anlaşırım ama evlilikte iletişimde çatışmalar çok olur bu yüzden uyumum olmaz iletişimde akrep boğa erkekleri aslan kadınları ile çok zorlanırlar çatışma tartışma çok olur yay erkeği kova erkeği en iyisi aslan kadınına ayak uydurabilirler hem iletişim hem evlilik hem cinsel uyumda aslanlar akrep ve boğa ile arkadaşlıkta anlaşbilirler evlilik konusu çok zor maalesef
Aslan20 güHepsi doğru fakat kova burcu genel olarak cinsellikte çok düşüktür aslanı karşılayamaz 1 ve 2. Si Aslan ve kova birbirlerinden nefret eden iki burçtur aynı ortamda bile olmaya tahammül edemez gerilirler aslan ve kova berbat bir evlilik olur herşeyi bilirken burada yanlış yapmanıza da nazar boncuğu diyelim, emeğinize sağlık 💫
- Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı.
u 3 ayİnsanları burçlarına göre kategorize etmem, bana yansıyan yönleriyle değerlendiririm. ✨
30 Yorumla Ben yengecim, kim lanet okuyormuş? Dönsün kendine baksın bence
11 Yorumla
Oğlak3 ayVallahi benim tanıdıklarım hep iyiydi ama kime yengeç desen bir ıyyyy diyorlar, ben de sinir oluyorum 😂
Gizli Üye(18-24)3 ayyengeç erkeklerini sadece yengeç kadınları anlar...
11 Yorumla
Oğlak3 ayKesinlikle
Artı yönleride var, eksi yönleride. Tamamen berbat değil.
20 Yorumla
3 ayManipülasyon üstadları 🤣 sevmiyorum ya çok dram yaratıyorlar
10 Yorumlayengeç burcu erkekleri genelde duygusal ve bağlılıkları yüksek olduğu için severim dimi
10 Yorumla
3 ayYengeç burcu ne erkek ne kadın hicbirini sevmem
Genelleme yapmamak lazjm ayrı konu10 YorumlaBence en tutkulu ve sevgilisine en düşkün burç yengeç erkeğidir.
121 Yorumla
Oğlak3 ayBazıları çok sinsi olabiliyor
Oğlak3 ayEvet, ben yaşamadım da yaşayanlar öyle diyor
Oğlak3 ayDeğişir ya kişiden kişiye. Ben de yengeç burcuyum bir kötülüklerini görmedim bu zamana kadar.
Oğlak3 ayHiç tanımadın mı kaç yaşına gelmişsin
Oğlak3 aydoğum günün ne zaman
Oğlak3 aytemmuzda benim. Burç logo kısmında ikizler gözüküyorda senin dedim acaba yanlış mı biliyor burcunu ama KS yanlış göstermiş herhalde
Oğlak3 ayBen çok yaşadım. Başta baya büyük bir aşk yaşıyorlar böyle leyla mecnun, romeo juliet gibi. Yazsan roman olur tonlarca sayfalık öyle bir aşk. Ama belli bir süre sonra o heyecan aşk tutku hiç kalmıyor nedense. Arkadaş gibi olunuyor.
Oğlak3 ay3 hafta süren de oldu, 1.5 yıl süren de 🤣🤣
Oğlak3 ayMaalesef canım sevgilim var
Oğlak3 aybilemem
Sevmem bende yengeç burcuyum
23 Yorumla
Oğlak3 ayKendini mi sevmiyorsun 😂
Oğlak3 ayAllah yardımcın olsun 😂
3 ayYengeç erkeği hiç tanımadım : ))
11 Yorumla
Oğlak3 ayOlsun :))
- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 ayHayır onlar narsistin önde gideni
30 Yorumla
3 ayValla ben yengeç erkeklerini severim.
10 Yorumla
3 ayEvet severim yengeç erkeği iyi anlaşırız
10 YorumlaBurçla insan mı seçilir akıl mantık işi değil
10 Yorumla
3 ayNeden sevilmez 😀
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 413 cevap paylaştı. Hiç yengeç arkadaşım veya tanıdığım erkek olmadı
10 YorumlaPek sevmem çok ağlak tripli oluyorlar
10 Yorumla
3 ayHiç tanışmadım ya fikrim yok o yüzdeenn❤️
10 Yorumla
3 ayAkrep burcu erkeği sevmem
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 422 cevap paylaştı.
3 ayKim yengeç kim ıstakoz hiç bilmem bile.
10 Yorumla Burca önem vereni duyunca bir soğuma geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayben yengec burcuyumda duymadım bir şey
23 Yorumla
Oğlak3 ayBen hep duyuyorum ya garip
Cevap sahibi3 aykarektere göre değişir canım her burçta olduğu gibi
Oğlak3 ayÖyle tabii ki
Astroloji & Burçlar konusunda 926 cevap paylaştı. Bende pek sevmem
20 Yorumla
3 aySeveriiz
10 Yorumla
3 ayBen anlaşamıyorum
10 YorumlaKesin haklıyızdır