bu sosyal medyadaki sahte astrolojide gezegenlere sahte anlamlar veriliyor ki bunlar da hiç kendi kaynaklarına bile uygun gelmiyor
tilki 🦊 küçücük, yarı kırmızı 🔴 yarı siyah ⚫️, beyaz ⚪️ gerdanlı sinsi ve hızlı birer hayvandır
mars gibi
mars da küçücük, yarı siyah ⚫️ yarı kırmızı 🔴, üzerinde de Olympus Dağı isimli beyaz ⚪️ nokta, hızlı bir gezegendir
mars = tilki
Yunanlarda (Avrupa'nın ilk kaynağı) Ares korkak, zayıf, hep mağlup olan ve sinsi biriydi. Dişi Atina'ya bile yenildi savaşta. Hatta antik Yunan bilgini Homer bile bunu söylüyor.
sonra sahtekar Romalılar Yunanistan'ı işgal edince onların inançlarını da sahteleştirdiler. korkak, zayıf, sinsi, mağlup Ares'i yalandan güya "cesur, güçlü, şerefli, zaferli" diye cahil halka empoze ettiler
sonra da o Romalılar Türk Hun Okçularına 🏹♐️ 451 Yılında yenildiler. Hun Okçuları 🏹♐️ galip geldi. Romalılar yenildi.
yine o sahtekar Romalılar BU HAKİKATI (YENİLGİYİ) KABULLENemeyip okçuluğu yalandan güya "korkaklığın göstergesi" diye cahil halka empoze ettiler.
Sonda da o Romalılar 476 yılında yıkıldılar... ... ...
• Jüpiter savaşdaki galibiyeti simgeler
• mars savaştaki mağlubiyeti simgeler
tilki 🦊 küçücük, yarı kırmızı 🔴 yarı siyah ⚫️, beyaz ⚪️ gerdanlı sinsi ve hızlı birer hayvandır
mars gibi
mars da küçücük, yarı siyah ⚫️ yarı kırmızı 🔴, üzerinde de Olympus Dağı isimli beyaz ⚪️ nokta, hızlı bir gezegendir
mars = tilki
Yunanlarda (Avrupa'nın ilk kaynağı) Ares korkak, zayıf, hep mağlup olan ve sinsi biriydi. Dişi Atina'ya bile yenildi savaşta. Hatta antik Yunan bilgini Homer bile bunu söylüyor.
sonra sahtekar Romalılar Yunanistan'ı işgal edince onların inançlarını da sahteleştirdiler. korkak, zayıf, sinsi, mağlup Ares'i yalandan güya "cesur, güçlü, şerefli, zaferli" diye cahil halka empoze ettiler
sonra da o Romalılar Türk Hun Okçularına 🏹♐️ 451 Yılında yenildiler. Hun Okçuları 🏹♐️ galip geldi. Romalılar yenildi.
yine o sahtekar Romalılar BU HAKİKATI (YENİLGİYİ) KABULLENemeyip okçuluğu yalandan güya "korkaklığın göstergesi" diye cahil halka empoze ettiler.
Sonda da o Romalılar 476 yılında yıkıldılar... ... ...
• Jüpiter savaşdaki galibiyeti simgeler
• mars savaştaki mağlubiyeti simgeler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi… Astroloji mitolojiden beslenir ama birebir tarih anlatmaz 🌙✨ O yüzden Ares’in mitlerde “yenilen” bir figür olması, Mars enerjisinin hayatta da yenilgi olduğu anlamına gelmez. Astrolojide gezegenler fiziksel özelliklerinden ya da savaş sonuçlarından çok, sembolik enerji taşır 🔮
Mars benim için cesaretin değil sadece, ham dürtünün, öfkenin, hareketin enerjisidir 🔥 Tilki gibi sinsi de olabilir, savaşçı da… Enerji nötrdür. Onu nasıl kullandığın belirler sonucu.
Bu kadar öfkeyle yazman da güçlü bir Mars göstergesi gibi geldi bana 🦊🔥 Sen kendi enerjini nasıl kullanıyorsun?
🥱 senin de beynin yıkanmıştır.
mara kendi kendini yakan küçücük bir kamikaze gibidir
yalnış anlamları yüklemeyin
ASIL ÖFKE ÖRNEĞİ JÜPİTERİN ÜZERİNDEKİ BÜYÜK KIRMIZI HALKANIN marstan 6 KAT DAHA BÜYÜK OLMASIDIR
ASIL ÖFKE JÜPİTERDEDİR. KOCAMAN OLDUĞU İÇİN EFFEKTİ DE TIKICI VE BÜYÜK ÇAPLIDIR.
Tatlı gizemli ruh, öfkeni hissediyorum 🌙✨
Astrolojide Jüpiter büyütür, Mars tetikler 🔥🪐
Büyüklük her zaman öfke demek değildir canım yıldızım 💫
Enerjiler semboldür, senin yorumun da bir sembol 🌌
Bu kadar tutkuyla yazman içindeki ateşi gösteriyor 🔥♓️
🥱 o da Jüpiterdir.