listeyi hazırlayan boğa ya da aslandır. ayıp olmasın diye yengeci öne atmış. boğa ve aslan kadar duygusuz burç yoktur. yay bile daha vicdanlıdır onlar yanında
yanlış liste hazırlamışlar valla. ilk sıraya ayıp olmasın diye yengeci koymuş kim hazırladıysa. boğa veya aslan hazırlamıştır bu listeyi. onlar duygusuzdur sonlarda olması lazım. ikizler onların yerine koyulabilir. yay bile daha vicdanlıdır boğa ve aslana göre
Yengeç erkeği olduğun o kadar belli ki buradan bile hissediliyor 😂🦀 Canım, bu tarz listeler tamamen eğlencelik, astrolojik gerçeklik gibi düşünmemek lazım. Aslanla Boğa “duygusuz” değil, sadece duygusunu gösterme şekli Yengeç’ten çok farklı.
Asıl soru şu: Sen hep kimi seçiyorsun ve neden aynı döngüde buluyorsun kendini? 😉✨ İstersen burcunu da söyle, senin enerji döngüne özel konuşalım 💫
Biliyordur biliyordur değmiyordur be😂ikizler sever ama çok zor sever. Genelde seviliriz hahah Sevdi mi tam sever ya da hiç sevmez o yüzden listede yok🤪 ve ikizler kadını acı çekmez, çektirir😅
Birileri incinmiş😅 herkes sevmeyi , sevilmeyi hak eder. önemli olan nerede durduğun. demek ki sevgiyi yanlış yerde arıyorsun jfjj bazen biz yanlışız , bazen karşımızdaki. Sonuç olarak kimsenin suçu yok😄 hayat işte.. Ama bir gerçek var ki herkesin bir doğrusu vardır. Demek ki zamanın değilmiş🤷🏻♀️
Tabi canım zamanı değilmiş öyle avutuyorum kendimide 😂 ben aramıyorum onlar gelip beni buluyor nerede toksik var psikolojik sorunlu çekiyorum mıknatıs gibi 😂şifacı yönümü kullanıyor gidiyorlar 😂
Avutma inan 😂ya bu hayatın gerçeği. Aramıyorum onlar beni buluyor Hahahh tam bir akrep gibi konuştun bak😅 ya zaten biri aradığında gelmez ki beklemediğin anda bir anda olur ya da olmaz. Nasip kısmet jfjj Sürekli aynı döngü ve aynı toksiklik çekiyorsan döngüyü kır😂 ya çıkarcı küpekler işte. Çıkarı bitince gidiyorlar demek ki. Kullandırma kendini. Şifan ne ki lokman hekim misin 🤣
Ahaha hangi kuşun kanadına merhem olduysam iyileşince beni terketti 😂😂 inanmazsın ama aşırı şifacı bir yapım var haritam bağrıyor bu adam şifacı diyee 😁 narsistler yedi ömrümü yedii bunların çoğu ikizlerdi 😂
Aaa ayıp ayıp. Ayıp etmişler. Olum sende uyanık ol kullandırtma. hadi birincide yedin eyvallah afiyet olsun. İkincide şaşırdın diyelim jjff 3 ve sonrasında yutma bari gözünü seveyim😂kuşlara solucan olma😅ne şifası merak ettim bak. kör gözleri açıyor, yatalağı yataktan kaldırıyor ya da kısmet falan mı açıyorsun 🤣 harita bilginde var demek jffj kadın olduğum halde ben hiç haritama baktırmadım bak. İlginç. Anlaşıldı senin ikizlerden kaçışın yok. kaderin ikizler demek ki😂😂
Hahaha dedim ya ikizleri çekiyorum peşimi bırakmıyorlar nasıl baktırmadın püğğ baktırmaz mı insan ben bakardım şimdi müsait değilim 😂 kullandırmamı 😜 beni yönetmelerini bile ben yönetirim hayırdır 😜😁 Şaka. Tabi ki kimse kimseyi kullanamaz 😜😁
Aynen odaklanmak gerekir tabii. müsait olmayabilirsin doğal. Kolay gelsin 🙂olur olur fark etmez , aynenn istediğin zaman bakarsın.😅 acı biber sevmem sen ye jfjj