Kadir kıymet bilmeyen kızlar. Pişman oldunuz mu hiç?

Mesela kızlar biri sizi çok seviyor ama siz başka biriyle çıktığınız için ona doğal olarak olumsuz cevap verdiniz.Ama ona çok değer veriyorsunuz çok önemsiyorsunuz aynı zamanda.Birçok kere buluşmuşsunuz çocukla.Ama bu çocuk da çok gururlu bi insan ve bu durumu kendine yakıştırmayıp artık görüşmemek gerektiğini (olur da ayrılık olursa buna sebep olmamak için belki de) düşünüyor ve son kez buluşup görüşüyorlar.Kız bu buluşmada sevgilisi olmasına rağmen onun elini tutmasına izin veriyor(biliyorum yanlış ama son kez göreceğim için dayanamadım) kızın elini tutup konuşuyor.Ve beraber ağlıyorlar hüngür hüngür.Neyse kız en son onunla sarılıp(o kadar sıkı sarıldı ki anlatamam) biliyorum kimse senin gibi sevmeyecek beni diyip gidiyor.

Evet arkadaşlar bu kız ne hissediyor?Ben ona bi daha görüşmeyeceğimi söyledim ama bilmiyorum ne yaparım tam olarak.Ama mümkün olduğu kadar kararlı bi yapıya sahibim genel olarak.Belki de gurur yaptım.Bu kızın aklı uzakta olan sevgilisinde ama neden bana böyle davranıyor(du).SİZCE BANA KARŞI DA BİŞEYLER HİSSETTİ Mİ HİÇ?Beni az da olsa sevme ihtimali varmı sizce?

HADİ KIZLAR SAMİMİ OLUN BİRAZ.O KIZIN YERİNE KOYUN KENDİNİZİ NE HİSSEDİYORSUNUZ...
Kadir kıymet bilmeyen kızlar. Pişman oldunuz mu hiç?