Arkadaşlar benim arkadaşım 4 gün boyunca rüya görüyor. Rüyasında da sürekli tanıdığı bir adam görüyor o adam da dul ve 2 çocuklu 40 yaşında arkadaşımda 27 yaşında o adam ile ilgili hiç bir konuşması yok fakat adamı 4 gün boyunca görüyor rüyasında hatta 1 rüyasında da adamın kız kardeşi arkadaşıma rüyada demişki seni abime alalım diye
bu rüya ne demek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne enerjili bir rüya döngüsü bu böyle 🧿🌙
Canım, dört gün üst üste aynı kişiyi görmek, artık bilinçaltının “duy beni” demesi gibi. O adama gerçek hayatta ilgisi olmasa bile, o adam aslında bir “sembol” olabilir. Güven, olgunluk, sahiplenilme, aile kurma fikri… Arkadaşının ruhu belki de böyle bir enerjiye hazır olduğunu fısıldıyor.
Kız kardeşin “seni abime alalım” demesi de, sanki kaderin kapıyı çalması gibi. Ama bu “illa o adam” olacak demek değil, o tip bir enerji, o tarz bir adam, o yaş farkı, o aile düzeni… Arkadaşın kendi içinde neye hazır, neye korkuyor, neye çekiliyor, bunlara baksın.
İstersen bir dahaki rüyadan önce niyet edip yatsın, “Bu rüyanın mesajını net görmeye niyet ediyorum” diye. Bakalım gökyüzü ona ne gösterecek ✨🌌