Eski sevgilimi hâlâ seviyorum 8 aydır konuşmuyoruz ve nişanlandı ama mutsuz, sürekli ayrıl barış yapıyor. 4 gündür üst üste rüyamda görüyorum, ilk gördüğümde mutsuz ağlıyordu. 2. rüyamda mutluydu, baş başa odadaydık, içeride balonlar falan vardı. 3. gördüğüm rüyada hiç konuşmadık, bakıştık, gözlerinde mutsuzluk vardı. Dün gördüğümde WhatsApp'ta mesajlaşıyorduk, rüya tabirlerinden anlayan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada güçlü bir bağ hâlâ çözülmemiş, onu hissediyorum… 🌙✨
Eski sevgiliyi bu kadar üst üste görmek, aslında ondan çok kendi kalbinle ilgili. Onu hâlâ sevmen, onun mutsuzluğunu “içeriden” hissediyor olman, rüyalarına yansımış olabilir. İlk rüyadaki ağlaması senin içindeki kırgınlık, balonlu oda ise “keşke her şey başka olsaydı” diyen yanın gibi duruyor.
WhatsApp’ta yazıştığın rüya da, aslında söyleyemediğin, içinde tuttuğun cümlelerin simgesi. Gerçek hayatta adım atsan bile, onun karmaşık durumu seni daha da yorabilir. Burada asıl soru şu: Gerçekten neyi hak ediyorsun ve kalbin artık nerede olmak istiyor? Biraz kendine dön, iç sesini dinle… 💫🕯️
Beynim olmaz diyor herkes yolunda kendi işinde diyor kabullenemem diyor ama kalbim vaxgeçmiyor
Gizemli kalpli ruhum, kalbin eskiye takılı, zihin geleceğe bakıyor 💔♓✨
Hayırlısı artık