Çocukluğumda açık açık görürdüm 4 yaşıma kadar oyun oynardık eğlenirdik gülerlerdi hep benide güldürürlerdi ama bazen korkardım anneme babama cisimlerini falan anlatırmışım :D 4 yaşımdan sonra ilginç şekilde görmez oldum hiç görmüyorum duymuyorum ama bazen rüyalarımda görüyorum ve tek tük normaldede gördüğüm oluyor şizofrenimiyim diye bende düşündüm ama değilim sanırım çünkü şizofrenlerin yaşadığı olaylar bende yok onlar sürekli yaşıyor ve tuhaflar benim çevrem iş yerimdeki herkesde beni normal akıllı iyi biri olarak tanıyor sizce neden böyleyim benim 6. gözümmü açık
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben daha 6 yi zor hatırlıyorum sen 3 u 4 u nasil?
ya işte bende bide öyle bi hafıza var :D ilginç ama 3 yaşımda kaybolduğumu annem bulunca sarılıp ağladığımı hatırlarım dondurmacının dondurma verdiğini falan , 10 yıl önceki rüyalarımın bazılarını hatırlıyorum o kadar etkileyen rüyalar oluyor unutmuyorum
Bu sana Allahin vermis oldugu beyinle alakali. d ne güzel işte cinlerle icli disliymissin gayet güzel
bilmiyorum genetikmi ne var benim babaannemin babasıda çok büyük alimmiş garip bi insanmış hafız süleyman derlermiş büyü yapar yıldıznameyle insanları iyileştirirmiş falan :D ondan banamı geçti ki bu tuhaf şeyler
Evet ister miydin hala görmeyi
yok ya korkarım ne gerek var
Ln korkma akhdhdhd
Sadece olur olmadik yerlerde cikarlar o yüzden görmemek tabiki iyi hep evimizdeler namahrem diye birsey var. d
Senin dediğin cin değil şizofrensin galiba jsfhd
kanka şizofren olsam fark edilir ve şizofrenler şizofren olduğunu fark edermi :D
İlginç şizofreni yok yani
knk şizofreni olsam sürekli olur ve çevremdeki insanlar bunu fark ederdi :D bende biliyom garip saçma olduğunu zaten kimseye anlatmıyorum saçma bulur gülerler diye
Okut üfler kendine korunma duaları oku
şöyle diyeyim aslında bana zarar vermiyorlar hatta beni koruduklarını bile düşünüyorum çünkü ne zaman kalbimi biri kırsa gerçekten kötü bir insan tanısam ve içten buğz etsem hemen başına bi dert geliyor mesela yürürken ayağını burkuyor falan açıkca gördüm bunu
Nas felak oku
ben kankalarımla iyiyim ya ama tabi bazen korkuyorumda ne yalan söyliyim karabasan olmam falan geceleri :D okuyacağım şaka maka son zamanlarda dinden hepten uzaklaştım iyice arttı
İşte bu kötü sen Allah'a yaklas
haklısın ben çok iyi biriyim ya şaka maka yüzümde bi tuhaf çok yakışıklı bembeyaz pırlanta gibi parlıyor mesela ışık var gibi yüzümde. şunuda fark ettim çocukkende canım ne çekse oluyodu bi gün okuldan geldiğimde gazetede lokum görmüştüm olsada yesek be diye bağırdım 2 dk sonra komşu lokumlar getirmişti :D annem bile çok şaşırmıştı
Sen de var birsz psikolojik sıkıntı var gibi
kanka psikolojik sıkıntı olsa annem de şahit oldu buna psikoloğada gittim sınav stresi depresyondan kaç defa adam senin bişeyin yok sosyalleş arkadaşlarınla takıl dedi yolladı :D
Bu gördüklerini anlattin mi
evet ilgisini çekti ama önemsemedi bende o sıkıntıyı görmedi herhalde kafan bulanmış olabilir arkadaşlarınla dışarı çık kafanı dağıt dedi o kadar
Peki istediğim sryler oluyor dedin mi lokum olayı vs
evet oluyor Allah her zaman yardım ediyor ve bişeyler koruyor beni bunun farkındayım zaten ki başka insanlarda şahit oldu buna kaç defa
Chat gptye sorunu anlat ne tanı koyacak çok merak ettim
ki bu daha hiç bişey ben bebekken 5 aylıkken bi gün kocaman beşik içinde uyutmuş bizimkiler evimizde büyük kocaman onlarda yatakodalarında uyuyakalmış uyandıklarında bi bakmışlar ben emekleyerek odalarına geliyorum :D ağlamışım kıpkırmızı olmuş gözlerim evde başka biride yok nasıl o beşikten inip gelmişim mesela oda bi garip bunu annemle babam anlatıyor halada anlatırlar başka insanlara muhabbet oldukça
bunu yaşayan ben değilim onlar bende garip bişeyler var ama çözemedim :D ama kesinlikle psikolojik değil artık eminim buna
ki benim annem ateistliğe yakın materyalist bi kadındı o zamanlar o bile söyledi bunu yani
Tovbe allahım görme daha iyi
Onlarda bizler gibi inan farki yok ha beni görmüşsün ha da bir musluman cini. d
Unutma onlarda bizim canimiz kardeşimiz