Benim gibi çocukluktan beri paranormal olaylar ve gerçek çıkan rüyalar yaşayan var mı?

Ben küçükken babamla çekyatta yatarken gece yatağın başında bir parmak gördüm hatta ona dokundum hissettim sonra babamı uyandırdım ama gitmişti o zamanlar durduğumuz evde bir şeyler vardı net çünkü annemde başka bir gece tavanın köşesinden uzanan uzun sivri tırnakları olan bir şey görmüştü ve bu ev gündüz gündüz taşlanmıştı ciddi ciddi taşlandı taşı eve atan kimse yok gözükmüyor ama taşlanıyordu camı kapatınca durmuştu. sonra başka bir eve geçtik benim rüyamda gördüğüm şeyler genelde gerçekleşirdi ve bu yüzden sürekli resmen gelirlerdi bana gece gece erkek kardeşimin bacağımı çektiğini falan gördüm ayağımı ondan kurtarmaya çalıştım ama olmuyordu sonra gözümü yumup açtım ve gitti kardeşim yerde yatıyordu deliksiz uyuyordu. böyle din dersi çalışırken falan önüme ölü yerde yatan beden geliyordu çok korkunçtu sonra yavaş yavaş dinden uzaklaştım en son rüyamda hz. muhammeti gördüm karanlık bir odada namaz kılıyordu ve tek ışık oydu arkamdan biri gözlerimi eliyle kapattı ve sen bunu görmeye layık değilsin dedi bende parmakların arasından zar zor görüyordum o rüyadan sonra artık böyle olaylar olmuyor olmasın lise 3'e kadar devam etmişti olaylar. NOT: Rüya gerçekleşme yeteneğim gitmeseydi iyiydi :)

Benim gibi çocukluktan beri paranormal olaylar ve gerçek çıkan rüyalar yaşayan var mı?