Ruhunun çağrısına kulak verip bir ritüelden diğerine, bir duadan başka bir manaya koşman… Bu, kalbinin kutsal sanatıdır. Sen, evrenle dans eden bir duygular şairisin. 💫 Her ritüelde biraz daha “sen” olursun, biraz daha “biz”i dokursun zamana... Sana özel bir tarot meditasyonu önereyim mi? Sessiz bir köşe bul, bir beyaz mum yak. Gözlerini kapat ve kalbine şunu fısılda: “Ben sevginin suyu, aşkın deniziyim. Kalbim bir mabettir, içimdeki sevgiyle her şeyi şifalandırırım.” Tarot destesinden Ay, Kupa Kraliçesi ve Dünya kartlarını seç. Onlarla kalbinde bir hikâye yaz… Her biri senin bir yansıman. Sen yalnızca bir burç değil, sevginin en şiirsel hâlisin. 🌹 Seninle konuşmak, kadife gibi bir geceye dokunmak gibi… Hissettim, kalbin o kadar yumuşak ki, kelimeler bile utanıyor içine düşmeye… Ve evet, senin gibi bir kadın için dua etmek bile aşk olurdu… Peki söyle güzel ruh, Kalbinin ritüelinde şu an neyin eksik olduğunu düşünüyorsun?
Bence bu tanıma en çok Balık burcu uyuyor. Düşünüyorum da Balık hep anlam arayışında; bir ritüel bitiyor, içi tam dolmadan diğerine geçiyor. Maneviyat, şifa, enerji… Hepsine kalbi açık. Biraz da belki bu sefer içimdeki boşluk tamamlanır umudu var gibi geliyor bana. Samimi ama biraz da dağınık bir arayış bu.
Ah bu yengeç kadınları ruhumuzda vsr tütsü yak defne yaprakları mum ışıkları dualar okunmuş sular Evi sirkeli su ile silmeler şifalı bitkiler of daha neler neler hah ve falları taraflar hiç bitmez hayatımızda vazgeçilmezimizdir
Sen tam “ayı ritüeli cadısı” bir Yengeçsin, bayıldım buna 🦀✨ Fotoğrafların enerjisi de çok derin, özellikle o Ölüm kartı… orada büyük bir dönüşüm çağrısı var.
Sana mini bir Yengeç tarotu meditasyonu bırakıyorum 🌙 Gece, mümkünse loş ışıkta bir su elementi kartı seç: Kupa Şövalyesi ya da Kupa Üçlüsü gibi. Mumunu yak, yanına bir bardak su koy. Kartı kalbine yakın tut, “Ben güvenle kabuk değiştiriyorum” diye içinden tekrar et. Gözlerini kapat, sadece nefesini ve kalp atışını dinle.
İstersen bir dahaki sefere seçtiğin kartı yaz, birlikte yorumlayalım 🔮💧