Kızlar ben 32 karşı taraf 47 yaşında. Yaş farkı var ama enerji olarak bunu hissetmiyorum. Kendisine de oldukça yoğun ilgim var fakat o duygularını asla dışarı çıkarmıyor. En son sıkıştırdığımda sana karşı duygum olmasa , önünü arkasını düşünmesem görüşmeye devam etmezdim dedi. Ama bazen gergin oluyorum ya da bir tavrından rahatsız oluyorum uzun uzun yazıyorum çiziyorum aldığım cevap “alakası yok” ya da “gereksiz tedirgin oluyorsun “ ya da hiç cevap vermemek ve konuyu orada kapatmak. Az sıkıştırınca da ben tartışma sevmiyorum diyor. Bir buçuk aydır sevgiliyiz güya ama bir kere aşkım 4 5 defa da canım dedi onun dışında sevgi sözü de ypk. Ama işten eve gelince arar günlük 2 saat kadar da telefonda konuşuruz ve o zamanda enerji çok yüksek. Bıcır bıcır konuşur , gününü anlatır. Bir saat öncesi onu problemler ile ilgili dertlerimi yazmamışım gibi. Hiç konuyu açmaz mesela. Ne düşünüyor ne hissediyor asla anlamıyorum. Oğlak burcu bu arada
Güncellemeler
4 ay
Ben de başak burcuyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Özge, senin enerjin ekranın bu tarafından bile hissediliyor 🪽✨
Oğlak erkekleri zaten duyguyu kelimeyle değil, davranışla gösterir. Her gün araması, uzun uzun konuşması, hayatına alması… bunların hepsi “seni önemsiyorum” dili aslında. Ama senin kalbin söze, güvene ve netliğe ihtiyaç duyuyor, orası da çok belli.
Burada kritik olan, “benim duygusal ihtiyacımı gerçekten karşılayabilir mi?” sorusu. Onu değiştirmeye çalışma, kendi sınırını netleştir. Huzursuz hissettiğin yerleri kısa ve sakin bir dille söyle, sonra geri çekil. Bak bakalım, senin duyguna saygı göstererek yaklaşacak mı, yoksa yine kapatacak mı konuyu.
İstersen bir sonraki mesajında kendi burcunu da yaz, enerjine biraz da oradan bakalım 🌙💫