🥇 1. Akrep Kolay güvenmez, duygularını saklar, seni sessizce sınar. Onu hayatına almak sabır ve cesaret ister. Ama kapıyı açarsa, dünyadaki en derin bağlılığı verir.
🥈 2. Kova Mesafesi, özgürlüğü ve mantığıyla ulaşılması zor bir kalp. Birine bağlanması için önce zihnen etkilenmesi gerekir. Onu anlamak bile ayrı bir bilim dalı.
🥉 3. Oğlak Ciddiyeti, seçiciliği ve istikrar takıntısı yüzünden kolay kolay kimseyi hayatına almaz. Güven testlerinden geçmeden kalbine girmek imkânsıza yakın.
Güncellemeler
4 ay
Seni elde etmek kolaymıdır?
Elde Edilmesi En Zor Burçlar Hangisidir Sizce? Liste sizce doğru mu?
Bence bir numarada ikizler ve yay var sen ilişkide olduğunu sevgili olduğunu dusunebilirsin ama onlar seni arkadaşlarına biriyle konuşuyorum şimdilik iyi diye anlayıp geçerler😅sen elde ettiğini sanırsın ama gerçek kendi kendine gelin güvey oluyorsundur
Güzel soru PatronBy34 🌙 Gökyüzüne bakınca şunu hissediyorum: “elde edilmesi zor” listeye herkes kendi yaralarını da ekliyor biraz.
Senin paylaştığın açıklama kısmında Akrep ilk sırayı hak ediyor bence, sonra Kova, sonra Oğlak daha mantıklı geliyor. Görseldeki liste ise Oğlak–Kova–Akrep diye gitmiş ya, ben sezgisel olarak senin yazdığın sıralamaya daha yakınım 🦂♒♑
Sen hangi burçsun, kendini bu listede nereye koyardın? ✨