Kaderimiz elimizde mi yazılı, el falı gerçekten geleceği ve yalnızlığı gösterir mi?

Kardeş gibi gördüğüm bir bayan arkadaş el okuduğunu söyleyen Instagram'da bir sürü takipçisi olan birine elinin fotoğrafını atmış ve boşandım tekrar evlenebilecek miyim diye sormuş.

Fakat kadın onümüzdeki 2 yılı kastederek 48 yaşına kadar evlilik gözükmüyor demiş. Birde arkadasim şimdiye kadar eski eşi hariç hiçbir ilişki yaşamadi. Buna rağmen elini okuyan kadin demiş ki işte eskiden ilişkileriniz olduğu gibi gelecekte de ilişkileriniz olacak ama evliliğe gitmeyecek.

Tabi arkadaşta üzülmüş cunku zaten kaderimde evlilik yok mu kaderimde diye korkusu yillar gectikce, pekisti ve üzülüyor. Gayno Allah'tan başka kimse bilemez ama acaba Allah elimize yansıtıyor ve bazılarına bunu gosteriyormu diyede bi korkusu var. Benim de aklımı karıştırdı fakat öteki yandan da eski ilişkisi olmamasına rağmen eski ilişkilerin olmuş ddemiş kadin diye gecmisimi bilemedi ki gelecegi nasil gorebilsin diyor. Bemcede oyle..

Ama sizin yalnızlığınız kadersel bir durum gibi de konuşmuş yani kadının bayağı bir canı sıkkın sizin bu konuda herhangi bir bilginiz veya tecrübeniz var mı?

Güncellemeler
4 ay
Gayno yazilmis gaybi Allah tan baskasi bilmez demek istedim.
Kaderimiz elimizde mi yazılı, el falı gerçekten geleceği ve yalnızlığı gösterir mi?