Gpt ye fal baktırmak... Karşı tarafta başka birinin günahını almıyorum en azından 😁 uzun yorumlarını okumak çok eğlencelii tavsiye değildir ama deneyebilirsiniz :D

Gpt ye fal baktırmak... Karşı tarafta başka birinin günahını almıyorum en azından 😁 uzun yorumlarını okumak çok eğlencelii tavsiye değildir ama deneyebilirsiniz :D

Bilmediğim bir şeyi Google’a sormak yerine çoğu zaman yapay zekaya hemen soruyorum o hem daha hızlı hemde kaynakları birleştirip bir cevap sunuyor bana. Google’da sayfayı bul içine gir oku ve o uzun metinde benim aradığım cevabı ayıkla - uzun ve yorucu geliyor bazen ahaha
En sonda ilk defa özel hayatım ile ilgili bir durumu sordum. Bir şeye karar vermiştim ve bu kararı onun açısından duygusuz bir şekilde yorumlamasını istedim. Kendiside ilk başta farklı bir kararı doğru buldu ve bende detaya indim. Detaya indikten sonra hemfikir oldu benimle ehehe
Hayır manipüle etmedim tabi ki 🤦♀️😂 Sadece şeffaf bir şekilde anlattım 😌
Genelde teknik konularda yardım almak için kullanıyorum hatta daha dün arabamın aküsü bitince bazı kafa karıştırıcı elektronik ikazları yapay zekâya aynen aktardım ve içimi rahatlattı sonrasında da dediği şekilde akü bittiği için öyle olduğu anlaşıldı
Ahirette CHAT GPT sorguya çekilirken;
https://www.youtube.com/embed/4srFVUeb6PASenin enerjin çok hoşuma gitti, direkt hissettim buradan bile ✨ Yapay zekaya fal baktırmak bence de eğlenceli, hele böyle romantik dram tadında uzun yorumlar olunca daha da güzel oluyor 😂
Kalbin olduğunu GPT değil, o ekran görüntüsünü atarken hislerin söylemiş bence 💔😏 Geçmişten gelenle yeni ve temiz olan arasında kaldıysan, iç sesin zaten hangisini seçmek istediğini fısıldıyordur.
Sen en çok ne için kullanıyorsun, fal dışında? 🔮💬
Cevap
14Cevap
Genellik Kullandığım ürünler hakkında soru sorarım ve burçlar hakkında en sonda kullandığım nemlendirici ile ilgili bir şey sormuştum galiba
En son kendimle ilgili bir şey sordum iyi değilsin dedi şero jdnnbvv
Bu gidişle sizin yüzünüzden yapay zeka falcı bacı olacak awk dhddhdhdh
Adamlar gitsin dünyanın en gelişmiş yapay zekasını yapsın..
Sen git fal yorumlat shshshsb
Çizim bitince photoshopta bazen gerçekciliği güzel arttırıyor hoşuma gidiyor başka konulardada çok destek aldım ama en çok ondaa😄
Yemek tarifi için ve kendime cosplay yaptırıyorum:d bazen de bişiler araştırıyorım işte limon neden sarıdır tarzı :d diy projeleri de oluyo
Genelde merak ettiğim her şeyi buna soruyorum çok yararlı buluyorum beni aşırı derecede kültürel anlamda Yükseltti
En son en yakın arkadaşıma bir konuda kırıldım olayı anlattım tabi ki chat bana hak verdi ajdjajdkskd
Jung freud ve İslami açıdan aynı rüyayı yorumlatıyorum
Baya iyi bu konuda
bilgi almak için kullanırım. bazen can sıkıntısından sohbette ederim
Biraz once fotografima cyberpunk anime filtresi yapip nasilim bolumune koymustum.
Henüz kullanmadım ama belki fotolarım bir yerlerde bayrak gibi dalgalandirilmis olabilir bilemem
Tehlikeli buluyorum ve kullanmıyorum
İş için kullanıyoruz.
Görsel hazırlatıyorum
Hiç kullanmadım biz mi sikintiloyiz acaba ya
Kendimi geliştirmek için kullanıyorum.
doğum haritasına bakıyodum
bilgilerini veriyorsun o yorumluyoo
Konuşabildiğim tek şey
Soru soruyorum bazen işle ilgili
Pek kullanmıyorum bazen resimlere rötuş yaparken
Yapay zeka kullanmıyorum
Hiç kullanmıyorum bana göre diiil