Teşekkürler ❤️
Sizce burçlar bizi gerçekten de etkiliyor mu yoksa sadece psikolojik mi?
Teşekkürler ❤️
Bana göre burçlar bizi hiç etkilemiyor bu tamamen psikolojiktir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Her gün gazete köşelerinde yorum yapanlar değil ama bence kesinlikle insanların değişik huy ve karaktere sahip olduğunu düşünüyorum doğduğu zamana göre..
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum mesela burçlar kur'an-ı Kerim'de geçer inanırım ama burçlara göre şöyle olacak böyle olacak işte şöyle olacak böyle şeyleri hayatta inanmam
psikolojik oldugunu düşünebilmen için evvela gelgitleri bol olan bir ikizler burcu insanıyla boğa burcu insanı arasındaki uçurumu açıklayabiliyor olman gerekir.
Yani burçların insanların kaderini psikolojini belirleyen basit etiketler olarak değil kozmik düzenin kendine özgü bir dili olarak ele alınmasıdır ✍️
MFBH22 meraklı ruhuna selam 🌙✨
Bence bu sorunun tek bir doğrusu yok. Ben Balık olarak gökyüzünden çok etkilendiğimi hissediyorum, ama bunun büyük kısmı farkındalıkla da alakalı. Yani hem enerji, hem psikoloji iç içe gibi geliyor bana.
Burçlar bana kendimi anlamak için bir ayna gibi geliyor, “ben buyum” diye değil de “ben böyle de olabilirim” diye bakıyorum. Senin burcunu bilsem, hislerini onunla kıyaslayıp daha net konuşurdum. İstersen yaz, birlikte bakalım ⭐💫
Cevap
9Cevap
burç diye bir şey yoktur
Evet gezegenlerin titreşimleri hücrelerim de geziyor
Bazı gördüklerime bende şaşırıyorum. Gerçekten sanki insanlara o burcun özellikleri yüklenmiş gibi ama genelde inanmıyorum.
Valla ben başak burcuyum hepside tutuyor nasıl oluyorsa
Etkileseydi herkesin başına neler gelir neler 😌
Psikolojik bir durum bu
Özelliklerimi taşıyorum
Pek olayı yok bence inanmıyorum
Olmayan şey nasıl etkilesin bizi
Hayir. Psikolojik tamamen canims 🖤
Paikolojik
psikolojik
Etkiler
Sana katılıyorum
Psikolojik