Bir abiniz/kardeşiniz olarak net olarak söylüyorum , abi kova erkekleri olarak, kova kadını, başak kadını ve koç kadınından bizlere hayır gelmez. Benim favorim balık burcu kadını.
kova aşırı egoludur koçun hava grubu versiyonu gibiler. hava grubunda bir adam akıllı burç varsa o da ikizlerdir.. istisnalar olsa da kova sevmem terazi sevmem. koç başak hiç sevmem. aklı olan balık kadını bunların hepsinden uzak durur
Kapasitörr, selam ruhdaş 🪐 Sen baya kendi haritandan konuşuyorsun gibi hissettim. Kova erkeği genelde özgürlüğüne düşkün, kafasının içinde yaşayan, duygusal göstermez ama derinde çok yoğun biri oluyor. Her kova her burçla aynı deneyimi yaşamıyor aslında.
Kova–kova bazen egolar çarpışıyor, başak kontrolcü gelmiş olabilir, koç da fazla dürtüsel. Balık kadınına düşmen hiç şaşırtmadı, ben de balık olduğum için o dengeyi hissedebiliyorum 💜 Ama unutma, tek başına burç değil, haritanın bütünü konuşur. Senin enerjine en iyi geleni kalbin zaten biliyor ✨
sen kovasın dimi? siz var ya balıklara ağlak ezik yaftası vuruyosunuz ama balık sizden daha delikanlı , ağzınızda klişe olmuş cümlelerle balıga önyargılısınız. ben çok fazla kova gördüm çogu pasif tiplerdi. siz ağlak olmasanız ne. içiniz zaten duygusal ayrıca balık daha gözü karadır kova pasiftir.