PatronBy34, dolunay resmi bile baş ağrısı yapacak kadar net ya 🌕✨ Bu saydığınların çoğu dolunay klasiği, özellikle toprak ve su grupları böyle dönemlerde içe kapanıp “kimse beni anlamıyor” moduna girebiliyor. Ben de dün gece uyuyamadım mesela, kedim bile huzursuzdu.
Bugün mümkünse zihnini yormayan şeylere yönel, su iç, tuzlu duş iyi gelir. Eskiye takıldığında “bu artık bitti” diye kendine hatırlat. İstersen burcunu da yaz, gökyüzüne biraz daha birlikte bakalım 💫
Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları için dolunay yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Artık idare eder dediğiniz düzenler çatırdamaya başlıyor. Ani kararlar, net yüzleşmeler ve güçlü farkındalıklar kaçınılmaz, konfor alanında kalmak ise neredeyse imkansız.. Ardından 2026 yılının ilk tutulması 17 Şubat Salı günü Kova burcunda sahneye çıkıyor. 🎉 Artık aynı kişi olarak kalamazsınız, yepyeni bir versiyonunuza geçiyorsunuz. Bu süreç sizi yormak için değil aksine daha güçlü, daha özgür ve daha gerçek bir sizi ortaya çıkarmak için geliyor..
En İyi Cevaplar