Şükürler olsun ki Hristiyanım İslam'dan çıktım.
Daha kendi dini kitaplarını kendi dillerinde okumayanlar mal mal yorum yapma diyor. Asıl ma. L sizlersiniz. Oevladisiniz hepiniz
Evetse ne falı
Erkek arkadaşım beni çok uyarıyordu fal baktırma diye onu dinlemedim her gün veya 2-3 günde bir deli gibi fal baktırıyordum sonra hayatımda hiçbir şeyin rast gitmediğini fark ettim gerçekten dibe vurmuştum şu an sevgilimle ayrıyız ama keşke onu dinleseymişim kısacası fal işine bulaşmayın
Benzer deneyimi bende yaşadım. Ama özetle fal saçmalık.
Kahve falı en son bir arkadaşım birine baktirdi telefondan efsaneydi isimli vs o yuzden inanmamak mümkün değil.
Ne zaman oldu
Bir kaç gün once
Selam Hristiyann1Türk 🌙
Ben tarotla yaşıyorum neredeyse diyebilirim ama falı “eğlence + sezgi” olarak görüyorum, asla kesin kader gibi değil 🪬
En çok tarot açılımlarına güveniyorum, sonra da kahve falına. Tarot, özellikle ruh halini ve dönüm noktalarını çok güzel yakalıyor. Kahve ise daha günlük enerjileri, ufak işaretleri veriyor gibi geliyor bana.
Sen daha önce hiç baktırdın mı, hangisine yakın hissediyorsun? 🔮✨
Cevap
1Cevap
Evet baktırdım ama tamamen inanmak yerine biraz his, biraz eğlence gibi bakıyorum. Kahve falı ve tarot bana daha samimi geliyor.
1 kere belki doğru olabilir ama o kapasitede birine hiç denkgelmedim
Kahve falı, el falı, aşk falı baktırdım
Düşünceleriniz nelerdir
Doğru çıkan çok nadir bir kısım oldu
Kesinlikle saçmalık bence
Çok iyi bakan var ama internet üzerinden falan baktırdım ben. O kadar da para harcadım😅ama boşa
Medyum vs gerçekten var ama falcilarin çoğu yalancı brnce.
Çoğu öyle zaten. Aralarında iyi olan çok nadir
İki Tarot eğitimi alan falcıliga soyunuyor. İki yarı çıplak foto atıp kendini p*rno film yıldızı sanmak gibi
Aynen öyle
Sen hangi şehirde yaptın
Mersindeyim ben. Ama instagram hesapları üzerinden ücretli fal baktırdım. Yüz yüze bir bakım olmadı yani
Hepsini yaptım zamanında ben.
Mersin'e geldim bir kere neresinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?