Ben normalde böyle şeylere hiç inanmam hatta inananları küçümser alay ederim
Bir arkadaşım bir çocuk bulmuş sürekli buna fal baktırıyor genç bir delikanlı 18 yaşında ısrar inat beni alıp onla görüştürdü çocuk 10 dakika konuştiktan sonra birden benim tüm karakterimi kişiliğimi ortaya serdi ben gelecekle ilğili birşeyler demesini beklemiştim daha doğrusu uydurmasıni beklemiştim ama bayağı bir şaşırttı doğrusu dedim heralde arkadaşimla bunlar bir olmuş beni işletiyolar sonra aradan uzun bir zaman geçti bir sorunum ortaya çıktı bir türlu baş edemedim arkadaşım gitmiş bu cocuğa olan biteni anlatmış yine ısrar inat buluşturdu beni çocukla bir yarım saat konuştum bana tavsiyeler falan verdi görünürde hiçbir şey yapmadı ama o görüşmeden sonra birden her şey düzelmeye başladı tesadüftür dedim birazda korku bastı beni tabi o günden sonrada korkudan birdaha göruşmedim ama arkadaşımdan hep duyuyorum gerçekten iyi bir kahin ve falcı olmuş birsürü insana yardım etmiş bir türlü açıklayamadım kendime bunları yani yine pek inanmak istemiyorum ama biri çıkıp bir sorununu söylese hep bu olaydan bahsediyorum herkeste bu cocuğa gitmek istiyor şimdide tiktokta yeni hesap açmış gördüm ordan iki üc whatsapp konusmasını paylaşmış yardım ettiği insanlar ile ilğili siz fal baktırdınızmı veya fala ve büyüye inanırmısınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer