Astroloji & Burçlar Kahve falima bakmak ister misiniz? Uzumlu1kek Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler4 ay Gunciss Kahve falima bakmak ister misiniz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KaiRex Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Yengeç 4 ay İki kişi arasında kalmışsın galiba. kafan çok karışık bir yandan seni sıkıştıran akraba veya aileden birileri var gibi. sevmediğin tiksindiğin biride var senin. çıkış yolu arıyorsun hayattan bi yerlere kaçmak istiyorsun 0 14 Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Doğru bazıları yes yes yesIki kişi yok ama ya Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay 1i bile yok ahahah Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay olmak isteyenede yok diyorsun haha Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Evet benim istediğim gibisi yok çünkü Şu an Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay şans vermiyorsun tanımadan bilemezsin Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Yo hoslanirsam veririm nerenden uydurdun şans vermedigimi Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay hoşlanman için görüşmemiz gerekmiyor mu Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Sen kendin içi. Mi diyorsunBen de beni dusunuyir diyorum Kendine sevgili ariyimussun Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay Seni düşündüğüm için dedim zaten Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Asko olursa şans veririm diyorum daha ne istiyorsun sen Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Ne bu israr Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay Uğraşamıcam zorsun Yorumla Uzumlu1kek Oğlak 4 ay Ay isteyen de yok zaten Yorumla KaiRex Yengeç 4 ay sağol ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İki kişi arasında kalmışsın galiba. kafan çok karışık bir yandan seni sıkıştıran akraba veya aileden birileri var gibi. sevmediğin tiksindiğin biride var senin. çıkış yolu arıyorsun hayattan bi yerlere kaçmak istiyorsun
Doğru bazıları yes yes yes
Iki kişi yok ama ya
1i bile yok ahahah
olmak isteyenede yok diyorsun haha
Evet benim istediğim gibisi yok çünkü Şu an
şans vermiyorsun tanımadan bilemezsin
Yo hoslanirsam veririm nerenden uydurdun şans vermedigimi
hoşlanman için görüşmemiz gerekmiyor mu
Sen kendin içi. Mi diyorsun
Ben de beni dusunuyir diyorum
Kendine sevgili ariyimussun
Seni düşündüğüm için dedim zaten