Güncellemeler
+1 yıl
Bitti arkadaşlar, fincanı yıkadım artık kimseye bakamam 😅Genel yorum; evinizin içi sağlam duruyor, ara ara bunalıyorsunuz ama olur o kadar. Küçük meseleleri büyütmeyin, dışarda daha büyükleri var. Kıskanç insanları dinlemeyin, kendinize odaklanın yeter 😘 hadi bakalım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kahveyi evde kızım yapar. İnsanın Kızı olunca Fala ihtiyacı olmuyor.
Ne alaka dayi
Yapayım. bi. kahve biram bitimcede bakiver banada :)
Hiç baktırmadım 🤭🤭🤭bana bakar mısın 🤗🤗🤗 doğruları söyleyeceğinden eminim🤭🤭
Şu an seni baltalamaya çalışan biri var. Üzerine bir yük salmış, seni yavaş yavaş parçalamaya çalışıyor. Bir kırılma noktası olacak. O noktada vereceğin kararla ya batacaksın ya çıkacaksın. Dikkatli karar ver rozim 😘
Aaayyy kim acaba harf felan yok mu? kiyamet kopacak desene ya o yok olacak ya ben
Harf yok aşkitom. Gördüğümü söyledim 🥹
Teşekkür ederim sesim soluğum çıkmazsa battım demektir🤭🤭🤭
Biz burdayız evellallah, batırmayız.
Lutfen bana bakin yataya gecis yapsam mi yapmasam mi
Kahve falinda usta var mi?
Lutfen sadece evet ya da hayir diyin
Senin falına geleceğim şimdi.
Bekliyorum hanfendi 🙏🙏🙏
Siz falcilari gerçekten anlamıyorum. Kahve fincaninin içinde geleceği gorebileceginize gerçekten inanıyor musunuz?
Ben de siz her şeyi fazla ciddiye alanları anlamıyorum ☺️
Ay nolur atsam bana bakar mısınız fotoğraflı soru soramiyorumm
Ben istiyorum 😏
Yapmak istediğin bir şey var ya da olacak. Nereden başlayacağını bilmiyor olabilirsin. Bir ışık, yol arayacaksın ama o sihirli değnek bir şekilde hayatına dokunacak. Engelleri kırıyor ve hedefine doğru gidiyorsun ✨
Bak bakalım kahve falıma 😂🙃
Bir kısmet geliyor sana doğru. Aşk değil bu. Ama hayrına olacak ve kıskanılacak bir şey. İyiliğini istemeyip bu kısmete engel olmaya çalışanlara rağmen olacak.
Çok teşekkür ederim inşaallah diyelim🙃
Hadi inşallah ✨
Ne olacak bu galatasaray'ın hali
Ayh, bilmiyorum 🙄 rezil oluyoruz.
O teknede ne balık tutulur var ya off 😃😃
Ahahah 😂 park edip gitmişler.
Kaçıralım, atla ! 😃
3 vakti kadar bahtımda ne var?
Senin yolun açık. Şu an rutinde olsan da karşına çıkan bir fırsat hayatını sert bir duvara çarpmış gibi etkileyecek ve değiştirecek.
Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah bana kabaran bir şey yoktur
Tövbe de 🤭😂
Ben isterim lütfen 🙏🏻
Geceleri uykunu kaçıran bir mesele mi var? Bir ışık istiyorsun, bir aydınlık. Uykundan kalkıp olanları, olacakları düşünüyorsun veya düşüneceksin. Sana gelmeye çalışan biri var ama önünde engel var. Düşüncelerin onu duymana engel oluyor. Bu bir dost. Sana söyleyeceklerini dinlemelisin, maddi veya manevi bir sıkıntıda sana destek olacak. Seni tutup su yüzeyine çıkaracak.
bak bakım görebilecekmisin
Ben ben bennnn
Hangi gölmüş orası Gölyazı olabilir mi?
Bil bakalım ne eksik 😂
Ay ne eksik ne eksik
Fincan yok fincan 😂😂
Yav ben kapattım sizin yerinize ben bakacam işte aaa 😂
He tamam o zaman 😂😂 yalnız sade içip kapat şeker sevmiyorum 😂😂
Sen içmeyeceksin ben içicem. Sen falını düşün te Allahım 😂
Sen içince ben içmiş gibi olcam ya ondan Didim 😂😂 merak etmeye başladım şu falı 😂
Bir yere gidiyorsun. Ama o gittiğin yer hayatını etkileyecek. Ya yaşadığın bir olay, ya tanıştığın biri sayesinde sağlam bir değişiklik yaşayacaksın. Sana biraz sıkıntı getirecek. Biraz mücadele şart olacak. Adımlarını dikkatli atmalı ve sadece güvendiğin kişileri dinlemelisin. Her şey yavaş yavaş düzelecek.
Pekiğğğ zeki müren de bizi görecek mi 😂😂
Önce ben.
Sen bekle Melike ben yeni geldim ilk ben 🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Rozes52 paraları alıp kaçtı zaten meru. 🤣🤣
Gitmiş la bu🤣🤣🤣🤣
@Rozes52 gitti valla. Parayı bitirene kadar gelmez. 🤣🤣🤣
Neyse geç gelmem bi ise yaramış 🤭🤭🤭🤣🤣🤣
@Rozes52 🤣🤣🤣 ben de gidiyom gelince acil yazsın. 🤣
Çok net bir T harfi görüyorum. Biri sana ikiyüzlü davranmış. Konuşmuş, dedikodu yapmış ve yalan söylemiş. Bu kişinin T harfiyle ilgisi var. Ama hatasını anlamış, sana gelmek istiyor. Sen artık onu geride bırakıp hayatına odaklanmış ve zirveye yaklaşmışsın. Başka bir kısmet var yaklaşan. Bırak herkes pişmanlığıyla kalsın, yeni hayatından devam melan 😘
Ohhahaahha. 🤣🤣🤣🤣
Puhahahaha dur ben ona bu görüntüyü atayım da şok olsun.
😉😉😉
Aceba inanan kaç kişiyiz burada fala?🤔
Ahahajsj 🤫🤫🤫 maksat eğlence ya öf.
😅😅 bende bir an ciddiye aldım ve şok oldum
Falcı bacı mıyım ben 😂 daha neler.
Evler arabalar yatlar katlar gören arkadasimiz bizden alacağı paraya bakar oluyor bence kendine baksın baksın kazansın 😅😅😅
Hiiiç yani 😂
Yok canım estağfurullah sen falcı bacı değilsin tabiki ama kar ortagi olabilir misin 😅😅😅🤔🤔
Hiçbir amaç gütmeden salladım ahsjsjsn
Bilemedim ortak gibi gördüm seni🤣🤣🤣
🤫🤫🤫 salladım diyorum bi dur belki ileride ticarete dökerim öf her şeyi açık ettirdin bana ya.
Neyse zararını karşılarım burada seni afiş yapmayim ticarete engel olmayim 🤣🤣
Dm den yazda ticaretinin ince ayrintilarini oradan konuşalım yoksa buradan konuştukça senin işler başlamadan bitecek 🤣🤣 bu arada ben yeniyim Dm den yazamiyorum bak ben fakir kaldim fala mi başlasam 🤣🤣🤣🤣🤣
Lutfen bana da lutfen 🙏
Artık fincanı yıkadım, başka zaman bakarım size de 😌
Cok uzuldum 🥺 peki ben icsem bakar misiniz😔
Gonlunuzden kopmadi sanirim siz bilirsiniz cok istemistim ama 🥺
Kız falcı değilim ben 🤭
Tamam da maksat eglenceli olurdu durugorunuz var belli ki cok guzel yorumlar gelmis icimde kaldi keske erken gorseydim 😔
Benim falıma da bakar mısın?
Bir konuyla ilgili düşünceler var aklında, sanki derya deniz. Hepsi birbirine bağlıymışcasına sürekli yeni fikirler üretiyor fakat sonuca varamıyorsun. Oysa bu kadar düşünmeye gerek yok; su çok dingin, çok duru. Fikirlerini dinlediğin insanlar kıskançlık peşinde. Onları bırak, kalbini dinle. Cevabı çok daha basit bir şeyde bulacaksın.
Teşekkür ederim.
Bak bakalım
Süveyda, mideni bulandıran bir durum var. İki kişi sürekli konuşuyor, sen de sürekli yakından takip ediyor ve dinliyorsun ama onlarla uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyor ve sabrediyorsun. Sabrermeye devam et, senin için güzellikler görüyorum. Senin iyiliğini düşünen insanlarla yola devam edecek ve onları diplerde bırakıp kendin yüzeye çıkacaksın. Senin için bekleyen biri var, ona odaklan ve devam et ✨
Vayy iyisin bu işte aferin kız 😀😀
Uyduracağım sandınız ama gerçekten baktım ahanansn
Bak bakalım evlilik var mı yakında 🤣
Hayricim potur, evlilik var ama yakında değil. Evlilik, düşündüğün ya da düşüneceğin kişiyle olmayacak. Bazı engelleri aşacaksın. Bir ilişkiden çıkıp yeni bir kısmetle tanışacaksın. Evlilik ya da ilişki arayışın onda sonlanacak.
Bu ne güzel fal bakmaktır hanımefendicim hayran kaldım 🫢
Aman efendim teveccühünüz 🥳
Bu işi paraya dökmelisin sana tavsiyem ☺️
Bak bea.
Birinin aklındasın ama onu hayatına uzak bir köşede tutuyor ve içeri almak istemiyorsun. Bazı düşüncelerde boğulmuşsun ama küllerinden doğmak gibi düşün, yüzeye çıkmaya az kalmış.
Oha 🙄
N'oldu n'oldu 🙄
Tutturdun gibi. Sanalda var öyle birisi de 🫣
Güzel kahve falı bakarım 💃🏻
Lutfen rica ediyorum bana da bakin vaktiniz varsa 🙏
Olur
Bak bakalım
Günah
Kahve içmem
Bakkk
Bakma.