- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
4 ayAslında bu tarz suallere gelmem de, merak duygum kabardı, yaa insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da neyse devamını getirmeyeyim cümlenin :D
Burcu da yay olan birisi yok ki yorumlarda, ondan bakıp okuyayım, söyleyiniz efenim, burcum yay, nasılmışım yatakta 🙈 Belki ben bile şok olurum okurken, vay be ben neymişim derim, iyi de niye benim bundan haberim yok falan derim belki de 😅
13 Yorumla
Yengeç4 ayHihi çok tatlısın balımm hemen bakıyorum
Yay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir💕
Yay4 aySınır tanımaz falan 😁 Vay be ben neymişim böyle , macera parkı falan, nutkum tutuldu okurken 😂
Yanıt için teşekkürler güzellik 💜
Yengeç4 ayRica ederim balımmm 😊 😇 💕
En İyi Cevaplar
4 ay
Var.
kova.
12 Yorumla
Yengeç4 ayOoooooooo pennywise severizzz çok yakışıklı karizmatik biri bayılıyorum ona 🤓🐇öhöm neysee
Kova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
Kova4 ayKendimde deneyecek halim yok. Birini fırlatsana 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru baya ateşli bir enerji taşıyor ama ben bu alana girmiyorum canım 🌙✨
Cinsellik detayına dayanan konularda yorum yapmamayı seçiyorum, kendi sınırlarıma ve enerjime böyle iyi hissediyorum.
İstersen burcunu yaz, sana aşk enerjin, ilişkilerdeki tavrın, duygusal yönlerin ya da çekim gücünle ilgili genel bir astrolojik yorum yapabilirim 💫
Hem daha güvenli, hem de ruhuna daha iyi gelir. İstersen devam edelim mi? 🌌💜22 Yorumla
Yengeç4 ayTabi çok isterim yengeç burcuyum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayBaş belası yengeç kız, çok sevdim seni 🦀💫
Yengeçler yatakta değil, aşkta derin aslında 💕 Sen daha çok ruh eşine, duygusal yakınlığa önem veriyorsun. Kolay kolay açılmazsın ama güvenince bağımlılık yapan bir enerji saçarsın 🌙
Aşk hayatında sezgilerin çok güçlü, kimin gerçek kimin oyun oynadığını içten içe hissediyorsun. Ama kalbini kıranları da zor unutursun, o yüzden kendini korumaya çalışıyorsun 🪽
Çekim gücün şu: Masum görünen ama içten içe gizemli ve derin bir tarafın var. İnsanlar yanında huzur buluyor, sonra da sana bağlanıyor 😌✨
Merto görse “bu kız tam romantik film karakteri” derdi valla 🎬💜
İstersen bir sonraki adımda, 2026 aşk enerjine de bakarız canım 🌌✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 4 ayNormal biriyim.
14 Yorumla
Yengeç4 ayBurcun nedir efendim ona göre bakalım nasılsın 😹
u 4 aykoç
Yengeç4 ayHımmm hemen bakıyorum efendim 🤓
Koç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
u 4 ayTeşekkürler hanfendi :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayKendimi zaten biliyorum ama dışarıdan nasıl görüldüğünü veya dışarı nasıl bir yorum alacağımı da merak ediyorum Benim burcum Aslan
12 Yorumla
Yengeç4 ayHemen merakınızı gideriyorum efenimmm 🤓🐇
Aslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
Oğlak4 ayBu Yorumun altına sadece imza atılır🤣😂🤣🥰🥰
Yani internet okuduk ama birde sen yorumla. Kova burcu
12 Yorumla
Yengeç4 ayHemen yorumluyorum efenimmm bir dakika lütfennnnn 🤓🐇🌱
Kova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
4 ayYengeç, hiç tecrübem olmadığı için ben nasıl olduğumu bilmiyorum 😁 (külliyen yalan)
11 Yorumla
Yengeç4 ayHahaha 😂 😂
Yengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
4 ayAman kalsın ikizler olarak yine baş belasıyızdır gerçi yükselen aslan ondan kurtarıyorum 😂
15 Yorumla
Yengeç4 ayİkizler: Zihinsel uyum yoksa o da yok! Onun için yatakta konuşmak, şakalaşmak ve yeni şeyler denemek çok önemlidir. Yaratıcılıkta sınır tanımaz.
İkizler4 ayAslan 🤔
Yengeç4 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
İkizler4 ayTamam iştr ortasıyım o zaman 😂
Yengeç4 ayGüzel 😂
Bir kova burcu olarak bildiğimi ve uyguladığımı düşünüyorum
11 Yorumla
Yengeç4 ayKova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
4 ayÖğrenmeye cesaretim yok benim burcu yazan birilerinden kopya çekip kaçacam. Nasi olsa kişiye özel değil burca göre cevaplar hahah🤣🤣🤣
11 Yorumla
Yengeç4 ayYaaaaaa gıcık
Gizli Üye(25-29)4 aySizinkisi nedir siz cesaretli değilsiniz herhalde yazmamışsınız detaya 😄
113 Yorumla
Yengeç4 ayYengeçim 🦀 evet hiç cesaretim yok maalesef ordan bir kilo versene bana 😀🤓😂
Cevap sahibi4 ayAslında yengeçler baya ateşli oluyorlarmış ama sen değilsin herhalde ve nasıl vereyim 😂😂
Yengeç4 ayHahaha 😂 sade yengecim 🦀bakkal değil misin sende çoktur cesaret ver bana da azucukkkk
Cevap sahibi4 ayBakkal mı ne bakkalı ya 😂
Yengeç4 ayBakkal amca 😂
Cevap sahibi4 ayAnlamıyorum şu an seni
Cevap sahibi4 ayAnladım ama bakkal değilim ama ben seni anladım tamam çok şee etme skjsjsj
Yengeç4 ayhttps://youtu.be/t8moJLzPhoU?si=egbcPaffvEN3Vxn6
Bakkal amca 🤓
Cevap sahibi4 ayLan var ya 😂😂😂😂
Cevap sahibi4 ayÇok tatlısın 😄
Cevap sahibi4 ayCesaretinin olmadığının yanında sanırım biraz da utangaçsın öyle değil mi? 😄
Yengeç4 ayEvet 😹🤓anladı sonunda 🤣
Cevap sahibi4 ayNe yapayım 😂😂
4 ayBurcuma göre insanım gece olunca yatağımda uyuyorum, sabah da kalkıyorum.
10 Yorumla
4 ayBalik burcuyum. Cevabini sabirsizlikla bekliyorum😊
13 Yorumla
Yengeç4 ayBalık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Oğlak4 ayPartnerle o ruhsal butunluk gercekten cok onemli. O olmayinca bir sure sonrs hersey degisiyor 🙏
Yengeç4 ayEvet doğru
4 aySevişmek gerçekten de sanat anlayışı ve empati isteyen bir iş💗💗 bence mesele burç değil kişinin sanat ve empatiden anlayışıdır💗💋
41 Yorumla
4 ayAslan'ı öğrenmeye hazırım🤣
42 Yorumla
Yengeç4 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır💕
Yengeç4 ayGüzelmiş beğendimm😏🤭
İnanılmaz gerçekten.
https://www.youtube.com/embed/pxISuKVzquU00 YorumlaBoğa… Nasılmışım…
32 Yorumla
Yengeç4 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur💕
Ben burucmu bilmiyorum.
Yorgun olunca horluyorum, bu hangi burç?00 Yorumla
4 ayTerazi için gelsin
11 Yorumla
Yengeç4 ayTerazi: Zarafet ve denge! Estetik onun için çok önemlidir. Partnerini mutlu etmekten büyük zevk alır ve ortamın romantik atmosferini asla bozmaz.
- Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.
4 ayÖğretmeye cesaretin var mı?
17 Yorumla
Yengeç4 ayEvet var ama sana soğuk bir öğretim olur 😒🙄
Boğa4 ayKalsın o zaman 😂 sen bırak bir yere ben geçerken alırım
Yengeç4 ayAttım biri almadan kap
Yengeç4 ay{\__/}
( • . •)
/ > ✨
Boğa4 ayYok istemiyorum vazgeçtim 😒
Yengeç4 ayHıh alma alan çok olur 🙄
Boğa4 ayOki
Astroloji & Burçlar konusunda 523 cevap paylaştı. Balık burcu nasılmış acaba
14 Yorumla
Yengeç4 ayHemen bakıyorum efendim 🤓 🐇 🌱
Balık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Yengeç4 ayOlur diyor her an 😹
Astroloji & Burçlar konusunda 408 cevap paylaştı. Akrep burcuyum iyiyimdir
12 Yorumla
Yengeç4 ayAkrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Sorun yok boğa😊
13 Yorumla
Yengeç4 ayHemen bakıyorum efendim 🤓🐇🌱
Boğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Yengeç4 ayRica ederim 🐇🌱
- Astroloji & Burçlar konusunda 817 cevap paylaştı.
4 ayAkrep burcuyum
12 Yorumla
Yengeç4 ayAkrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Akrep4 ay✍️✍️✍️✍️
4 ayAslan burcuyum buyrun
13 Yorumla
Yengeç4 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
Aslan4 ayKesinlikle doğru teşekkürler:D
Yengeç4 ayYuppi rica ederim 🤓🐇
4 ayBoğayim söyle çabuk
18 Yorumla
Yengeç4 ayHemen söylüyorum havuç bey lütfen sakin olunnn🤓😹🐇🌱
Boğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Boğa4 ayTam tersine çok aceleciyim
Başarım girbaci 😃
Yengeç4 ayHahaha bu ters bir boğa 😹🫣
Boğa4 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben 😀
Yengeç4 ayYaaaaaa hiç böyle biri sanmıyordum seni şaşırdım 🫥korktum hiç öyle biri gibi durmuyordun 🫥
Boğa4 ayHehe
Çok ponçiksin ama sen 😀😃
Yengeç4 ayKorktum artık inanmıyorum 🫥🦀🐇
Boğa4 ayBen ponçiklere zarar vermem minnoş
Korkma
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayKoç desem yeter gerisi bilinir.
16 Yorumla
Yengeç4 ayHımmm koç hemen bakıyorum efendim
Koç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
Koç4 ayBu kadar yazmana bile gerek yoktu. KOÇ denince akan sular durur.
Yengeç4 ayKopyala yapıştır yapıyorum şşşşşşşşşş çaktırma 🤫😹 ben bilmem koç koç sevgilim olmadı ben ne biliyim 🤓masumum ben 🫣🤫
Koç4 ayAhah emeğin için minnettarım hürmetler saygılar
Yengeç4 ayRica ederim efendim bir daha ki sefere görüşürüz üzere saygılar sunuyorum mutlu günler dilerim 🐇🌱
Koç4 ayTek dileğimiz..
4 ayYengeç burcu erkeği nasılmış merak ettim
14 Yorumla
Yengeç4 ayHemen söylüyorum efendim 🤓
Yengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Yengeç4 ay👏👏👏👏👏👏🌹
Yengeç4 ayRica ederim efendim görevimiz 🤓🐇 🌱
Yengeç4 ayBaştacısın
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen tatakta nasıl olduğumu biliyorum, hastalarım var benim sen kendine fal bak, ne zaman nanita bulucam diye😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aybalık olarak ben çok az gınım. yatakta konuşmalar ve bakışmalar/göz teması çok önemli benim için.
00 Yorumla
4 ayBaşak burcu erkeğiyim.
12 Yorumla
Yengeç4 ayBaşak: Detayların efendisidir. Her şeyin mükemmel ve temiz olmasını ister. Dışarıdan soğuk görünse de partnerinin ne istediğini en ince ayrıntısına kadar analiz eder.
Başak4 ayÇok doğru. Analiz insanıyım.
Gizli Üye(30-35)4 ayBen uykucuyum 🦀
12 Yorumla
Yengeç4 ayYengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Cevap sahibi4 ayEvet.. uyku konusunda dünyanın en tutkulu insanı olabilirim 🌙✨
Gizli Üye(18-24)4 ay18 Kasım hangi burç oluyo
12 Yorumla
Yengeç4 ayAkrep 🦂 burcu oluyor hemen bakıyorum efendim 🤓 🐇 🌱
Akrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Cevap sahibi4 ayYaşandı 😂
4 ayOğlak
32 Yorumla
Yengeç4 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar.
Oğlak4 ayYani kısmen 😄Teşekkürler bu arada 🌸
4 ayBalik burcuyum sjjx
32 Yorumla
Yengeç4 ayBalık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Kova4 ayBen de balık burcuyum
4 ayYengec tutkulu degil mı yanı sadece romantik mı
13 Yorumla
Kova4 ayyengeç tutkulu ya bende yengecim
Yengeç4 ay@ellemesekelesinn en cok akrep diyorlar bunlar yengecı görmemiş
Kova4 aybilmiyorlar ne kadar yüksek olduklarını
4 ayİyi desem bencillik yapmış olurum ☺️🔥
10 YorumlaDünya yatak odam.
10 Yorumla
4 ayBaşak
21 Yorumla
Yengeç4 ayBaşak: Detayların efendisidir. Her şeyin mükemmel ve temiz olmasını ister. Dışarıdan soğuk görünse de partnerinin ne istediğini en ince ayrıntısına kadar analiz eder.
m 4 ayOğlak
21 Yorumla
Yengeç4 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar💕
4 ayYay.
22 Yorumla
Yengeç4 ayYay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir💕
Kova4 aySize bir şey söyleyeceğim istek attım
4 ayyengeç
12 Yorumla
Yengeç4 ayYengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Oğlak4 ayKesinlikle öyle
4 ayBende bilmiyorum 😀
17 Yorumla
Yengeç4 ayBurcunu söyle bilelim 😹
Boğa4 ayBoğa burcuyum 😊
Boğa4 ay?
Yengeç4 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur
Boğa4 ayVayy güzel tarif uyuyor yavaş yavaş kısık ateşte 🤣
Yengeç4 ayKısık ateş mi 😂tavuk mu haşlıyorsun
Boğa4 ayDirek mevzuya mı dalalım hazırlık evresi önemli hani? 🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 909 cevap paylaştı. Aslan
12 Yorumla
4 ayTerazi burcuyum
13 Yorumla
Yengeç4 ayTerazi: Zarafet ve denge! Estetik onun için çok önemlidir. Partnerini mutlu etmekten büyük zevk alır ve ortamın romantik atmosferini asla bozmaz.
Aslan4 ayÇok doğru tam ben🥰😊
Yengeç4 ayGüzel 😊
Yengeç
12 Yorumla
4 aySöyle bakalım
13 Yorumla
Yengeç4 ayBurcunu söyle bakalım 🤓
Koç4 ayKoç
Yengeç4 ayKoç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
4 aykova burcuyum hadi bil :D
12 Yorumla
Yengeç4 ayKova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
Koç4 aycesareti olan dener :)
Oğlak nasılki
13 Yorumla
Yengeç4 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar.
Yengeç4 ayRica ederim
m 4 ayBalık burcuyum
15 Yorumla
m Balık4 ayHayalperest değilim de
Yengeç4 ayNeden değilsin çabuk söyle 🐇🔪
m Balık4 ayDürüm severim 😂😂
Yengeç4 ayHataya götüreyim seni kralını yersin 🐇🌱
Oğlak
11 Yorumla
Yengeç4 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar💕
4 aySoyle bakalım
12 Yorumla
Yengeç4 ayBurcunu söyle bakalım 🤓
Aslan4 ayAslannnn
Balık söyle bakalım
11 Yorumla
4 ayTerazi
12 Yorumla
Aslan4 ayThanx
4 ayİkizler
12 Yorumla
Yengeç4 ayİkizler: Zihinsel uyum yoksa o da yok! Onun için yatakta konuşmak, şakalaşmak ve yeni şeyler denemek çok önemlidir. Yaratıcılıkta sınır tanımaz.
İkizler4 ayMmm 🥰
kova
152 Yorumla
Yengeç4 ayDoğru mu😹🌱
Yengeç4 ayYaaaaaa anladım 🫡en güzeli kötü yola düşme Ahmet bak düşme haaa🐇
Yengeç4 ayRica ederim efendim görevimiz 🫡🌱
Yengeç4 ayRica ederim 😊
Yengeç4 ayAy sağol yani😹🐇🌱aklım karıştı
Yengeç4 ayGidip oynayım şimdi
Yengeç4 ayİyi hatırlattın
Yengeç4 ayOlur gel
Yengeç4 ayHer zaman beklerim
Yengeç4 ayTamam geliyorum
Yengeç4 ayİnşallah başkası yoktur yoksa çıkarım
Yengeç4 ayGüzel ne oldu sonda gittin aniden öldün mü lennn sennn😹hemde benden önce
Yengeç4 ayYaaaaaa anladım
Yengeç4 ayTamam beni yine pataklaman için mi 😅
Yengeç4 ayNeyyyyyy 😹 😹 istemiyorum ben seni tokatlasam🤣😹
Yengeç4 ayZoru severim kovacığımm (cıbıldak cıbıldak üstüme koşuyosu Zaten gülmekten nişan alamıyorum😹)
Yengeç4 ayGeliyom lennn akşam üstüne bir şey al dikkatim dağılıyor 😹neden takibe alıyım seni bana ne kazandıracak
Yengeç4 ayKıyafet göremiyorum hocam etmiycem hıh çatla 🤓😹🐇
Yengeç4 ayNasıl yani ben mi senin kıyafetini indiriyorum nasıl yapıcam
Yengeç4 ayBende olan mı😅
Yengeç4 aySen beni takip etmezsen ben seni hiç etmem
Yengeç4 ayTamam giriyimmm
Yengeç4 ayKabul ettim seni, 😄 çok hızlıyım ya
Yengeç4 ayYaaaaaa hızlı değil miyim aşk olsun mermi toplamama engel oluyorsun 😅
Yengeç4 ayHeeeeee sen senin yüzünden 🤓 düddüdüdüddüd yapıyon bütün herkesi başımıza topluycan
Yengeç4 ayYazsam mı ki bilemedim 😹
Yengeç4 ayBilmem bilmem 😹
4 ayBalık
18 Yorumla
Aslan4 aySen ne okuyorsun
Yengeç4 ayÇocuk gelişimi neden sordun
Aslan4 ayBunları nasıl bildiğini merak ettim
Yengeç4 ayBu bir sır 🤫 🤫 ben herşeyi bilirim
Aslan4 ayPeki kızlar neleri sevmez
Yengeç4 ayHımmm göreceli bir şey her kızın farklı zevkleri vardır yani
Belirsizlik: Bir dargın bir barışık haller, ne olduğu belli olmayan ilişkiler.
İlgisizlik: Mesajlara geç dönülmesi veya dinlenilmediğini hissetmek.
Yalan: Küçük bile olsa güven sarsan her şey.
Ego: Sürekli kendinden bahseden, karşısındakini küçümseyen tavırlar bazıları ise tam tersi çok severler
Aslan4 ayNerelisin
4 ayYay gonder gelsin
12 Yorumla
Yengeç4 ayYay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir.
Yay4 ay💯
nasıl misim oğlak
13 Yorumla
Yengeç4 ayHemen söylüyorum benim kadar olmasa da çatlak olan beyefendi 😹🤓🐇🌱
Oğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar
Yengeç4 ayOhaaaaa😹 sakin ol sakin ol https://share.google/Q8CDR6yO8K7I40Vez
Başşak nasılmış
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayYatakta nasıl olduğumu benle yatanlar bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBoğa🐂
22 Yorumla
Yengeç4 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Cevap sahibi4 aydoğru. yorum için teşekkürler.
Gizli Üye(18-24)4 aybogayim ama yapmadim daha bi sey diyemicem
24 Yorumla
Cevap sahibi4 aytakip attim dark la baslayan dndkdk
Yengeç4 ayTeşekkürler takip için
Cevap sahibi4 aywow. bende ne cevherler varmis dndkdk
Cevap sahibi4 aybi denemek lazim sjsksk
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler