- Astroloji & Burçlar konusunda 705 cevap paylaştı.
6 ayAslında bu tarz suallere gelmem de, merak duygum kabardı, yaa insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da neyse devamını getirmeyeyim cümlenin :D
Burcu da yay olan birisi yok ki yorumlarda, ondan bakıp okuyayım, söyleyiniz efenim, burcum yay, nasılmışım yatakta 🙈 Belki ben bile şok olurum okurken, vay be ben neymişim derim, iyi de niye benim bundan haberim yok falan derim belki de 😅
13 Yorumla
Yengeç6 ayHihi çok tatlısın balımm hemen bakıyorum
Yay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir💕
Yay6 aySınır tanımaz falan 😁 Vay be ben neymişim böyle , macera parkı falan, nutkum tutuldu okurken 😂
Yanıt için teşekkürler güzellik 💜
Yengeç6 ayRica ederim balımmm 😊 😇 💕
En İyi Cevaplar
6 ay
Var.
kova.
12 Yorumla
Yengeç6 ayOoooooooo pennywise severizzz çok yakışıklı karizmatik biri bayılıyorum ona 🤓🐇öhöm neysee
Kova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
Kova6 ayKendimde deneyecek halim yok. Birini fırlatsana 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 6 ayNormal biriyim.
14 Yorumla
Yengeç6 ayBurcun nedir efendim ona göre bakalım nasılsın 😹
u 6 aykoç
Yengeç6 ayHımmm hemen bakıyorum efendim 🤓
Koç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
u 6 ayTeşekkürler hanfendi :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayKendimi zaten biliyorum ama dışarıdan nasıl görüldüğünü veya dışarı nasıl bir yorum alacağımı da merak ediyorum Benim burcum Aslan
12 Yorumla
Yengeç6 ayHemen merakınızı gideriyorum efenimmm 🤓🐇
Aslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
Oğlak6 ayBu Yorumun altına sadece imza atılır🤣😂🤣🥰🥰
Yani internet okuduk ama birde sen yorumla. Kova burcu
12 Yorumla
Yengeç6 ayHemen yorumluyorum efenimmm bir dakika lütfennnnn 🤓🐇🌱
Kova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
6 ayYengeç, hiç tecrübem olmadığı için ben nasıl olduğumu bilmiyorum 😁 (külliyen yalan)
11 Yorumla
Yengeç6 ayHahaha 😂 😂
Yengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
6 ayAman kalsın ikizler olarak yine baş belasıyızdır gerçi yükselen aslan ondan kurtarıyorum 😂
15 Yorumla
Yengeç6 ayİkizler: Zihinsel uyum yoksa o da yok! Onun için yatakta konuşmak, şakalaşmak ve yeni şeyler denemek çok önemlidir. Yaratıcılıkta sınır tanımaz.
İkizler6 ayAslan 🤔
Yengeç6 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
İkizler6 ayTamam iştr ortasıyım o zaman 😂
Yengeç6 ayGüzel 😂
Bir kova burcu olarak bildiğimi ve uyguladığımı düşünüyorum
11 Yorumla
Yengeç6 ayKova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
6 ayÖğrenmeye cesaretim yok benim burcu yazan birilerinden kopya çekip kaçacam. Nasi olsa kişiye özel değil burca göre cevaplar hahah🤣🤣🤣
11 Yorumla
Yengeç6 ayYaaaaaa gıcık
Gizli Üye(25-29)6 aySizinkisi nedir siz cesaretli değilsiniz herhalde yazmamışsınız detaya 😄
113 Yorumla
Yengeç6 ayYengeçim 🦀 evet hiç cesaretim yok maalesef ordan bir kilo versene bana 😀🤓😂
Cevap sahibi6 ayAslında yengeçler baya ateşli oluyorlarmış ama sen değilsin herhalde ve nasıl vereyim 😂😂
Yengeç6 ayHahaha 😂 sade yengecim 🦀bakkal değil misin sende çoktur cesaret ver bana da azucukkkk
Cevap sahibi6 ayBakkal mı ne bakkalı ya 😂
Yengeç6 ayBakkal amca 😂
Cevap sahibi6 ayAnlamıyorum şu an seni
Cevap sahibi6 ayAnladım ama bakkal değilim ama ben seni anladım tamam çok şee etme skjsjsj
Yengeç6 ayhttps://youtu.be/t8moJLzPhoU?si=egbcPaffvEN3Vxn6
Bakkal amca 🤓
Cevap sahibi6 ayLan var ya 😂😂😂😂
Cevap sahibi6 ayÇok tatlısın 😄
Cevap sahibi6 ayCesaretinin olmadığının yanında sanırım biraz da utangaçsın öyle değil mi? 😄
Yengeç6 ayEvet 😹🤓anladı sonunda 🤣
Cevap sahibi6 ayNe yapayım 😂😂
6 ayBurcuma göre insanım gece olunca yatağımda uyuyorum, sabah da kalkıyorum.
10 Yorumla
6 ayBalik burcuyum. Cevabini sabirsizlikla bekliyorum😊
13 Yorumla
Yengeç6 ayBalık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Oğlak6 ayPartnerle o ruhsal butunluk gercekten cok onemli. O olmayinca bir sure sonrs hersey degisiyor 🙏
Yengeç6 ayEvet doğru
6 aySevişmek gerçekten de sanat anlayışı ve empati isteyen bir iş💗💗 bence mesele burç değil kişinin sanat ve empatiden anlayışıdır💗💋
41 Yorumla
6 ayAslan'ı öğrenmeye hazırım🤣
42 Yorumla
Yengeç6 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır💕
Yengeç6 ayGüzelmiş beğendimm😏🤭
İnanılmaz gerçekten.
https://www.youtube.com/embed/pxISuKVzquU00 YorumlaBoğa… Nasılmışım…
32 Yorumla
Yengeç6 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur💕
Ben burucmu bilmiyorum.
Yorgun olunca horluyorum, bu hangi burç?00 Yorumla
6 ayTerazi için gelsin
11 Yorumla
Yengeç6 ayTerazi: Zarafet ve denge! Estetik onun için çok önemlidir. Partnerini mutlu etmekten büyük zevk alır ve ortamın romantik atmosferini asla bozmaz.
- Astroloji & Burçlar konusunda 407 cevap paylaştı.
6 ayÖğretmeye cesaretin var mı?
17 Yorumla
Yengeç6 ayEvet var ama sana soğuk bir öğretim olur 😒🙄
Boğa6 ayKalsın o zaman 😂 sen bırak bir yere ben geçerken alırım
Yengeç6 ayAttım biri almadan kap
Yengeç6 ay{\__/}
( • . •)
/ > ✨
Boğa6 ayYok istemiyorum vazgeçtim 😒
Yengeç6 ayHıh alma alan çok olur 🙄
Boğa6 ayOki
Astroloji & Burçlar konusunda 528 cevap paylaştı. Balık burcu nasılmış acaba
14 Yorumla
Yengeç6 ayHemen bakıyorum efendim 🤓 🐇 🌱
Balık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Yengeç6 ayOlur diyor her an 😹
Astroloji & Burçlar konusunda 440 cevap paylaştı. Akrep burcuyum iyiyimdir
12 Yorumla
Yengeç6 ayAkrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Sorun yok boğa😊
13 Yorumla
Yengeç6 ayHemen bakıyorum efendim 🤓🐇🌱
Boğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Yengeç6 ayRica ederim 🐇🌱
- Astroloji & Burçlar konusunda 971 cevap paylaştı.
6 ayAkrep burcuyum
12 Yorumla
Yengeç6 ayAkrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Akrep6 ay✍️✍️✍️✍️
6 ayAslan burcuyum buyrun
13 Yorumla
Yengeç6 ayAslan: Sahne onun! İlgi görmeyi, övülmeyi ve partnerini etkilemeyi çok sever. Görselliğe ve lükse önem verir, her anı bir film karesi gibi yaşatır.
Aslan6 ayKesinlikle doğru teşekkürler:D
Yengeç6 ayYuppi rica ederim 🤓🐇
6 ayBoğayim söyle çabuk
18 Yorumla
Yengeç6 ayHemen söylüyorum havuç bey lütfen sakin olunnn🤓😹🐇🌱
Boğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Boğa6 ayTam tersine çok aceleciyim
Başarım girbaci 😃
Yengeç6 ayHahaha bu ters bir boğa 😹🫣
Boğa6 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben 😀
Yengeç6 ayYaaaaaa hiç böyle biri sanmıyordum seni şaşırdım 🫥korktum hiç öyle biri gibi durmuyordun 🫥
Boğa6 ayHehe
Çok ponçiksin ama sen 😀😃
Yengeç6 ayKorktum artık inanmıyorum 🫥🦀🐇
Boğa6 ayBen ponçiklere zarar vermem minnoş
Korkma
6 ayKoç desem yeter gerisi bilinir.
16 Yorumla
Yengeç6 ayHımmm koç hemen bakıyorum efendim
Koç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
Koç6 ayBu kadar yazmana bile gerek yoktu. KOÇ denince akan sular durur.
Yengeç6 ayKopyala yapıştır yapıyorum şşşşşşşşşş çaktırma 🤫😹 ben bilmem koç koç sevgilim olmadı ben ne biliyim 🤓masumum ben 🫣🤫
Koç6 ayAhah emeğin için minnettarım hürmetler saygılar
Yengeç6 ayRica ederim efendim bir daha ki sefere görüşürüz üzere saygılar sunuyorum mutlu günler dilerim 🐇🌱
Koç6 ayTek dileğimiz..
6 ayYengeç burcu erkeği nasılmış merak ettim
14 Yorumla
Yengeç6 ayHemen söylüyorum efendim 🤓
Yengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Yengeç6 ay👏👏👏👏👏👏🌹
Yengeç6 ayRica ederim efendim görevimiz 🤓🐇 🌱
Yengeç6 ayBaştacısın
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBen tatakta nasıl olduğumu biliyorum, hastalarım var benim sen kendine fal bak, ne zaman nanita bulucam diye😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aybalık olarak ben çok az gınım. yatakta konuşmalar ve bakışmalar/göz teması çok önemli benim için.
00 Yorumla
6 ayBaşak burcu erkeğiyim.
12 Yorumla
Yengeç6 ayBaşak: Detayların efendisidir. Her şeyin mükemmel ve temiz olmasını ister. Dışarıdan soğuk görünse de partnerinin ne istediğini en ince ayrıntısına kadar analiz eder.
Başak6 ayÇok doğru. Analiz insanıyım.
Gizli Üye(30-35)6 ayBen uykucuyum 🦀
12 Yorumla
Yengeç6 ayYengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Cevap sahibi6 ayEvet.. uyku konusunda dünyanın en tutkulu insanı olabilirim 🌙✨
Gizli Üye(18-24)6 ay18 Kasım hangi burç oluyo
12 Yorumla
Yengeç6 ayAkrep 🦂 burcu oluyor hemen bakıyorum efendim 🤓 🐇 🌱
Akrep: Bu konunun "master"ı kabul edilir. Yoğun, gizemli ve çok derin bir enerjisi vardır. Onunla yaşanan her şey unutulmaz bir deneyim tadındadır.
Cevap sahibi6 ayYaşandı 😂
6 ayOğlak
32 Yorumla
Yengeç6 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar.
Oğlak6 ayYani kısmen 😄Teşekkürler bu arada 🌸
6 ayBalik burcuyum sjjx
32 Yorumla
Yengeç6 ayBalık: Tam bir hayalperest. Romantizmin doruklarında gezer. Partneriyle ruhsal bir bütünleşme yaşamak ister; her anı bir rüya gibi hissettirir.
Kova6 ayBen de balık burcuyum
6 ayYengec tutkulu degil mı yanı sadece romantik mı
13 Yorumla
Kova6 ayyengeç tutkulu ya bende yengecim
Yengeç6 ay@ellemesekelesinn en cok akrep diyorlar bunlar yengecı görmemiş
Kova6 aybilmiyorlar ne kadar yüksek olduklarını
6 ayİyi desem bencillik yapmış olurum ☺️🔥
10 YorumlaDünya yatak odam.
10 Yorumla
6 ayBaşak
21 Yorumla
Yengeç6 ayBaşak: Detayların efendisidir. Her şeyin mükemmel ve temiz olmasını ister. Dışarıdan soğuk görünse de partnerinin ne istediğini en ince ayrıntısına kadar analiz eder.
m 6 ayOğlak
21 Yorumla
Yengeç6 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar💕
6 ayYay.
22 Yorumla
Yengeç6 ayYay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir💕
Kova6 aySize bir şey söyleyeceğim istek attım
6 ayyengeç
12 Yorumla
Yengeç6 ayYengeç: Şefkat ve güven odaklıdır. Duygusal bir bağ kurmadan gerçek performansını sergilemez. Ama güvendiği an dünyadaki en tutkulu insan olabilir.
Oğlak6 ayKesinlikle öyle
6 ayBende bilmiyorum 😀
17 Yorumla
Yengeç6 ayBurcunu söyle bilelim 😹
Boğa6 ayBoğa burcuyum 😊
Boğa6 ay?
Yengeç6 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur
Boğa6 ayVayy güzel tarif uyuyor yavaş yavaş kısık ateşte 🤣
Yengeç6 ayKısık ateş mi 😂tavuk mu haşlıyorsun
Boğa6 ayDirek mevzuya mı dalalım hazırlık evresi önemli hani? 🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 999 cevap paylaştı. Aslan
12 Yorumla
6 ayTerazi burcuyum
13 Yorumla
Yengeç6 ayTerazi: Zarafet ve denge! Estetik onun için çok önemlidir. Partnerini mutlu etmekten büyük zevk alır ve ortamın romantik atmosferini asla bozmaz.
Aslan6 ayÇok doğru tam ben🥰😊
Yengeç6 ayGüzel 😊
Yengeç
12 Yorumla
6 aySöyle bakalım
13 Yorumla
Yengeç6 ayBurcunu söyle bakalım 🤓
Koç6 ayKoç
Yengeç6 ayKoç: Tam bir adrenalin tutkunu! Sabırsız ve ateşli yapısıyla kontrolü elinde tutmayı sever. Onunla sıkılmaya vaktin olmaz, çünkü her an her şey olabilir.
6 aykova burcuyum hadi bil :D
12 Yorumla
Yengeç6 ayKova: Alışılmışın dışında ne varsa ondadır! Tabuları yıkmayı ve deneysel takılmayı sever. Onunla daha önce hiç düşünmediğin şeyleri deneyebilirsin.
Koç6 aycesareti olan dener :)
Oğlak nasılki
13 Yorumla
Yengeç6 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar.
Yengeç6 ayRica ederim
s 6 ayBalık burcuyum
15 Yorumla
s Balık6 ayHayalperest değilim de
Yengeç6 ayNeden değilsin çabuk söyle 🐇🔪
s Balık6 ayDürüm severim 😂😂
Yengeç6 ayHataya götüreyim seni kralını yersin 🐇🌱
Oğlak
11 Yorumla
Yengeç6 ayOğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar💕
6 aySoyle bakalım
12 Yorumla
Yengeç6 ayBurcunu söyle bakalım 🤓
Aslan6 ayAslannnn
Balık söyle bakalım
11 Yorumla
6 ayTerazi
12 Yorumla
Aslan6 ayThanx
6 ayİkizler
12 Yorumla
Yengeç6 ayİkizler: Zihinsel uyum yoksa o da yok! Onun için yatakta konuşmak, şakalaşmak ve yeni şeyler denemek çok önemlidir. Yaratıcılıkta sınır tanımaz.
İkizler6 ayMmm 🥰
kova
152 Yorumla
Yengeç6 ayDoğru mu😹🌱
Yengeç6 ayYaaaaaa anladım 🫡en güzeli kötü yola düşme Ahmet bak düşme haaa🐇
Yengeç6 ayRica ederim efendim görevimiz 🫡🌱
Yengeç6 ayRica ederim 😊
Yengeç6 ayAy sağol yani😹🐇🌱aklım karıştı
Yengeç6 ayGidip oynayım şimdi
Yengeç6 ayİyi hatırlattın
Yengeç6 ayOlur gel
Yengeç6 ayHer zaman beklerim
Yengeç6 ayTamam geliyorum
Yengeç6 ayİnşallah başkası yoktur yoksa çıkarım
Yengeç6 ayGüzel ne oldu sonda gittin aniden öldün mü lennn sennn😹hemde benden önce
Yengeç6 ayYaaaaaa anladım
Yengeç6 ayTamam beni yine pataklaman için mi 😅
Yengeç6 ayNeyyyyyy 😹 😹 istemiyorum ben seni tokatlasam🤣😹
Yengeç6 ayZoru severim kovacığımm (cıbıldak cıbıldak üstüme koşuyosu Zaten gülmekten nişan alamıyorum😹)
Yengeç6 ayGeliyom lennn akşam üstüne bir şey al dikkatim dağılıyor 😹neden takibe alıyım seni bana ne kazandıracak
Yengeç6 ayKıyafet göremiyorum hocam etmiycem hıh çatla 🤓😹🐇
Yengeç6 ayNasıl yani ben mi senin kıyafetini indiriyorum nasıl yapıcam
Yengeç6 ayBende olan mı😅
Yengeç6 aySen beni takip etmezsen ben seni hiç etmem
Yengeç6 ayTamam giriyimmm
Yengeç6 ayKabul ettim seni, 😄 çok hızlıyım ya
Yengeç6 ayYaaaaaa hızlı değil miyim aşk olsun mermi toplamama engel oluyorsun 😅
Yengeç6 ayHeeeeee sen senin yüzünden 🤓 düddüdüdüddüd yapıyon bütün herkesi başımıza topluycan
Yengeç6 ayYazsam mı ki bilemedim 😹
Yengeç6 ayBilmem bilmem 😹
6 ayBalık
18 Yorumla
Aslan6 aySen ne okuyorsun
Yengeç6 ayÇocuk gelişimi neden sordun
Aslan6 ayBunları nasıl bildiğini merak ettim
Yengeç6 ayBu bir sır 🤫 🤫 ben herşeyi bilirim
Aslan6 ayPeki kızlar neleri sevmez
Yengeç6 ayHımmm göreceli bir şey her kızın farklı zevkleri vardır yani
Belirsizlik: Bir dargın bir barışık haller, ne olduğu belli olmayan ilişkiler.
İlgisizlik: Mesajlara geç dönülmesi veya dinlenilmediğini hissetmek.
Yalan: Küçük bile olsa güven sarsan her şey.
Ego: Sürekli kendinden bahseden, karşısındakini küçümseyen tavırlar bazıları ise tam tersi çok severler
Aslan6 ayNerelisin
6 ayAslan?
11 Yorumla
6 ayYay gonder gelsin
12 Yorumla
Yengeç6 ayYay: Eğlenceli ve sınır tanımaz! Keşfetmeyi çok sever, rutinden nefret eder. Onunla yatak odası bile bir macera parkına dönüşebilir.
Yay6 ay💯
nasıl misim oğlak
13 Yorumla
Yengeç6 ayHemen söylüyorum benim kadar olmasa da çatlak olan beyefendi 😹🤓🐇🌱
Oğlak: Ciddi görünüşünün altında şaşırtıcı bir dayanıklılık yatar. Gelenekseldir ama çok sadık ve odaklıdır. Zaman geçtikçe performansı daha da artar
Yengeç6 ayOhaaaaa😹 sakin ol sakin ol https://share.google/Q8CDR6yO8K7I40Vez
Başşak nasılmış
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYatakta nasıl olduğumu benle yatanlar bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBoğa🐂
22 Yorumla
Yengeç6 ayBoğa: Aceleye hiç gelmez. Ten uyumu, güzel kokular ve konfor onun için her şeydir. Duyulara hitap eden, uzun ve kaliteli anların burcudur.
Cevap sahibi6 aydoğru. yorum için teşekkürler.
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne