Rüyamda bana büyü yapıldığını görmek ne anlama gelir, gerçekten büyü olabilir mi?

Rüyamda seneler önce gördüm ilk. Saçımdan büyü yapmıştı biri ki o kişi kuzenimdi saçımı bizde kalırken kısaltmama yardım etmişti. Onun annesinin rüyamda büyü yaptığını gördüm önüme bir yumak saç yuvarlanıyordu. Bunu gördüğüm yıl onlarla konusmamaya basladıktan sonrasıydı. Bir yıl kadar sonra tekrar gördüm aynı kişiyi bu sefer sofrada büyü yazılı bir kağıt değişik kelimeler okuyodu. Tüm ailem vardı.

2-3 sene sonrada bir kaç sene önce arkamızdan atıp tutan haset eden diğer konusmadığımız o sıralar konustuğumuz akrabamızın bize büyü yaptığını gördüm.

gerçekten yapmışlarmıdır bu sonuncusu dahil toplam 4-5 kere aralıklarla gördüm rüyamda.

bu rüyalardan önce evimizde kavga tartışma olmazdı huzurumuz vardı okuluma gidiyordum basarım düştü o zmanlar içim daralıyodu hep rüyada korkutuluyodum. Bunları senelerce çektim namazla duayla anca kendime geldim ama hala bir işim yok bir kaç kere çalıssamda.

Güncellemeler
5 ay
Geçen sene karabasan tarzı görüyodum rüyamda kaçırılıp bıçaklanıyodum. O zamanlar rüyada ayetel kürsi okuyup kurtuluyodum namazı da hiç bırakmadım. Ama yıllar içinde çok sıkıntı cektim. İlk daraldığım zaman 15 sene öncesidir o zamanlar dedem okuyunca içim ferahlamıştı ama sessizleşip içime kapanmıştım. Bir sene sonra o akrabalar gerçek yüzünü gösterdi.
Rüyamda bana büyü yapıldığını görmek ne anlama gelir, gerçekten büyü olabilir mi?