Yay ♐ burcuyum
Kabul etmeliyim ki :
* Balık ♓ burcu içinde gizlediği Vahşi KöpekBalığını tahmin edilmez biçimde ortaya çıkarıp ateş grubu burçlarını ♈♌♐ söndürebilir
* Yengeç ♋ burcu sertliğiyle ateş grubu burçlarını ♈♌♐ söndürebilir. En çok sporcu ve en çok katil yine Yengeçlerden çıkar
* Oğlak ♑ burcu azmi ve yükselişiyle ateş grubu burçlarını ♈♌♐ ezebilir. En çok otorite gücü Oğlaklardadır
* Başak ♍ burcu akılalmaz taktikleriyle ve analitik zekasıyla ateş grubu burçlarını ♈♌♐ ezebilir. En güçlü yumruğu olan boksörler bile Başakdır (Earnie Shavers, Rocky Marciano)
* Hava grubu burçları ♊♎♒ 50/50 kalır : bir yandan rüzgar ateşi hem söndürebilir hem de yayabilir, diğer yandan da ateş havayı hem kirletebilir hem de üzerine yağmur, dolu veya kar yağdırabilir. İkizler ♊ ve Terazi ♎ bu konuda daha başarılıdır. kovaysa ♒ daha başarısızdır.
* Ama bu alanda en başarısız, en uğursuz, en kurban burç akrep ♏ ve boğa ♉ burçlarıdır. Nedeni :
> sen 🫵🏻 ♏ akrep burcu bizlerin ♈♌♐ gözü karşısında birer etanol, benzin, akaryakıt gibisiniz. Ateş grubu burçlarını daha da alevlendirip sizi ♏ birer kızarmış tost haline getirmekten başka bir işe "yaradığınız" yoktur
> sen 🫵🏻 ♉ boğa burcu bizlerin ♈♌♐ gözü karşısında birer odun, ahşap, ağaç gibisiniz. Ateş grubu burçlarının gözü karşısında bir nevi Antik Romada kullanılan Sicilya pirinç boğasından başka bir işe "yaradığınız" yoktur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu yazi ne boyle 😂
Burcum aslan yukselenim koc. Asiri umursamaz oldugum icin ne ezerim ne de ezilirim.
1. profilinde Yengeç gösteriyor
2. "umursamaz" falan değilsin, senin maskendir sadece. aslan ve koç çocukluklarında aşağılık ve eziklik kompleksi (inferiority complex) olduğu için ileri zamanlarda kendilerini guya "iyiymiş", "umursamazmış" gibi göstermek eğilimindedirler. ASLINDAYSA çocukluklarında yaşadıkları o iferiority complex'in ortaya çıkmasından korkarlar ve bunun için de sahte imaj kazanmak için İnsanları kandırırlar.
> bu yüzden de "umursamaz" falan değilsin. Sadece olarak çocukluk travmandan dolayı senin gibi ISLANMIŞIN YAĞMURDAN NE KORKUSU OLACAK Kİ ) ? Yani zaten çocukluğunda o travmayı yaşadığından dolayı "Neden Hiç Kimse O Zaman sana Yardım Etmedi?" huyuyla kendini guya "umursamazsın" gibi gösterirsin. ASLINDA İÇTEN İÇE AŞIRI KIRGINSIN ve her şey ondan dolayı.
> Yaya Gelince : Ben Yayım. 12 BURÇ İÇİNDE HER ŞEYİ EN KOLAYLIKLA YAPA BİLEN BURÇ YAYDIR. Durduğu yerden Ok atıyor ) Yani Durduğu Yerden 1 Düğmeye veya 1 Şıkkıya basarak her şeyi halledebilen burçtur Yay. Bu yüzden Yayın öyle şeylere "ihtiyacı" yoktur ).
Profilimdeki dogru degil. Sirf burctan cocukluk travmama inmen cok dahice. Kendi burcuna da tanri modunu oynatman farkli bi hava katmis hikayene.
Ne yani kız arkadaşımla benim uyumum yok mu o akrep ben başak hiç o anlamda bana yükselmiyor delirmiyor ateş burcuyla mı yükselir
kızarıp tost olmak anlamında yazmışım : yani Ateş grubu burçları tarafından canlıarı yakılır.
Yükselemez de. Senin Zekan ve Taktiklerin kovayı bile Eziyorsa, akrebi kolay Ezersin.
Kova kim la başak var burada
Ben de onu diyorum zaten. kovalar Başaklar Tarafından Ezilmiştir.
Ezilmek derken kasdettiğin ne anlamadım.
Kovalarda genelde zeki olur ama çok bilmişlik onlara mutlak bilgelikten alıkoyuyor bence
Başaklar mütevazi her şeyi biliyorum olmadığımızdan herkesten bilgiyi alırız daha bilgeyiz diye düşünüyorum
Alçakgönüllülük > mutlak egodan
Evet + Bu Da Vardır :
kovaların Başaklardan aldığı travma vardır
Kaç defasında Şahit oldum : kova kendini "zeki" zannederken Bir Başağın Daha Zeki, Daha Analitik ve Daha İyi Olduğu için kova kendinde aşağılık kompleksi duygusuna takılmıştır
çoğu kova Başaklar Tarafından Yenilgiye Uğratılmıştır.
Sen bu bilgilere nereden erişiyorsun kıymetli dostum seni dinlemek güzel !
Egomu beslediğin için değil ilginç bilgiler diğer burçlar arasındaki fikirlerini ve öğrendiklerinide dinlemek isterim
Kardeş, Gözlemlerim ve Tecrübelerim.
sosyal medyada yazılan sahte ass'troll'orgy sitelerine kendimi inandırmaktansa Gözlemleri ve Tecrübeyi Üstün Tutarım. sosyal medyadaki burç yorumlarının yüzde 99.99'u yalan, palavra, zırvadır. Çünki GERÇEKLERLE uyuşmuyor.
DERİN GÖLZEM VE DEVAMLI TECRÜBE GEREKİR, Yanılıyor Muyum?
Teşekkür ederim 🤩
Rica Ederim.
Avcılara (Ateş grubu) Afiyet Olsun
kurbanlara ♉♏♒ da bir daha yalnış adım atmamayı Tavsiye Ederim.
Kurban sen olma da 😅
Yay ♐ burcu eli silahlı tek avcı burçtur ) karşımdaki av olduğunu bile bilmez )
o yüzden sen av olma 😏
Bende Yayım
Muhteşem.