Evet, İkizler'im. Zorluk konusuna gelince, uyum olursa hiç zor değildir. Belki duygusallık açısından biraz zor olabilir veya bazı ikizler'de çabuk değişebilen ruh hali sıkabilir ama bu kadar.
hani şey durumu vardır ya erkek bir kızı sever çok seviyordur evlenecektir ve başka bir kızı zor bir anında 5 dk biriyle yatar o kişiyi siler ve evlenecek olduğu kızla devam eder yattığı kıza duygusal hiçbir şey beslememiştir. Bu çok kötü bir şey. Bunu yapar mı
Kalpten bağlandığımız kişiye ömrümüzün sonuna dek sadık olabiliriz. Yemin ediyorum ki. Ama önemli olan gerçekten bağlanmak. O yoksa sadakat konusunda garanti veremem.
Sağlıklı düşünemiyorsun bence. Olayı da şöyle anlatayım, ben sevgilimle konuşurken çok eski arkadaşımla da konuşuyordum. Bunda bir sakınca yok bence. Fakat sevgilim zamanla kıskanıyordu onu, ve en sonunda ya o ya ben gibi saçma bir seçenek sundu. Ben de bunu arkadaşıma anlattım, kendisi rahat edecekse toksik sevgilin, konuşmayız ama seni uyarıyorum, seni manipüle etmesine izin verme, bu aldatmak değil. "Sen onun arkadaşlarına karışıyor musun?" deyince jeton düştü, sevgilimle yolumuzu ayırdık. Zaten arkadaşım diye demiyorum, kendisi çok saygı gösterir bana. Birçok konuda gözümü açmışlığı var. Düşünüyorum da, manipülatör sevgilim uğruna bu arkadaşımı iyi ki harcamamışım. Yani özetle ALDATMADIM ama konuştum arkadaşımla evet.
hayır ondan bahsetmiyorum arkadaşın olmayan kişiler sana yazdı diyelim arkadaş olmak için sohbet etmek için. onlarla sohbet şeklinde konuşur musun sevgili olarak
Olgunlaşmış, karakteri gelişmiş bir İkizler ise ve gerçekten haksızsa hatasını kabul edip özür diler. Fakat çocukça ergence tavırları varsa, kişiliği gelişmemişse hatasını kabul etmeyeceğine ve özür dilemeyeceğine eminim
Aslanlar öyledir. Ancak İkizler'de iş olgunlaşmaya bağlı. Hatasını kabul etmese de, hatasını bilecek mi? Bu durum biraz burçlardan öte bir şey. Artık karakter ve kişiliğe bağlı bu noktada. Ama bana öyle geliyor ki, gururlu ve kibirli bir insansa, kabul etmese de hatasını bilir.
Hayır, bunu demek istemedim. Demek istediğim bu artık onun karakter ve kişiliği ile ilgili. Olgunlaşmış biriyse hatalı olduğunu bilir ve özür diler ama karakteri oturmamışsa, özür dilemeyeceğini ve hatasız olduğunu söyleyeceğini düşünüyorum.
Ben ise erken yaşiarda olgunlaştığım için hatalı olduğum durumu kabul ederim ve özür dilerim. Hatta oturur sakince karşımdaki ile konuşurum - tartışırım bu durumu. Sonuçta hatalı bensem %100 kabul ederim hatamı ve özür dilerim.
İkizler’le kavga etmemek için suçlayıcı değil anlayan bir dil kullanmak önemli; “haklısın” yerine “seni anlıyorum” demek işe yarar. Tartışma uzayacak gibiyse biraz ara vermek, genelleme yapmamak ve hatayı direkt yüzüne vurmak yerine sonucu fark ettirmek daha etkili olur. Çünkü olgun olmayan biriyle hangi burç olursa olsun iletişim zorlaşıyor.
Anlıyorum seni, kimse kavga içinde büyüdükten sonra bunu tekrar yaşamak istemez. Böyle durumlarda en kilit nokta, tartışma çıkmadan önce tonu fark etmek. Sesler yükselmeden konuyu değiştirmek ya da “şu an geriliyor gibiyiz, ben bunu kavga olmadan konuşmak istiyorum” demek çok işe yarar. Bir de her şeyi o an çözmeye çalışma baskısı olmamalı; bazen konuşmayı ertelemek, büyütmemekten çok daha sağlıklı. Çünkü huzur isteyen biri için en önemli taktik, karşıdakini değil ortamı sakin tutmak.
İşte nasıl bir kişiliği karakteri var bilmiyorum. Kişiliği nasıl, karakteri nasıl önemli olan bu. Olgun değilse bugün iyi yarın bambaşka davranabilir. O yüzden karşındakini tanıyıp, yapısına göre iletişim kurmak gerekiyor; herkesle aynı şekilde konuşmak işe yaramayabiliyor.
Rica ederim, ne demek Benim söylemek istediğim bir şey de şu: Bir şey seni yoruyorsa, onu düzeltmek senin sorumluluğun değil. Kendini korumak da en az sevmek kadar kıymetli.
Huzur aramamız neden komik geldi onu anlayamadım yalnız?
Birincisi, basit bir soruyu sinirlenmek olarak algılıyorsan problem benim tonumda değildir 😊 İkincisi Sadece gerçekten neden komik geldiğini merak ettim. Sorunca sinir gibi algılanması biraz şaşırttı beni
Üçüncüsü "ahaha kavga da çıkarıp sinirleniyorsunuz ya , bunlar huzura hep ters" Demişsin. Bu alay ve genelleme içeren bir cümle. Unutma ki; her İkizler aynı değil. Ben burçtan çok kişiliğin belirleyici olduğunu düşünüyorum. Bu kadar...
Üçüncüsü "ahaha kavga da çıkarıp sinirleniyorsunuz ya , bunlar huzura hep ters" Hiçbir şekilde alay ve genelleme yok içinde. Gerçekten 2 sebep söyledim 1- kavga çıkartıyorsunuz düzgünce konuşmak varken 2- Sinirlisiniz ve bunlar huzura ters. Allah aşkına ya.
En İyi Cevaplar