Boğa erkeği tuhaf sessizliği konusunda bilgi verir misiniz?

Pekala kısaca ve özetle anlatmaya çalışacağım. Benim iş yerimde bir arkadaşım var boğa erkeği normalde şirin fslsn diye düşünüyordum dahs ilk iş günümden molaya inerken nereye gidiyorsun diye sormuştu. 1 hafta öncesine kadar hep benimle iletişime geçerdi hatta 2 3 gün boyunca elini omzuma falsn değdirmeye yürürken omzuma çarpmaya fslsn başlamıştı. Ama sonraki gün bir anda soğuk davranmaya başladı (2 aydır çalışıyorum) tahminim o tam işten çıkacakken (mesaisi sabahtı) başka bir (erkek) iş arkadaşımıza yükselen burcu testi yapmamdı. 1 haftadır düzelmedi gittim hiç cesaretim yokken yüzünde bir şey var diyip direkt almaya yeltendim hareket bile etmedi sadece yüzüme baktı, 1 kere falsn beni izlerken yakaladım kafasını hiç çevirmedi, hatta bir ara evli falsn bir abi var severim kendisini balkona çıktığımda o da oradaymış 3 4 dk konustuk bir anda kapı baskın yapılır gibi açıldı falan. Mesela o abinin yanına gidip konuştuğumda (o gün cilt bakımına gideceğimden bahsettim) kendisiyle göz teması kurmasam bile gözlerini yüzümden ayırmadı ama genel olarak brni görmezden geliyor ne istiyor anlamıyorum izlendiğimi ve dinlendiğimi hisseddiyorum 🤡 tahmininiz var mı? Ben akrep burcuyum genelde fazla samimi bir tip değilim (sohbet vs edersem kibar ve samimi olabilirim ama gerilirsem ya da ortama alışmadıysam soğuk bakarım) ve açıkcası beden dili ilmi sima gibi şeyleri okumayı falsn severim ama erkekler konusunda pek bir denyimim olmadı çekingenim ve o böyle iletişimi kesmişken reddedilme ihtimalimr karşı yüzüne ondan izin bile istemeden dokunmam büyük bir şey 😔 çarpıntı geçirdim...
Boğa erkeği tuhaf sessizliği konusunda bilgi verir misiniz?