Seviyorum diyip neden ilgisiz davranır bir boğa sizce, bensiz bir gün bile duramaz seviyorum der. ama ilgisiz davranıyor. ben başak burcuyum sevgilim boğa neden böyle davranır bir boğa?

Seviyorum diyip neden ilgisiz davranır bir boğa sizce, bensiz bir gün bile duramaz seviyorum der. ama ilgisiz davranıyor. ben başak burcuyum sevgilim boğa neden böyle davranır bir boğa?

Erkeklerden boğa burçlarına, kadınlardan akrep burçlarına bu neyin baskısıdır yazıkkk onlar da insan
ne baskısı? kimse kimseye baskı yapmıyor. sevildiğimi hissetmiyorum seviyorum diyor ilgi yok alaka yok. benim pisikolojim ile oynuyor. seviyorsa seviyor gibi davransın o zaman bende insanım bana yazık değilmi?
sıkıldıysa gitsin o zaman ayrılalım diyorum saçmalama diyor seviyorum diyor kabul etmiyor ayrılığı. bir ara ayrıldık dayanamadım sensin kalamıyorum özlüyorum dedi. tamam dedim sonra yine başa sardı yine aynı ilgisiz davranıyor. sen olmayınca sağa sola çatıyorum diyor. bunu yapar mısınız yani?
Blöf bence. Bir insandan uzak kalamiyor olabilirsin. Arada çekim vardır. onunla da olmuyordur onsuz da. Bunun ismi herzaman sevgi değildir. Bazen sadece cekimdir anlaşmadır. Sana iyi gelmesidir vs. vs. Ben seven birinin ilgisiz davranabilecegini hiç zannetmiyorum. Kimse kusura bakmasın. Aldatiliyor bile olabilirsin. Sende olmayan ilgi bazen baskasindadir. Sana kalmıyor olabilir. Yerinde olsam kaybol dengesiz der basarım engeli
ben ona hep ilgi gösterdim. o yüzden benden ilgi görmemesi gibi bir durum olamaz. benim verdiğim ilgi gibi kimse veremez kimse sevemez onu çünkü ben onu güzel sevdim. benden daha güzel en güzel ilgi vereni varsa neden gitmiyor o zaman bu adam? geliyor ilgi vermiyor peki?
ortak paylaşım var. ama iletişim yok doğru. ilgisi yokki iletişim olsun. iletişim olsada çok çok nadir oluyor. sevgilim gibi davranmıyor bana. kendimi kullanılmış hissediyorum daha çok. alacağını alacağı zaman alıyor. sonra af edersiniz dönüyor gtünü yine ben ilgisiz kalıyorum gün boyu yazmıyor. anlatıyorum hatalarını yine roman yazmışsın diyor. artık çok zoruma gidiyor yaptıklar yutkunamıyorum gözlerim doluyor üzülüyorum artık.
Herşeyin farkındasın. 2+2=4 ama neden 4 ya diye soruyorsun resmen şu an. Açık konuşacağım yanlış anlama lütfen. İlgilenmiyor çünkü senden sıkılmış. A hazır kadın var ihtiyacını karşılayabilecegi niye git desin? Cepte tutuyor seni sadece yenisini bulunca sen sağ ben selamet der böylesi. Hâlâ anlamamakta ısrar edip aptala yatarak sahte bir mutluluğu devam ettireceksen buyur sen bilirsin
Cevap
2Cevap
Belki de aslında bir şeye kırılmıştır ya da sevmiyor olabilir yani aslında tanımadan bilemeyiz
Biraz ikilemli gördüm sizi.
Hem sizi sevdigini söyleyip.
Hemde nasıl ilgisiz davranıyor.
Biraz açmanızı istesem.
Özel bir şey mi istiyorum.
Boğa tanıdığım biri yok bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?