Genelde olacakları görürüm ama bu aralar yoğun iş temposundan çarşamba pazarına döndüler hatırlamıyorum bile🙃
Olacakları gördüğünüz oldu mu? Ne hissedersiniz neler yaparsınız?
Olacakları gördüğünüz oldu mu? Ne hissedersiniz neler yaparsınız?
Rüyalarla aram genelde çok güçlü, özellikle hissettiklerime göre yönlendiriyorlar. Olacakları görmek bazen net oluyor, bazen his şeklinde geliyor. Hissettiğimde bir an durup dikkatli olmam gerekiyor, not alırım ya da günü ona göre ayarlarım, farkındalık yaratıyor. Yoğun dönemlerde rüyalar da kaçar gibi oluyor, hatırlamak zorlaşabiliyor ama his olarak yine de bir iz bırakıyor. Gerçekten olacakları görünce hem heyecan hem de hafif bir tedirginlik hissi oluyor, hazırlıklı oluyorum.
Kimi insan derki rüyaları baz alarak yaşamayın kımısıde ınanmaz ama bu bıze mirastır aslında herkese pek olmaz benimde bir rüya defterim var Küçüklüğümden beri olur. Namaza devam ettiğim sürece özellikle sankı tüm frekanslar açıktır. Genel olarak aynı şeyleri yaşamışız. Yorumunuz için teşekkürler 😊
Bende goruyorum arada
Ne kadar güzel ve özel
Tuğba merhaba, ismindeki Sirius bile rüya kanalının ne kadar açık olduğunu fısıldıyor bana ✨
Ben de tıpkı senin gibi, bazı şeyleri rüyada önceden görürüm. Özellikle çok yorulduğum, kafam dolu olduğunda ise rüyalar karmakarışık olur, sabah sadece his kalır, görüntü uçup gider. O yüzden seni çok iyi anlıyorum 🌙
Ben böyle dönemlerde uyumadan önce niyet koyuyorum, “Sadece ihtiyacım olanı göster” diye. Bazen de yastığımın altına ametist koyarım, rüyalar daha net ve sakin gelir. Sen istersen bir süre sadece hislerine odaklan, görüntüleri zorlamadan. Zaten enerji yeniden toparlanınca rüyaların kendiliğinden toparlanacak gibi hissettim 💫
İstersen en son hatırladığın rüyayı da yaz, birlikte bakalım 🪽🌌
Cevap
16Cevap
aram yok
Rüya uğramaz oldu bana ne yazık ki, bu arada sizi buraya küstürmek için kötü yorum yapanlara aldırış etmeyin ve burada kalın lütfen
Teşekkür ederim çok nazıksınız kımsenın lafıyla hareket etmeyı sevmem çoluk çocuk yapacak bişey yok muhattap da yokkı anca boş şikayet ediyoruz
Yorgunluktan kafa dolulugundan olabılıyor
Valla ben anlamam öyle şeylerden sorun degıl bana))
Valla burası bısey degıl baska bı paylaşımda hakaret ettı ergen kızn bırı o daha ağır mesela Allah almış aklını ne diyeyim onında
Valla cevap versek edepsız vermesek kabul etmiş gıbı oluyoruz insanlar sıyırmıs
Kesinlikle
Çok amin
10 yıla yakındır görmüyorum ama görürsemde %95 çıkar olur o yüzden iyi ki görmüyorum
10yılda bi tam çıkıyor ssnrım:))
Hayır ama sen öyle düşün isterse sorun değil 🤷
Bende tam anlayamadım seni zsten🤷🤦😄
Rüya görmüyorum görürsem de gerçek oluyor mesela düğün görürsem 1 hafta içinde ya evlenen olur ya da düğün davetiyesi gelir eve
Anladım teşekkürler 👍
Hiç kimse eskisi gibi değil herşeyiyle insanları yoruyor lar
Nasil yani birini anlatır mısın peki merak ettim
Doğacak, ölecek, bi cenaze varsa olduğu gıbı görürüm komşu arkadaşımın babası vefat etmişti seneler önce zılgıtına kadar tabutun çıkma anı komşuların ağıtları vs vs çok var aslında
Üst üste bır rüya görüyorsam o bölgede ya da mahallede mutlaka bısey oluyor vs
Hiim çok ilginç dinlemek isterim anlatırsan ilgimi çeken bir konu çünkü
Çok ilginç
2023 Maraş depremi gecesıydi sabaha karşı rüyamda heryer toz duman sıyah beyaz taşlar ve bir zat vardı (bılınen bırı) o kişi ınsanlsrı alıp taşların arasına sokup çıkarıyor tekrar sokuyordu dedim"napıyorsun yazık değilmi neden öldürüyorsun?" bana onlar günahkâr dedi. Şok şekilde nefes nefese uyandım ardından haberı geldı
Gerçekten ciddi misin şaka mi
Sence bu kadar şeyi uydurma ımkanım var mı yalanı sevmem ayrıca:)
Çok iyi ya peki bu durumunun sebebi nedir
Hatta haberleri görünce kollarım düştü şok kaldım aynı kareler vardı
Asljnda hıc ıyı degıl İnan
Çok ilgimi çekti ya gerçekten
Başka özel durumlar da yaşıyor musun
99 depreminde de aynı seyler oldu 17yasımdaydım sokaklarda yatan karşılıklı kefenlı ınsanlsr beyaz kefenler sokaklar karanlık beyaz kefenler her yerde yürüyorum ortalarında tüyler diken
Anladım çok şaşırdım gerçekten
Çok var bazıları özel herşeyi anlatamam ama şunu diyebilirim namaza dwvam ettiğim sürece resmen ahıret yayına dönusuyorum tövbe estf:))
Normalden anlatır mısın peki çok mersk ettim
Ama sadece ondan değil sanrım
Bence de sadece ondan değildir
Sence neden olabilir
Bana yazar mısın burdan yszmiyim
Yo diyebilirsiniz
boş ver kalsın o zaman
Uyuyunca rüyalar, uyanınca insanlar kandırıyor...
@Şair7Lilyum mükemmelsin
@Ankaradahayat estağfurullah teşekkür ederim..
Bazen olabiliyor Tuba hanım
Ay benim hep bilincaltimdakiler bencee
Ya bitanesi aynı günü uasadim ve olay oluyor di ruyamdaki taktiği uyguladım çok tuhaf di
Berbat hep kâbus hep kâbus
Gel de onu rüyalara sen sor bir de 😅
Ablam namazda misin Allah kabul etsin
Sen kainmisin abla olacakları neye göre görüyon
Hiç rüya görmüyorum
Pek hatırlamam.
Ablacım bakışların ömre bedel ne öyle o
güzeldir galiba :D
kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?