Rüyalar hakkında?

merhaba arkadaşlar normalde böyle şeylere inanmam ama baskıcı bi ailedeyim kürt kökenli çalışıyodum bi işte ayrıldım beş aydır evdeyim ve bunalıma girdim resmen sonrasında görücü usülü misafirler falan geldiler babamlar normalde düşünmezdi çünkü 21 yaşındayım daha vaktim var diye bişey demezlerdi hayır der gönderirlerdi üniversite sınavına hazırlanıyordum bide normalde bi zaman geçtikten sonra konuşmaya başla istersen dediler falan ben istemiyorum dedim o günün akşamında bir rüya gördüm çok saçma geldi bana rüyamda bi kafede garsonluk yapıyodum ve bi kız arkadaşım vardı işte çalışırken içecekleri dışarı götürürken tepside esmer uzun boylu lacivert takım elbiseli bi adamla çarpıştım içecekler düştü falan bana hiç bişey söylemeden sadece yüzüme bakarak dedi ki ‘aradığın murat değil selim’ ama ben ne murat diye birini tanıyorum ne selim

1 ay geçti üstünden rüyamın ve hala unutmadım ne adamın yüzünü ne söylediklerini o gün sabah ezanında kalkıp namazımı kılıp geri yattım çok saçma geldiği için anlatmadım birine de ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Rüyalar hakkında?