Bakalım en fantastik , en romantik , en aksiyonlu olan hangisi🥳😅

Bakalım en fantastik , en romantik , en aksiyonlu olan hangisi🥳😅

Bir gece uyudugumda baslayan bu ruya digerlerinden cok farkliydi cunku ruya baslar baslamaz zaman algim kayboldu neredeyim bilmiyordum elimde bir topac vardı bir filmin etkisinde kalarak masaya döndürdüm ve hep dönüyordu hiç durmuyordu mekan tanidik geliyordu sanki cocuklugumdan bir yer ama hic var olmamis bir cocukluk gibiydi etrafimda yuksek binalar vardi ama beton degildi tas gibi degildi metal degildi sanki dusunceden yapilmisti baktikca sekil degistiriyorlardi bir adim attigimda sokak uzuyordu geri donmek istedigimde kisaliyordu kacmaya calismiyordum ama ilerlemek de istemiyordum ayaklarim yere degiyor ama ses cikmiyordu bu sessizlik rahatsiz edici degildi daha cok bastirici gibiydi kulaklarim dolu gibi hissediyordum ama bir ses yoktu sonra fark ettim ki orada yalniz degildim insanlar vardi ama yuzleri yoktu goz burun agiz yoktu ama baktiklarini hissediyordum bakislari vardi ama gozleri yoktu bu cok tuhafti cunku beni izliyorlardi ama yargilamiyorlardi sadece kayit aliyor gibiydiler sanki ben bir seyin icindeydim ve onlar disaridaydi ben yurudukce onlar geri cekiliyordu durdugumda yaklasiyorlardi korkmuyordum ama icimde buyuk bir sikisma vardi sanki bir seyi hatirlamam gerekiyordu ama ne oldugunu bilmiyordum sonra bir kapi gordum bu kapi diger her seyin aksine cok netti rengi vardi dokusu vardi uzerinde cizikler vardi elimi uzattigimda soguklugunu hissettim bu kadar gercek olmasi beni tedirgin etti cunku ruya oldugunu biliyordum ama bedenim gercek gibi tepki veriyordu kapinin uzerinde hicbir yazi yoktu ama bakinca ne oldugunu anliyordum bu kapi gecmisim gibiydi ama bildigim gecmis degil bastirdigim unutmaya calistigim gormezden geldigim seylerin toplami gibiydi kapinin onunde uzun sure durdum icimden bir ses acma diyordu ama bu ses korkudan degildi daha cok korunma istegiydi acarsan dagilirsin gibi bir histi ama ayni anda baska bir his daha vardi acmazsan burada kalirsin diyordu ve burada kalmak sonsuzluk gibiydi sonra kapiyi actim ve bir anda her sey degisti iceri girdigimde bir oda yoktu bir alan vardi ama duvarlari yoktu zemin vardi ama nereye bastigimi gorebiliyordum altinda katmanlar vardi sanki her adimimda baska bir aninin ustunde yuruyordum bir adim attim ve cocukken hissettigim bir utanci hissettim kalbim sikisti omuzlarim dustu sonra bir adim daha attim ve birine guvendigim ama yarim kaldigim bir an canlandi sonra bir adim daha ve birini kirdigim bir an geldi hepsi kelimesizdi goruntu yoktu sadece duygu vardi ama o duygular o kadar netti ki gercek hayatta bu kadar yogun hissetmemistim sonra fark ettim ki her adimimda bedenim agirlasiyordu sanki dopamin cekiliyordu serotonin dusuyordu enerji uretemiyordum kaslarim titriyordu bu alan beni duygularimla yuzlestiriyordu kacma sansim yoktu cunku burasi zaten kacarak yarattigim bir yer gibiydi sonra karsima bir cocuk cikti yuzunu net gorebiliyordum bu cocuk bendim ama simdiki ben degildi cok daha kucuktu gozleri doluydu ama aglamiyordu bana bakti ve neden beni burada biraktin dedi sesi yoktu ama beynimde yankilandi o an icimde buyuk bir suc duygusu patladi cunku onu uzun zamandir gormezden geldigimi fark ettim guclu olma adina sessiz olma adina hayatta kalma adina onu arkada birakmistim cocuk bana yaklasti elimi tuttu elinin sicakligini hissettim bu ruya icin fazla gercekti sonra etraf degisti binalar tekrar geldi ama bu sefer yuzleri olan insanlar vardi hepsi tanidikti ama hicbiri birebir ayni degildi sanki beynimin cizdigi taslak halleri gibiydiler hepsi ayni anda konusuyordu ama ses cikmiyordu sadece anlam vardi hepsi benden bir sey istiyordu biri guc istiyordu biri sabir biri sevgi biri susmamami biri daha cok calismami istiyordu hepsi ayni anda yuk bindiriyordu kafam doldu sonra basim agirmaya basladi ve bir anda yer yarildi asagi dustum dustukce dusuncelerim azaldi en sonda tamamen karanlik oldu ama bu karanlik korkunc degildi rahim gibi bir seydi guvenliydi sessizdi hicbir sey istemiyordu benden sadece olmami istiyordu orada ilk defa rahatladim hicbir rol yoktu hicbir beklenti yoktu sadece varlik vardi sonra yavas yavas bir isik belirdi ama uyanma isigi degildi daha cok secim isigi gibiydi bu isikla birlikte bir soru geldi kacmadan yasayabilir misin bu soru beni uyandirdi gozlerimi actigimda kalbim hizli atiyordu ama panik yoktu yataktan kalkmadim uzun sure tavana baktim ve ruyanin etkisi gunlerce gecmedi cunku bu ruya bana bir korku degil bir ayna vermisti ve o aynada kacmayi birakmam gereken yerleri gormustum bu yuzden beni derinden etkiledi cunku beni korkutmadi beni durdurdu ve kendime bakmaya zorlandi
Okumaya üşendim of 😂
En derinden etkileyen rüyalarımdan birini paylaşayım. Rüyamda eşim ve annemle uçaktayız. Uçak teröristler tarafından kaçırılıyor ve teröristlerinin bir tanesi annemle eşim arasında bir tercih yapmamı istiyor. Yani aralarından birini rehine alıp yanına götürecek. Hiçbirinden vazgeçemediğim için beni almasını söyledim. The end, devamı yok, uyandım ve rüya bitti
Evet 2 3 cü sınıftayken rüyamda hep zombileri görürdüm, galiba dedemin izlediği filmden etkilenmiştim jshwhsh Her gece yarısı nefes nefese, terli terli uyanır annemin yanına giderdim ağlayarak sjwhsjbssh rüyamın detaylarını hatırlamıyorum ne yazık ki sjhsjsj üzerime koştuklarını biliyorum 😕😅
Leviathan, kullanıcı adın bile rüya gibi zaten 😌🌙
Beni en çok etkileyen rüyamda, senin paylaştığın görseldekine benzer şekilde simsiyah bir ata biniyordum. Etraf sisli, sanki Kadıköy sokakları ama başka bir boyut gibi. Ne korku vardı ne panik, sadece garip bir özgürlük hissi. Uyandığımda kalbim deli gibi atıyordu ama içimde “Artık bazı şeylerden korkmuyorsun” diye bir ses duydum.
Bence senin rüyaların da karanlık ama güçlü bir tarafını anlatıyordur ✨🐎
Cevap
15Cevap
öyle bir rüyam olmadı rüyalarım saçma
En çok etkileyen karanlık varlıkları (insan gibi ama suretleri gölge gibi) gördüğüm rüyalar oldu
Rüyalarımı hatırlamıyorum uyandığım an yok oluyor maalesef
Miss word yarışmasını izlemiştim rüyamda grup seks yaptık sonra uyandım gözümü tekrar kapattım gelin nerdesiniz diye ama yemedi 🤣
Ya hangi birini anlatayım çok sıkı Rüya görüyorum hele bir ara Allah'ın her günü devamlı aynı kişiyi görüyordum takıntılıymış gibi:))
Ben rüyamda tanıdığım birinin araba kazası yaptığını görmüştüm. Uyandığımda rüyamda gördüğüm kazayla birebir aynı kazayı yaptığını öğrendim.
Kaçırıldığım bi rüyaydı ama ayrintilarini unuttum uzerinden zaman gecti baya
Rüyalarımı hatırlamam.
Bunarada riskli soru ya rüya +18 se ne olacak 🤣🤣
Kapı çalıyordu bakıyordum kimse yok sonra tam kapatırken birisi ayağını koyuyordu
Hayır anlatamam ısrar etmeyinizz bana özel sjsj
Ben 2 gece önce Uraz kaygılaroğlu ' nün elinden yaprak sarma yedim awq 🤦♂️
Hatırlamıyorum ki çoğunu
Boşanma aşamasındaki eşim gelip beni öldürüyordu işkence ederek dün gördüm bence karabasan görmekten daha kötüydü annemi aramaya çalışıyordum telefon çekmiyordu yanında başka insanlar da vardı hayatımda gördüğüm en korkunç rüyaydı
En… leri seçelim, bakalım kim ne 😅 Ben başlıyorum: En unutamadığım rüya…”
Babamın öldüğünü görmüştüm ertesi gün öldü
Mezarlıkta onları gördüm
Çok var yazamamam
Ben bilmem bilinçaltım bilir 😒
Beni etkileyen rüyam yok çünkü her rüyam çılgın
Hiç hatırlamıyorum ertesi gün unutuyorum..
Bu konuda enlerim yok 😅
Bizi bilirsin bir ordayız bir burada
etkileyen bi rüyam yok
Önce sen :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?