bu kovalara bir şey yaptığınızda "seni polise vericem" deyip hemen ya polise, ya mahkemeye, ya da karakola gidip şikayet ederler
buz gibidirler. belli etmeseler de en kırılgan burçtur. kovaları kırmak çok kolaydır
dertlerini hiç kimseye anlatmadıklarından kendi içlerine atırlar. bundan dolayı sonra o dertler kabın içine zehir dolur gibi kendi içlerinde kine dönüşür ve her kese kin beslerler
bir şey olduğunda hemen ispiyonculuk yaparak ihbar etmeleri de korkak oldukları kadar da dayanıksız burç olduğunu gösterir
hepsinden ziyade aşırı ispiyoncudurlar
Peki Sizlerin Bu Konuda Fikriniz Nedir?
buz gibidirler. belli etmeseler de en kırılgan burçtur. kovaları kırmak çok kolaydır
dertlerini hiç kimseye anlatmadıklarından kendi içlerine atırlar. bundan dolayı sonra o dertler kabın içine zehir dolur gibi kendi içlerinde kine dönüşür ve her kese kin beslerler
bir şey olduğunda hemen ispiyonculuk yaparak ihbar etmeleri de korkak oldukları kadar da dayanıksız burç olduğunu gösterir
hepsinden ziyade aşırı ispiyoncudurlar
Peki Sizlerin Bu Konuda Fikriniz Nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence kova, su grubunda akrep burcuna yansıma burç oldugu için böyle içine atıyor kinci ve kırılgan. akreplerde de benzer bir yapı var.
Evet.
Kovalarda bi korku var evet.
buz gibidirler. bildirmeseler bile içten içe aynı buz gibi kırılırlar, çatlarlar
en kırgın burçtur
Evet öyleler.
İspiyomvuluk değil ama bence gizli kırılganlık deyince de oğlaklar. Satürn etkisiyle duygularını bastırmaları kaynaklı
Oğlaklarda kırılganlık görmedim.
Yay gibi, Koç gibi, İkizler gibi yarışçı burçtur Oğlak burcu.
ama kovalarda kin, korkaklık, kırılganlık, ispiyonculuk Gördüm
Terazi için ne dersin peki
Oğlaklarınki alınganlık tarzı bir kırılganlık değil. Yumuşak karnını bulma mevzusu
İkizlerin ve Terazinin hiç umrunda bile değildir. kincilik seviyesi en az burçlardır İkizler ve Terazi Gördüyüm Kadarıyla.
• İkizlerle aran bozulur 1-2 dakika geçer İkizler yine kahkaha atıp ara bozulmazdan önceki formu alır
• Terazi de hiçbir şey olmamış gibi davranır
• Kovays içine atar ve kin güder. Bildirmese de buz gibi kalbi içten kırılır ve uzağı gidip kimese şikayet eder
Bir nevi :
> İkizler Havanın Ateşidir
> Terazi Havanın Toprağıdır
> Kova Havanın Suyudur
kova kırılgandır
Oğlaksa alıngandır
Dm at konuşalım
bence kova, su grubunda akrep burcuna yansıma burç oldugu için böyle içine atıyor ve kırılgan. akreplerde de benzer yapı var.