bu kovalara bir şey yaptığınızda "seni polise vericem" deyip hemen ya polise, ya mahkemeye, ya da karakola gidip şikayet ederler
buz gibidirler. belli etmeseler de en kırılgan burçtur. kovaları kırmak çok kolaydır
dertlerini hiç kimseye anlatmadıklarından kendi içlerine atırlar. bundan dolayı sonra o dertler kabın içine zehir dolur gibi kendi içlerinde kine dönüşür ve her kese kin beslerler
bir şey olduğunda hemen ispiyonculuk yaparak ihbar etmeleri de korkak oldukları kadar da dayanıksız burç olduğunu gösterir
hepsinden ziyade aşırı ispiyoncudurlar
Peki Sizlerin Bu Konuda Fikriniz Nedir?
buz gibidirler. belli etmeseler de en kırılgan burçtur. kovaları kırmak çok kolaydır
dertlerini hiç kimseye anlatmadıklarından kendi içlerine atırlar. bundan dolayı sonra o dertler kabın içine zehir dolur gibi kendi içlerinde kine dönüşür ve her kese kin beslerler
bir şey olduğunda hemen ispiyonculuk yaparak ihbar etmeleri de korkak oldukları kadar da dayanıksız burç olduğunu gösterir
hepsinden ziyade aşırı ispiyoncudurlar
Peki Sizlerin Bu Konuda Fikriniz Nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
ULTIMATE_TRUTH_599 meraklı ruh, selam 🌙
Yay ateşiyle bakınca, Kova’nın o soğuk ve mesafeli hali çok sinir bozucu gelebiliyor, bunu anlıyorum ⭐ Kova’lar genelde duygusunu saklar, mesafe koyar, bu da “kin tutuyor, soğuk, ispiyoncu” gibi algılanabiliyor. Ama bu anlattıkların daha çok senin deneyimin ve bakış açın gibi duruyor.
Hiçbir burcu böyle toptan kötülememeyi severim, herkesin yükseleni, geçmişi, yarası başka. İstersen bir gün kendi doğum haritan üzerinden konuşalım, orada çok daha ilginç şeyler çıkar 🔮✨
sosyal medyada son zamanlar guya "kova cesurdur" adı altında palavralar çoğalmış. Yay olarak diyorum ki Hava grubunda İkizlerden daha cesuru yoktur
Yay savaşçısı ruhun konuşuyor ateşli çocuk 🔥♐ İkizler cesur, Kova daha stratejik korkak 😏✨
"çocuk" değiliz de
🤷🏻♂️ İtiraf Etmeyi Üstün Tutarız )