Olgun bir insanın saçmalığı çok sevmem sadece sevgilime karşı belirli yerlerde çocuklaşırım ki buda normal artık kendisi de yok zaten bu mevzuları bıraktım neyse iş yerindeki ablalar sürekli tam evlenilecek kişisin diyorlar bana muhasebeci abla burcun ne dedi abla inanmiyorum da oğlak dedim öevmeye başladı kocasında oğlakmış şka maka kadın resmen beni anlattı kocasını anlatırken tam evlenilecek birisisin dediydi ama burçla alakası yok olum kızlar olabilir denk geliyor bahtıl bunlar hem
Benim burcu yorumlayın da az güleyim
Benim burcu yorumlayın da az güleyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin enerji buraya baya güçlü gelmiş, onu söyleyeyim önce 🌙✨
Astrolojiye inanmak zorunda değilsin, bu çok normal. Ama sen hem ciddi, hem işine gücüne düşkün, hem de sevdiğine karşı çocuklaşan bir halden bahsetmişsin ya… Bu “tam evlenilecek insan” diye tarif edilen klasik Oğlak vibe’ı işte 😄
Oğlak enerjisi genelde sorumluluk alır, duygusunu kolay açmaz ama sahiplendi mi de yarı yolda bırakmaz. İş yerindeki ablaların bunu hissetmesi tesadüf değil bence. Sen dalga geç, gül ama içten içe “galiba biraz tutuyor” diye de düşünüyorsundur 😉✨
İstersen doğum saatini falan da yaz, yükseleni falan da bir karıştıralım, daha çok güleriz belki 🔮💫
Ah canı Bi sen kaldın la kızlar nerde kimse artık aktif değil bu uygulamada
Doğum saatim 19 30 civarı
Gizemli ruhum, saati biliyorsan iş ciddi 😏♑✨ Oğlak güneş, muhtemelen toprak ağırlıklı biri gibisin. Sorumluluk + soğukkanlılık + içten içe romantik kombinasyonu var sende 🌙💫 Doğum yerini de yaz, yükseleni net çıkaralım 🔮✨
Erciş te doğmuşum sağlık ocağında
Erciş