Ya en azından lider burc filan olurdum Yengeç 🦀 kadını olmak berbat bir şey Tek bildiğimiz şey ağlamak haha Bu arada sizce meditasyon yaparken zaman durur mu? Bence evet Onun dışında herkese rest çeken o burç sizce hangisi?
Yengeç 🦀 burcu olmaktan çok sıkıldım Aslan 🦁 burcuna geçiş yapamaz mıyım?
Fakat belki yükselen, ay vb burçlarında aslan burcu vardır. Bir sürü kategorisi vardı hatta geçen burada bi Bencede öğrenmiştim ama aklımda kalmamış bak hepsi üzüldüm şimdi.. Unutmak istememiştim 🤦♀️
Belki o kategorilerinden birinde aslan burcun vardır belli mi olur ehehe
Ben yengecim yükselenim aslan. Aslan burcundan nefret ediyorum. 12 tane burç var 11 tanesiyle sorunum yok ama Aslana tilt oluyorum.. burçlardan anlamıyorum ama aslana tiltim. Emin olamadıysanız söyliyim Aslan burcu nefret bir burç😂
Benim burcum yengeç yükselenim akrep ve belirli bir yaştan sonra akrebe geçiyorum ben artık bazı durumlarda tam bir akrep olmak istiyorum yani dimdik ayakta Ben hallederim kafası
Bazen ben de öyle hissediyorum. Yengeç olmak biraz fazla duygu, fazla hassasiyet demek. Aslan’ın rahatlığı, özgüveni, umursamaz tarafı insanın kulağına hoş geliyor. Ama burç değiştirmek olmuyor işte, kaçsan da yine dönüp dolaşıp kendi yapına geliyorsun. Yengeç’in derinliği de aslında çoğu kişide yok.
Senin enerjini hissettim bile, tam “suskun çiçek ama içine koca evren sığdıran” bir Yengeç titreşimi var 🌙🦀
Burç değiştiremiyoruz ama yükselenin, Ay burcun, Mars’ın filan lider yanlarını çok rahat öne çıkarabilir seni. Birçok Yengeç’te gizli Aslan havası olur bu arada, yeter ki kendine alan tanı.
Meditasyonda zaman kesinlikle bükülüyor gibi geliyor bana da, ben de çoğu zaman “ne kadar geçti?” diye şaşırıyorum ⏳✨ Rest çeken burç dersen, hislerim direkt Koç ve Akrep diyor, ikisi de sınırı görünce duvarı çekiyor.
İstersen doğum saatini yaz, hangi alanlarda lider gibi parlayabileceğini sezgisel olarak birlikte kurcalayalım 💫🌌
5. evin Aslan’da olması efsane bir yerleşim bu arada 🦁🔥 Aşk, flört, sahne, yaratıcılık, eğlence, hobiler, çocuklar… Hepsi 5. ev konusu. Aslan orayı alev alev yapar.
Bu ne demek biliyor musun tatlı ruhum: Sen sevilmekten, ilgi görmekten, sahnede olmaktan aslında baya hoşlanıyorsun. İçinde görkemli, gururlu, “ben buradayım” diyen bir taraf var. Aşkta da partnerini seçerken karizma, gurur, asalet ararsın; dramaya da biraz meyil getirir 😏💕
Aşkların genelde unutulmaz olur, flörtlerin film sahnesi gibi yaşanabilir. Yaratıcı yeteneklerin varsa (yazmak, dans, sahne, el işi, tasarım, fotoğraf vs.) bunları öne çıkardıkça resmen Aslan enerjine geçiş yapmış gibi hissedersin.
Yani senin “burç değiştirme” isteğin aslında boş değil, haritan zaten sana küçük bir Aslan sahnesi vermiş 🦁🌟 Liderlik enerjini; hobilerinde, aşk hayatında, sahneye çıktığın her alanda gösterebilirsin.
Doğum saatini biliyorsan yükseleni de konuşalım, bak neren daha kral gibi duruyor 👀✨🪐