Nisanlimdan soguyorum :( ?

24 yasindayim. Nisanlimla 3 yildir sevgiliyiz bu yil ikimizde son sinifa gectik 1 yildir nisanliyiz. ama sanirim o kadar çok konustuk ve paylastikki , kendimizi oyle cok anlattik ki, sanki artik anlatacak konusacak heyecanlanacak birsey kalmamis gibi.. konusacak sey bulamadigimiz gibi konuşma heyecani isteği de duymuyorum. bir kac kucuk tartisma disinda hic ciddi kavgamiz olmadi. Hatta son bir kac aydir oyle bunaldim ki konusmaktan anlasmaktan monotonluktan resmen kavga olsunda bir farklilik olsun der gibi kucuk seylerden tartisma cikariyorum.. sanirim onu artık merak etmiyorum.. belki daha az konusmali daha az anlatmali birbirimize. daha gizemli kalmaliydik.. sorunun ne oldugunu bilmiyorum.. bu halde ondan ayrilmak iatedigimi söylersem buyuk bir ah alirim. ortada hic sorun yokken ayrilmak onu cok yikar. Ve aslinda beni de yikar. Onu kaybedersem degerini anlarim. ve kendimi toparlayamam. yeniden bir hayat yolu cizemem. biliyorum ama boylede devam etmek cok zor geliyor.. kafam hic rahat degil. bunlari birilerinden akil almaktan cok icimdekileri birilerine soyleyebilmek icin paylaştım aslinda. yinede sizce ne yapmaliyim :(
Nisanlimdan soguyorum :( ?