Oğlak burcu kız ile koç burcu erkek ilişkisi gerçekten uyumlu oluyor mu 😕?

Burçlara bir inanıyorum bir inanmıyorum. Ben oğlağım koçla iki haftalık bir ilişkim oldu. Söylediklerinden dolayı ayrıldım. İkimizin işlerinden dolayı sadece haftasonları görüşebiliyorduk. O kötü bir dönemden geçiyor diye ve cts de yarım gün çalışıyor diye ben ona gidiyordum. Özgüveni falan da düşüktü (kendi ayağıma sıktığımın farkındayım görüşmeye başlayarak) ayrılacağımız zaman durduk yere belki hayatımın sonuna kadar... (benim semtim) e gelmeyeceğim diye çıkıştı beni bağlayan bir şey yok dedi ( o sırada kalkınma planı yapan ben... jdjsjdjshd ) bir yandan da saygılı şekilde onun canını sıkan konulara bir aralık arıyorum falan böyle o bana yastığını falan göndermişti parfüm sıkıp ergenliğimiz desen var... ama söyledikleri kalbimi kırdı fark ettiği halde (benim yüzümden her ruh halim okunur- sonda gerçi sırıtmaya başlamıştım ve çok uzattığını söyledim, İstanbul'da olsak kıta değiştirdik falan diyorum yapıcıyım yani) neyse o gece eve gittiğimizi falan haberleştik ertesi gün benim kafamda bitti ona haber verdim devam etmeyeceğimi (fotoğrafları sildim instagramda birbirimizi çıkardım flört etmeye geri döndüm, bugün de çöpü çıkardım yastığı da attım. Açıkçası böyle karşısındaki insanı boks torbası gibi gören insanlardan hiç haz etmem. Ben düşmanlarıma böyle yapıyorum. Yalnızlık hissi de bir kaç güne gider herhalde. Çivi çiviyi söker hareketine katılmamak için zor duruyorum ama.

Güncellemeler
5 ay
Katıldım gitti
Oğlak burcu kız ile koç burcu erkek ilişkisi gerçekten uyumlu oluyor mu 😕?