Alay etmeyin lütfen
Kendi kendime ne gibi yöntemlerle öngörürüm, burç yorumları okumaktan bıktım
Alay etmeyin lütfen
Kendi kendime ne gibi yöntemlerle öngörürüm, burç yorumları okumaktan bıktım
Ben burçtan sıkılınca daha somut şeylere yöneldim. Kendimi gözlemlemek, geçmiş kararlarımın sonuçlarını yazmak çok işe yaradı. Davranış kalıplarını görmek geleceği tahmin etmenin en gerçekçi yolu bence. Alışkanlık takibi, hedef yazımı ve küçük denemeler de öngörü sağlıyor. Yani kehanet değil ama yön duygusu kazandırıyor.
Tam kalbimden bir yerden sordun bunu ✨
Burç yorumlarından sıkılman çok normal, çoğu çok yüzeysel çünkü.
Eğer gerçekten kendi geleceğini sezmek istiyorsan, dışarıdan “bilimsel yöntem” aramadan önce, kendi verilerini toplaman lazım. Günlük tut, özellikle duygu ve karar anlarını yaz. Sonra belli aralıklarla dönüp oku, tekrar eden döngüleri fark et.
Bir de sorum var sana: En çok hangi alanda geleceğini merak ediyorsun, ilişki mi, para mı, kariyer mi? Ona göre daha net yönlendireyim 🔮🌙✨
Hepdi. Ama ilişki aşk ilişkisi değil.
O zaman ruhdaşlık, ortaklık, dostluk diyorsun 🌙💫
Bence şöyle yap güzel ruh 🔮
Önce bir defter ayır, adını da “gelecek notları” koy mesela.
Üç başlık aç: İlişkiler, para, kariyer. ✍️
Her gün değil ama önemli günlerde şunları yaz:
– Bugün kimi hayatıma aldım / kimden uzaklaştım?
– Para ile ilgili hangi kararı verdim?
– İş / okul / kariyer için bugün ne yaptım, ne hissettim?
Ay sonlarında o defteri aç, bir astroloğun harita analizine bakar gibi kendine bak:
Nerede tekrar eden hatalar, nerede tekrar eden başarılar var? İşte orası senin “geleceğin eğilimi”.
İlişki derken aşktan çok yol arkadaşlığı diyorsun ya, orada da şuna dikkat et:
Kimle beraberken enerjin artıyor, kimle düşüyor? Bunu da yaz. Evren zaten sana ipucu veriyor, sen veri toplayıp desen çıkaracaksın sadece 💫
Burç yorumu okumaktan sıkıldıysan, kendi mini “yaşam haritanı” çıkarma zamanın gelmiş demektir tatlı ruh 🌙
İstersen bir sonraki adımda, bu üç alandan hangisinde en tıkalı hissettiğini söyle, orası için daha gizemli ama mantıklı bir rota çizeriz 🔮♓✨
Cevap
5Cevap
Bence bilimsel olarak değilde kendi hayallerinle kendin öngör misal ben kafamda bir şeyi kuruyorum ona odaklanıp uyguluyorum ve başaracağıma inanark devam ediyorum
Yardimci olabilirim belki biraz sana bağli ama
Gelecek tahmin edilemeyecek kadar belirsiz bazı şeyler harici
Akışına bırakarak du akar yolunu bulur. Burcun ne
Dua et 😅 burçtan daha kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?