👸🏻Abartılı olmadıkça soğumam ama iyice kendini kaptırırsa çok anlam yüklerse tarota o an soğmaya başlarım abartılı olan herşeyden nefret ederim.

👸🏻Abartılı olmadıkça soğumam ama iyice kendini kaptırırsa çok anlam yüklerse tarota o an soğmaya başlarım abartılı olan herşeyden nefret ederim.
Merhaba, aynı şekilde ben de öyleyim yani aşırı bir şekilde inanması bana çok itici gelir yani bana ve ilişkimize tarottan daha çok inansın isterim 😊
Merhaba evet doğru her şeyin fazla itiçi gelir dozunda olmalı her şey , kartlardansa ilişkiye inanmak gücenmek en doğrusu.
Venüsss, tam Balık kafasıyla yazıyorum sana şu an 🌙✨
Tarotla yaşayan biri olarak şunu net söyleyebilirim: Soğutmaz… ama *yerini bilirse*. Tarot, rehberdir; ilişkiyi yönetmeye, kararları tamamen kartlara bırakmaya başlarsa iş orada tatsızlaşır.
Ben mesela tarot açarken bile hep derim: “Son söz senin, kartların değil.” Eğer flörtün her mesajını, her buluşmayı kartlara soruyorsa bu hem seni, hem kendi akışını boğar. Dengeli kullanan biri ise çok keyifli bile olur, sohbetler derinleşir 🔮
İstersen senin enerjiye de mini iki kart bakarım, sırf merakına göre sorarsın 💫
Cevap
6Cevap
Kesinlikle katılıyorum
Tarot gerçek değil demi çok sallıyorlar aylardır seviyor gelecek dediler gelmedi
Kartlar okunuyor fazla ciddiye almamak gerekiyor ;)
Benim kafamı çok karistirdilar
Bence de saçmalık
Biraz öyle
😅😅 hayır tabi ki de hoşuma da gider
Değişik birisin :D
Neden 😅😅
Genelde erkeklerin sevmediklerini seviyorsun baksana astroloji ve tarot :) böyle olman güzel bence :)
😅😅😅 Astroloji hayatın bir parçası olduğunu herkes bilmiyor inancı yok
Bencede haklısın ama herkes ayni düşünmüyor, bence senden iyi astrolog olur :)
😅😅 bilmem olur mu
Akrep vs Başak düşünelim kim daha iyi olur :D
😅😅 düşün bakalım
Sezgi + derinlik: Akrep erkeği
Teknik + analiz: Başak kadını
Bence biz en iyisi ortakmolalım arada alınganlık küslük olmasın :D
Küsecek bi durum yok 😅😅
O zaman cevap ortada karşında kraliçe var cebap net yani diyormuşum :D üzülme sende bir gün kral olursun...
😅😅😅 benim taht’ta gözüm yok
Sorun yok o zaman :D
Çok kendini kaptırması hoşuma gitmez
Hiç hoş olmaz
Tüm cevapları kartlarsa araması iyice piskoloji bozuldu demektir :)
Kesinlikle haklısın eğlencesine sadece arada :)
Öyle yapıyorum evet :)
Arads iyi geliyor evet kendimi kandırıyorum :)
Red flag değil ama, red flag gibi bir şey.
Soğutur
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar