Astroloji & Burçlar Kahvemde ne var, bu kadar fıstık gibi hissetmem normal mi 😂? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel bir hayat beni bekliyor Güncellemeler5 ay Benim devrik sorulu cümle mi nye düzeltti ya ben bozuk türkçemi seviyom Kahvemde ne var, bu kadar fıstık gibi hissetmem normal mi 😂? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% Oğlak 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fincan altlığı nerde 0 11 Yorumla Soran 5 ay Çekmeyi unuttum falcı bey Yorumla frankejstan013 Oğlak 5 ay Hımm başka zaman artık 🤭🤭 Yorumla Aslı306 İkizler 5 ay En azından seni dışlamıyor Yorumla frankejstan013 Oğlak 5 ay @Aslı306 ben seni dışlamadım sen beni zorladın buna Yorumla Aslı306 İkizler 5 ay Dışlıyorsun işte herkese bakıyorsun bana denk gelince yine mi sen diye zorbalıyorsun ki en son bir sene önce baktın ki hayatımı annemden daha çok biliyorsun anlarsın sanmıştım Yorumla Soran 5 ay @Aslı306 bana bir kere bile bakmadı benide önemsemiyi güzel seksi kızların falına bakıyor bu Yorumla Aslı306 İkizler 5 ay Kalbimizde kırılmadık yer bırakmadı Yorumla Soran 5 ay @Aslı306 aynen kibirli Yorumla frankejstan013 Oğlak 5 ay @Aslı306 zorbalama yok neden bakmadığımı biliyorsun Yorumla frankejstan013 Oğlak 5 ay Tamam ikinize de bakacam ama hakkımda yanlış ithamlarda bulunuyorsunuz haberiniz olsun Yorumla Aslı306 İkizler 5 ay Gerçekten mi 🥲Ben atayım siftah olsun teşekkür ederim çok özledim yorumunuFalıma iyiliğine bakan var mı? ↗ Yorumla
Mırıldananadam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Yengeç 5 ay Ah garibim 0 5 Yorumla Soran 5 ay Niye acıdın bana Yorumla Soran 5 ay Üzülüyor mu halime Yorumla Mırıldananadam Yengeç 5 ay Üzüldüm işte kral Yorumla Soran 5 ay Tamam Yorumla Mırıldananadam Yengeç 5 ay Kutuma gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fincan altlığı nerde
Çekmeyi unuttum falcı bey
Hımm başka zaman artık 🤭🤭
En azından seni dışlamıyor
@Aslı306 ben seni dışlamadım sen beni zorladın buna
Dışlıyorsun işte herkese bakıyorsun bana denk gelince yine mi sen diye zorbalıyorsun ki en son bir sene önce baktın ki hayatımı annemden daha çok biliyorsun anlarsın sanmıştım
@Aslı306 bana bir kere bile bakmadı benide önemsemiyi güzel seksi kızların falına bakıyor bu
Kalbimizde kırılmadık yer bırakmadı
@Aslı306 aynen kibirli
@Aslı306 zorbalama yok neden bakmadığımı biliyorsun
Tamam ikinize de bakacam ama hakkımda yanlış ithamlarda bulunuyorsunuz haberiniz olsun
Gerçekten mi 🥲
Ben atayım siftah olsun teşekkür ederim çok özledim yorumunu
Falıma iyiliğine bakan var mı? ↗
Aksine kötü şeyler
Ne gibi
Değil...
Peki
Ah garibim
Niye acıdın bana
Üzülüyor mu halime
Üzüldüm işte kral
Tamam