Güncellemeler
7 ay
yok mu yardımcı olcak bi koç burcu kadını
Güncellemeler
7 ay
Koç burcu kadın yok mu arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız arkadaşım sürekli koç olmasından dolayı sesini yükselttiğini hakaret ettiğini gergin ve sinirli oldugunu söylüyor yardımcı olcak kadın arkadşa var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet koçlar sinirli olur da
Neye sinirlendiğine de bağlı
Ya mesela biz ilişkinin başından beri evlilik düşünüyoruz beyaz eşya alacağım babam ne diyorsa odur eğer beni sana vermezse babama karşı çıkmam dedi bana ben de beyaz eşya alamadım güvenemedim bana sürekli baskı yapıyor beyaz eşya al diye ama sen benim arkamda durmuyorsun dedim en kötü annenin eşyalarını yenilemiş olursun işte gülerek Kız kardeşinin sevgilisi beyaz eşya almış bak o beyaz eşya aldı asgari ücretle bir sen almadın senden bir cacık olmaz telefon onun için özel alan arada sırada veriyordu bir gün ben de vermedim kavga çıkardı sen benden bir şey saklıyorsun dedi caddede yürürken kısasa kısas yapıyorsun çıldırtıyorsun beni üzerime kahve attı sonrasında özür de dilemedi attığımda yere doğru yürüyordun dedi bir gün 14 ay olmuştu mekan arıyorduk oturmaya ablam atmıştı dedi mekanlara bakıyordu ablam ne atmış bakayım dedim kafamı uzattım telefonuma bakmayı kes artık diye sokak ortasında bağırdı mesela biz evlenmeyi düşünüyorduk o zamn. Haklı nedenler mi? Omuzunu fazla sıktığım için ki normal sıktım tatlı bir şekilde tatlı bir anda sen benim canımı yaktın diye suratıma yumruk attı tüm bunlar normal mi koç burcu içinde normal mi
Oha baya agrasifmiş yani seviyorsan bişey diyemem onun yapısı budur değiştiremezsin evlenince düzelir diye düşünme ama
Kendi sınırlarını korumak büyük ihtimalle hayır diyemeyen bir insansın
Hayır dedeiğimizde agır kavgalar 1 hafta yüzünü göremiyoruz sesszlille cezalandırıyo
Öyle ni çeviriyor ki o haklı cıkıyor her zamn bu kadar sevmeseydm keske
Yani bi kadın sevdiğine bu kadar hakaret eder mi bilemedim tamam snirli ama bu hakaretleri eder mi saygı yokmuş aramızda işte
Koç çok toksik
Koç tanıyor musunuz ya da koç musnuz ona göre sorayım
Yok mj yardımcı olcak bi koç kadını
Ya kardeşim ben toksik der mi sence koç kadını
Koçla flortum olmuştu
Hocam sen tam olarak ne yaşadın uygunsa ben bir anlatayım mı narsist mi toksik mi bilmiyorum
Benim koç flört vardı
Dedim dedikti biraz küçük eleştiriyi kaldırmaz hemen gözlerini devirir kavga ederdj
Bende Aslan burcuyum bende inadım
Surekli manipülasyon yapardı
Yk sen abartıyorsun yok bilmem ne
Sınırlarımı ihlal etmeye çalışırdı
Sonra da kendi isteği olsun diye hep yokladı
Anlat tabi ki dinlerim
Dediğiniz gibi sürekli kendi dediğini yaptırmaya çalışırdı bu bir gün ablasının kutlamasına gitti ben de akşam çalışıyordum arasıra mesajlaşıyorduk bu akşam bir arkadaşı mesaj atmış Storysine ne güzel eğleniyorsun diye sonra sohbet başlamış ortamda video falan çekmiş videoyu bana atmamıştı gece de Çorbacıda kapatmışlar eleman hayallerimi yaşadım bu akşam hayallerimden çıkar mısın demiş bundan sonra da tekrardan sohbet muhabbet devam ediyor.
Bizimkisi anlamazlığa vurmuş sohbete devam işler ben bu çocuğu hayatından çıkaracaksın yavsiyo sana dedim yok saçmalama dedi çocukluk arkadaşım o benim yaşasaydı bu zamana kadar yavşardı diyor sen benim ağzımdan çıkana bakacaksın insanların bana ne yazdığını değil diyor üç ay boyunca bu şekilde sürekli kavga ettik tabi ben sürekli kafada paronayak oldum
Acaba eleman yazıyor mu hala yavşıyor mu diye bizimkine minimal bir yüzük almıştım sembolik bugün tekrardan tartışma çıktı lanet olsun sürekli kafanda kuruyorsun al yüzüğünü bıktım artık yuzugu verdi ben de böyle bir tepki verince kısa herhalde gerçekten haklı dedim ben abartıyorum dedim seviyoruz ya
Dediğim gibi manipülasyon konusunda iyiler
Bir gün sohbet muhabbet ederken sen dedin bu elemanı ne zaman tanıdın dedim nerede tanıştınız dedim üç yıl önce tanıdım ben dedi nasıl yani sen bana çocukluk arkadaşım diyordun dedim ağlamaya başladı beni de hayatımda binbir türlü sorun var dedi sen de biliyorsun bunları dedi gerçekten de ciddi problemleri vardı bunlara rağmen saçma sapan konulara takılıyorsun dedi Beni bu yalana sen zorladın dedi çok takılı kaldın bu çocukta dedi
Ağlayınca mesafe de kopmaya başlayınca ben de yine yelkenleri suya düştü
Yapsa da yapmam der inkar eder
Ben ayrılmak istedim ne yaptım ne oldu ki der bana dedi kafanda ne kurdun hep karşındaki kötü hissettirecek gibi yapıyorlar
Saygı yok senin kuralına uymaz uyar gibi yapar ama manipülasyon ederek yaptırmaya çalışır
mesela biz ilişkinin başından beri evlilik düşünüyoruz beyaz eşya alacağım babam ne diyorsa odur eğer beni sana vermezse babama karşı çıkmam dedi bana ben de beyaz eşya alamadım güvenemedim bana sürekli baskı yapıyor beyaz eşya al diye ama sen benim arkamda durmuyorsun dedim en kötü annenin eşyalarını yenilemiş olursun işte gülerek Kız kardeşinin sevgilisi beyaz eşya almış bak o beyaz eşya aldı asgari ücretle bir sen almadın senden bir cacık olmaz telefon onun için özel alan arada sırada veriyordu bir gün ben de vermedim kavga çıkardı sen benden bir şey saklıyorsun dedi caddede yürürken kısasa kısas yapıyorsun çıldırtıyorsun beni üzerime kahve attı sonrasında özür de dilemedi attığımda yere doğru yürüyordun dedi bir gün 14 ay olmuştu mekan arıyorduk oturmaya ablam atmıştı dedi mekanlara bakıyordu ablam ne atmış bakayım dedim kafamı uzattım telefonuma bakmayı kes artık diye sokak ortasında bağırdı mesela biz evlenmeyi düşünüyorduk o zamn. Haklı nedenler mi? Omuzunu fazla sıktığım için ki normal sıktım tatlı bir şekilde tatlı bir anda sen benim canımı yaktın diye suratıma yumruk attı tüm bunlar normal mi koç burcu içinde normal mi
Ya aslında ben tüm bu olanları hak ettin mi yani ilişkinin başından beri aslında bir güvensizlik vardı güven bağı kırıldığı için ben sürekli ona darladım
İçimi kuş kuyu düşürmüştü
Koç burçları gerçekten böyle mi bu anlattıklarım mı yoksa bir narsistle mi beraberim
Kiz manipülasyon yapıyor bence
Tehlikeli bir tip
Narsist değil mi bu
Yani koç da olsa sevdiğini bu şekilde hakaretler etmez yani
Tehlikeli tip derken anlatın biraz
Ya burç belli bir yere kadar
Bunun arkasına sığınamaz
Onda manipülasyon yapmaya çalışmış
Bana kullanıcı adını yazar msn mesajlarn geç geliyo
Bir kavga ediyoruz mesela bir hafta kapanıyor sadece mesajlaşıyor sesini duymuyorum bir hafta sonra buluşuyoruz ben hatamı kabul etmiş oluyorum hatalı olmasam da hatamı kabul etmiş oluyorum şu zamana kadar ettiği hakaretlerden dolayı sadece bir kere özür diledi o da bana sokak ortasında bagirdigi için üzerime kahve attığında özür dilemedi yüzüme yumruk attığında özür dilemedi eleman için yalan Konuştuğunda bana özür dilemedi ama ben en ufak şeyde sürekli özür diledim
Narsist vb bilmem ben psikolog değilim ama senin sevgilin sevgilisi sürdürecek biri değil
Ben koç burcuyum ya diyip işin içinden siyriliyor
Kimse kimseye hakaret edemez
Yap diye seni tahrik etmeye çalışmış işte
Şüphen varsa içinde evlenme zaten
Yarin obur gün boşanmak daha kötü
Koçlar narsist mi
Tüm bu olanlar gerçekten de koç Burcu’nun arkasında olan bir şey mi
Ayrıldım zaten
Ben bütün burçları denedim
Burç etkili olabilir ama herkesi karakteri psikoloji farklıdır kardeşim
Senin sevgilin de olgunluk yok bence yasi kaç bu arada
Sokak ortasında bana canım canım konuşuyorsun yine hadi ordan git dedi ben daha fazla hakaretine dayanamadım gittim
27
Aksine çok olgun bir insandır sadece duygusal kapasitesi çok düşük heralde bunların
Yasi gibi davranmıyor bence
Bende 27 yaşındayım ama öyle degilim
İnsanlara karşı dışarıya karşı çok böyle olgun ama ilişkinin başından beri şüphe soktu için içime sürekli arayıp darladım ne yapıyorsun ne ediyorsun diye manyak etti beni yalandan dolayı üç ay boyunca beni sürekli bu benim çocukluk arkadaşım diyerek bana yalan söylemiş
Sonra beni buna sen zorladın kendi hatasını da kabul etmiyor
Sizin erkek arkadaşınız size nasıl hakaretler ederdi ya da hakaret eder miydi
Aldattı yani senj
Ağır konuştuğu oluyordu bende ona öyle yapıyordum
Çocuk hiçbir zaman buluşmadılar çocuk Ankara’da bizimki İstanbul’daydı
Zihinsel bir aldatma olabilir evet
Ve bunu sen benim sınırlarımı ihlal ediyorsun arkadaşlarıma ben kendim istersem çıkarırım sen çıkarmana müsaade etmemek için söyledim diyor ama sanki ben yalandan yere istemişim gibi
Manipülasyon işte
Nasıl ağır konuşuyordu mesela sizinki biraz birkaç tane örnek ver bana
Bu aldatmak değil mi şimdi
Yalan söylemesi hoş değil
Baskı yaptın mı çok
Zaten çocukluk arkadaşım diye en başlarda söylüyor bana ama durum beni çok rahatsız ettiği için yani bana video atmamış elalemin oğluna video atmış çocukluk arkadaşım adı altında savunma yapıyor
Ben de bundan dolayı üç ay boyunca sürekli bu çocuk sana yazdı mı hala yazıyor mu sürekli zirt pırt arardım birisiyle mi konuşuyorsun paran yok etti beni delirtti delirtti
Halbuki biz sınır çizse erkek arkadaşı olduğuna dair bir mesaj verse karşı tarafa hiçbir şekilde problem olmayacak bana benim varlığımdan haberi var mı diyorm var diyo ama eleman rahat rhaat yazıyor
Sizin erkek arkadaşınız size nasıl hakaretler ediyordu. Sokak ortasında bağırma aptsl canım deme üzerine kahve atma vs senden bi cacık olmaz bu tarz agır mı
Öyle değil ya onu yapsa zaten bir dk durmam
Bir şey söylüyordum benzer şeyi bana da söylüyordu gibi
Hocam agır manipüle edildiğim için hala ona hak veriyorm beynm hala kontrolü bende değil idrak etmek için soruyorm bu dediğim hakaretler ne olursa olsun sevdiğine yapılmaz değil mi yani size yapsa bunları direkt bitirirsiniz kendinize saygınızdan
Sizin hakaretler genelde aptal canım daha üstüne çıkmamış belli ki
ben çizgilerimi çizdim
ihlal ett
bende çekiniyordu zaten
İhlal ederse ilişkiyi bitireceğinden mi çekiniyordu snladm öyle olmak gerekiyorms demek dedklerinin arkasnda durmak lazmmks eyw
Çok despot gelebilir de saygı önemli
Karşı tarafa bütün ipleri vermemek lazım
Aklında şüphe olmalı
Saygısızlık yapmıyorsanız sıkıntı yok tabi saygsızılık varsa benm gibi oluyo işte
Ayrıl gitsin.