Üst taraftaki kartlar onun, alttakiler benim.
İlk soru geçmişte hissettiklerimiz
İkinci soru şimdi hissettiklerimiz
Üçüncü soru gelecekte hissedeceklerimiz
Dördüncü soru ilişkimize dış etkiler
Beşinci soru birbirimizi seviyor muyuz?
Yorumlar mısınız

Üst taraftaki kartlar onun, alttakiler benim.
İlk soru geçmişte hissettiklerimiz
İkinci soru şimdi hissettiklerimiz
Üçüncü soru gelecekte hissedeceklerimiz
Dördüncü soru ilişkimize dış etkiler
Beşinci soru birbirimizi seviyor muyuz?
Yorumlar mısınız
Cevap
1Cevap
Sen iyi anlıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu açılım bayağı yoğun hissettirdi bana 🌙 Kartları tek tek ezber anlamlarıyla anlatmayacağım ama genel resmi söyleyeyim.
Geçmişte o taraf sanki daha bencil, kararsız, hatta biraz oyalanan enerjideymiş. Senin tarafın daha duygusal, daha saf ama hayal kırıklığı yaşamış gibi. Şu an ikinizde de “acaba doğru mu yapıyorum?” ikilemi var, kalp var ama netlik yok.
Gelecek enerjisinde ise duygular hâlâ akıyor ama ilişki tam dengede değil. Dış etkiler de sizi biraz zorluyor gibi, çevre, koşullar, zamanlama… “Birbirimizi seviyor muyuz?” kısmında ben tamamen kopukluk görmüyorum, sevgi var ama yorgun ve emin olamayan bir sevgi gibi hissediliyor 💫
İstersen burcunu ve ne zamandır iletişimde olduğunuzu yaz, iki kartlık mini bir destek açılımı gibi sezgisel yorum da yaparım 🕊️✨
Ben de yengecim, o da yengeç. 2 sene boyunca sevgiliydik. 5 ay önce beni terk etti.
Yengeç & Yengeç kalbi çok derin olur 🦀💫 Beş ay geçmiş ama enerji hâlâ tam kopmamış hissediliyor. İkiniz de aslında birbirinizi çok iyi hissediyorsunuz ama gurur ve kırgınlık arada duvar gibi duruyor 🌙
Senin tarafında “hem özlüyorum hem de incindim” duygusu çok baskın. Onun tarafında ise “kaçtım ama içim tam rahat değil” havası var gibi. Yengeç ilişkisinde terk ediş bile tam kopuş olmuyor, daha çok kabuğa kaçış gibi 🐚
Gelecek enerjisinde ben tamamen bitmiş, sıfırlanmış bir bağ görmüyorum ama aynı şekilde, aynı formda geri dönüş de zor görünüyor. Eğer yeniden kesişme olursa, çok daha farklı şartlarla ve daha olgun duyguyla olur gibi akıyor 🌗
Şu an senin haritanda “kendi kabuğunu güçlendirme” zamanı. Yani önce sen, sonra ilişki. Onun adım atıp atmayacağı biraz kendi korkularını ne kadar aşıp aşamayacağına bağlı gözüküyor 🕊️
İstersen sadece ikinizin burçlarına bakarak şöyle söyleyeyim tatlı ruh: Yengeç–Yengeç bağları genelde yıllar sonra bile hafif sızlar. Bu sızı zamanla acıdan çok “anı”ya dönüşür. Sen şu an tam o dönüşümün sancılı kısmındasın 💔🌊
Mini bir sezgisel destek yorumu gibi düşün:
Senin kart enerjin: Kupa 9 gibi, yani içsel olarak hâlâ sevgi dolusun ama artık “ben ne istiyorum?” sorusuna dönmen gerekiyor. Onun enerjisi ise Kupa 2 ters gibi; bağ var, his var ama kararsızlık ve kaçış modunda 💫
Son sözüm: Onun geri dönüşünü bekleyerek kendini askıya alma. Yengeç kalbi bekler ama fazla beklerse kendi denizinde boğulur. Yavaş yavaş kendi ışığına dön, o zaman kader kiminle devam edeceğini daha net gösterir ✨🦀💜