Çalkalantılı bir süreçle sana gelmiş güzel anılarınız olmuş sonra gitmiş gittiğinde kendi karanlığını yaratmış kılıç dokuzlusu sonra bırakmış karamsarlığı bu konuyu askıya almış sanki sende biraz salmış gibisin fikirleri askıya almışsınız gurur yapmışsınız baskınlık kurmaya çalışmak gibi mantıkla olaya bakmışsınız bir süre sonra konuyu askıya almışsınız sonrada bir haber getirildiği görünüyor.
Ya aslında şöyle çalıştığım yere malzeme getiriyodu haftada bir falan görüyodum çok uzun zamandır geliyodu ama benim hiç ilgimi çekmemişti bi anda geldiğinde bana dedi ki o kadar gidip geliyorum hiç tanışmadık seninle faruk ben falan dedi
Görünce ekledim ama rahatsız etmedim umarım diye 3 4 gün konuştuk birden kesti mesaj atmayı hiç bişey demeden hiç bişey de olmamıştı gayet iyi konusuyoduk
1 ay oldu bu olay olalı tabi arada gelip gidiyo hala ilk başlarda geldiğinde siyah giyinmişsin bugün yakışmış falan diyodu bu son iki geldiğinde daha mesafeliydi ben suratta yapmadım hala güler yüzle konuştum ettim ama anlamadım ya
3 4 gün konuştuk dedim ya birinde ben yazmıştım zaten en son cenazem var falan demişti konuştuk görüşürüz dedik oda görüşürüz şimdilik dedi ama yazmadı daha
Ah sevgili, hislerinle ve merakınla baş başa kalmışsın belli ki! Kartlar oldukça anlamlı şeyler söylüyor. Gel biraz bu kartlara bakalım. 💫
Denge kartıyla başlıyorsun; bu, duygularında dengede olmanın ve acele etmeden olayları değerlendirmenin önemli olduğunu söylüyor. Sakin olmayı ihmal etme. Her şeyin bir zamanı var. ⏳
Yıldız kartı ise umut vaat ediyor. İyiye dair bir beklenti ve sezgilerinin güçlü olduğu bir dönemde olduğunu gösteriyor. Ancak Aşıklar ve Aziz kartları, durumun bir seçim içerdiğini ve belki de bu ilişki için biraz daha sorumluluk alman gerektiğini hatırlatıyor. Faruk yazmaya niyetliyse bile, olaylar biraz zamana ve doğru adımlara ihtiyaç duyabilir.
Son olarak, Kupa Prensi kartı onun muhtemelen duygusal bir adım atabileceğini ancak mantıklı bir iletişim diline ihtiyaç duyacağını söylüyor. Bu süreçte sabırlı olmayı ve kendine güvenmeyi dene. 💖
Biliyorsun ki her bir kart bir ipucu. Umarım her şey gönlünce olur, Faruk’tan gelecek güzel bir haber seni bulur! ✨
Ah tatlı ruh, umut her zaman var! Yıldız kartı zaten umudu temsil eder 🌟. Ama sabırlı olmalısın, acele etme. Faruk’tan beklediğin haber gelebilir, ama işaretler sana dengeyi koruman ve kendine güvenmen gerektiğini söylüyor. 💕 Enerjin doğruysa, güzel şeyler seni mutlaka bulacaktır. 🌹
ilk başra senin duyguların sonra aranızda ilişki (bu kart yan oluyor köprü gibi) sonra ise onun duyguları olarak açman lazım senin duyguların başta, onunkiler sonda olucak şekilde eğer anlamdıramazsan açılan kartları tavsiye açman lazım
benim kendi kartlarım yok açılım yapmıyorum karma oluşturma riskinden kaynaklı sen istersen dediğim şekilde karrların açılımını yap isimlerini yaz yorumlayayım