Cok seviyo sozde ama en kotu animda bile yanimda yoktu herseyi burnumdan getirdi simdide manipule etmeye calisiyo bitir dediksir diretiyo... nasil kurtulucam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kısa sürede bitir, dengesiz insan bekar iken de aynıdır evli iken de sakın düzelir umudu taşıma kardeş
Evt ztn olmucak imkansiz ama anlamiyo
bir şekilde bitecek yani, ne demek anlamıyoo, mecbur mu yani
Ayyyy hemen bırak hamsi ya hiçç sevmem takıntı narşistlik toksiklik bütün iğrençlik bunların erkeklerinde
Bitir gitsin seven adam sevmeden halleder bazı seyleri
Bitirdim kendim icimde ama o hala bi umut bekliyo bilmiyorum belki oda bitirmistir ama hala deniyo arada
sen ne burcusun
Yay
aklı olsa kaçardı
Ne alaka
Yay burcu empati yoksunu, cesur gözü kara görünse bile başı belaya girince korku basar bin pişman olur giriştiği eylemin sonuçları ortaya çıkıp kafasına dank edince. Duygusal zeka çok olmuyor yayda, adalet duyguları gelişmiş değil haklı haksız ayıramazlar, çabuk galeyana gelmeye müsait, fanatizme meyilli tiplersiniz bu aşırı saçma. Bir yay burcundan kaliteli bir yönetici olamaz.
Ben yonetici olmak istiyorum mu dedim? Ne alaka
Ve dediklerinle alakam bile yok tamam bazen vurdumduymaz hareketlerimiz var oda hayati takmadigimizdan ama hicbizaman oyle laylaylom da deyiliz takmiyo gibi gorunuruz ama asil gercekten onemsiyosak onu takinti haline getiririz... soylediklerin hicbisekilde uymuyo
Yay neyi kabul eder ki. Çok çok sorunlu bi burçsunuz. İnatçı kibirli adalet duyguları pek gelişmiş olmayan tiplersiniz, ben de balıkım yükselenim akrepte ve yayları aşırı iyi tanıyorum. Hele erkeklerinizin gözü kara cesur tavırları, sert kayaya çarptıklarında sonradan korku bastığında tamamen kolpa oldugunu görünce gülüyorum.
Ne alaka asil siz oylesiniz korkaksiniz biz cesur ve dobrayiz sizde anca sinsi sinsi manipulation etmeyi seversiniz
Sevdiklerimizs asla Inatci falanda deyiliz herzaman adaletli olmaya calisiriz siz ise herseyi sadece mahfedip kendinizi hep hakli goren bunuda manipulation ederek kabul ettirmeye calisan eziklersiniz
Korkak gibi görünürüz ama bu fazla empat olmaktan kaynaklı. sabrımız zorlanıp deli damarımız ortaya çıkarsa herşeyi göze alırız. Biz sadece fazla empatız. sizde empatlık olmadıgı için patavatsızca giriştiğiniz eylemlerin sonuçlarında kafanız geç basıyor başınıza bela gelince pişmanlığınız ortaya çıkıyor, bana asla hikaye anlatma soluk soluga kalan yayları biliyorum korkularından sonradan. Su grubunu anla öyle kapışalım. Su zaten ateşin zıttıdır ateşlerden empatlık beklemek saçmalık olur zaten. Koçlar da aynı bu konuda ama koçlar daha zeki ateş grubu içerisinde yine bi adam akıllısı varsa koçlardır.
Ne alaka empat olmakla korkakligin ne alakasi var oynaklik yapuyosun suanda da tipik balik burcu
Sizde tam oynak siniz oldugunuz gibi gostermiyosunuz kendinizi rol yapiyosunuz ve sinsisinjz... evet patavatsiz olabiliriz ama bari adam gibi adamiz rol yapmayiz neysek oyuzdur basimiza bisey geldimi korkariz bu gayetde normal bi tepki bence ama en azindan deli dolu da olsak iki yuzlu yilan sinsi deyiliz sizin gibi
Sizin deli damariniz anca kendi menfatinize uymadimi cikar... bisey sizin istediginiz gibi olmadimi ya da karsi kisiyi manipulation edemediyseniz deli damariniz cikar hic dusunmessiniz kim hakli kim haksiz
Kafan basınca anlarsın bi gün. Balıgı istesen de çözemezsin sen. Sırf jüpiterin etkisiyle ilham aldıgınız için şansınız iyi gidiyor yoksa hiç bir şeysiniz. Allaha şükür 12. son burcuz ve tr deki cahil astrologlar anlamasa da yurtdışındaki tüm aklı selim astrologlar balıgın karmaşık bi yapısı oldugunu bilir. Koç bu işi başlatıyorsa biz de sonlandırırız. Bana ateş gruplarını boş yere anlatma sinsiliğin kitabını başta aslan yazar sonra siz gelirsiniz de neyse bu konuya girmem.
Alakasi yok bende senle kavga etmicem cunku anlamicaksin siz baliklar anca kendi dediginiz laflari kabul edersiniz dogruyu bin kerede yazsam kabul etmiceksin cunku odunsunuz anlamasiniz sozde cok duygusal bi burcsunuz demi ozaman en kotu animda nerdeydi coo empath yaparsinizya ozaman ben hayatim mahfolurken bile onunla konusmustum belki bana bi motive olur diye ama o herseyi burnumdan dahada beter bi sekilde getirdi bumu empatik baliklar guldurme beni... artik umrumdada deyil
Aranızda neler geçti bilmiyorum net yorum yapamıycam ama yay ismini bile duyunca benim yüzüm ekşiyor şahsen. Benim bir boğa burcu arkadaş vardı boşandıgı eski eşi yaydı. Ruh hastası olarak tanımlıyordu eski eşini. Beni yetersiz hissettiriyordu komplekse falan soktu beni diyordu. Sizin en büyük sıkıntınız aşırı kırıcı olmanız ve nerede nasıl duracağınızı bilmemeniz, bu tamamen fanatizm meselesi, en ufak meseleyi aşırı büyütür, konuşarak orta yol bulunabilecek kadar ufak meseleler yüzünden insan kırmaktan çekinmezsiniz. İnsanların çogu sizin iç yüzünüzü bilseler yanınıza bile yaklaşmazlar. Size sempati duyanlar da tamamen cahilliklerinden duyuyor ya da fazla vurdumduymazlar. Kırıcılıgınız da düşük empatlıktan kaynaklı, cesaretten ya da dobralıktan falan değil. Dobralıkla bağdaştırmak saçmalık. Yay diyince bende en çok oluşan 3 şey var, gaddarlık, fanatizm, düşük empati.
Yalan