Rüyada kimseye güvenmemek gerektiğini öğrendim bu neyın belirtisi ve neyin işareti?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat öğretememiş ki artık rüyana kadar giriyor
Hahah komikmiş
Hayatinda kim var ise onun işaretini almissin
Evet ve eskıden olanı gördüm şimdiki yeni olanı da gördüm güvenmeyeceksın diye işaret gördüm
Yenisi diye kimi seçip değer verdiğin önemli. Seçimlerindeki hayatı sana göstermiş. Bu senin akıl ve mantıkla seçim yerine yaptığın duygusal hataları gösteriyor. Sevmeden zekan ile davranmayı netlestirir isen doğru kişiyi ayırt edeceksin
Demi ne kadar doğru söylemişsin tam benı özetlemişsin kdlalaşs
Aynen ben akıl mantıkla ilerlıyorum zaten değer verdiğim biri var fakat ama sırlı birisiyim kımseye sır bişey paylaşılmaz bu devirde neyse ki ne
Ya ben mesela kimseye kendı hakkımda bişey söylemiyorum paylaşmıyorum yakının olsa da bile paylaşılmaz yeri havalanmış tekme atar kısaca güvenmıyorum kendı mutluluğumu millete söylesem kıskanç krizlere girer vs gibi mutluluğun İçin mesela kimseye bişey söylemeyeceksin işte bu kadar açık net
Harika özetlemiş sin seninle sohbet etmek güzel. Lakin daha da derinleştirmek isterim. Sohbet e gelirsen
Buda benım profesyonelim denir 😀🫣
Yanı olabilir yazayım
Zaman gösterir. Sen sadece sezilerinde olanı değil hayatın sana getirdiklerini yasarsin
Aynen öyle doğru diyorsun zaten ama doğru seçimde önemli zaten
İşte o seçimi kalıba koyunca aslı olanı gurup yakalaman mümkün değil.
O nasıl oluyor
hahahah neyse boş ver insan kendıne ayırmalı vaktını ve zamanını saçma sapan insanlarla heba etmek değil, aksıne kendıne değer vermeli düşünmeli sınava hazırlanıyorum mesela kimse benden bu kadar değerli ve önemli değil
Bu iş genelde yaş aralığı ile sınırlı kalıyor. Konan kalıp dar alanda bulunan milyonda bir ihtimali getirir. Onu yakalamak imkasizlasir. Kalıbı açarsan seçenek artar. İstenen imkan ve rahatlık ise seçenek daralmak yerine artmali
Özele bakar mısın
Baktım. Boş. Gelen bir şey yok
Yenıle sayfayı
Yeniledim ama yine yok. Soran diye kapalisin ki diğerini ayırt edemiyorum. Mesajda da bir şey yok
insan kafasını saçma sapan be boş şeylere mı yoracak yazmıştım boş boş şeylere heba etmektense üniversite sınavım var onla hazırlanıyorum saçma sapan şeylerle ilgilenemem kesınılıkle
Durumun bu ise zaten etrafa kapalı olup konsantre olmani gerektirir.
öyle de yorgunum ya sürekli bişeylerle uğraşıyorum genç yaşta hı yandan üzgünün yani aile ve dost arkadaşta olsun neden ama bilmiyorum ya
Muhabbeti ikili yapmak belki sana katici olur. Ne dersin?
İstersen yap
Yapp
Sohbete gel yapalim
Ben sana yazdım benı neden engelledın
Anlamadım
Sorun şu ki seni ayırt edemedim. Erkeğin biri sürekli yazıyor sandim
Engel nasıl kalkar onu da bilemiyorum. Burada yeniyim
muratkilim.55
İ n s
Rüya ile mi yaşıyosun yaa