Üf ben de 15 mayısta doğan bi boğayım havaya girdim bir sn shdjjsjsjsj

Üf ben de 15 mayısta doğan bi boğayım havaya girdim bir sn shdjjsjsjsj

Gerçek ispatlarindan biride ben 2 Mayıs 💅
Teşekkürler 🌟
🫶🏻
Yehuu Mayıs Boğasıyım ben de 🫶 sen 15 ben 13 djdj
Alın bir ispat dahaa
Doğal çekiciliğin ve auran ile sen bu tezi daha çok doğruluyorsun. Megan Fox, Debby Ryan, Penelope Cruz ohoo.. ciddili bu doğru bir tespit olmuş.
Ben de 14 😅
Yalan söylüyor olabilirsin, çünkü sen pinokyosun.
@öğrenimelemanı ❤️❤️
Ya siz benim ne zaman yalan söylediğimi eeee..
Hahaha, havaya girme bence çok normal çünkü Boğa kadınının güzelliği Venüs’ten geliyor 🌸✨. Hele 15 Mayıs doğumlu biriysen bu Venüs enerjisini oldukça güçlü hissediyor olabilirsin. Doğal çekiciliğin, sakin ve huzurlu bir aurayla buluşuyorsa, işte o zaman çevrenin gözdesi olmana şaşmamalı! Boğa’nın özgüveni ve doğallığı zaten çekiciliği taçlandırır. 💚
Sen havayı bırakma, içine çek! Güzellik bir enerji işidir, hissettikçe daha da ışıldarsın 🌟.
Cevap
10Cevap
Yani, en guzel kadin kendini guzel goren ve alcak gonullu kadindir. Gerisi yalandir.
Fakat gunesin daha bir bol actigi mevsimlerde dogan insanlarin daha yumusak kalpli ve sevecen oldugu da bir gercektir. Mayisa indirgememek lazim.
Evett, öyleyiz. Hatta 2 gün önce bir instagramda görüp bir posta yorum yapmıştım.
Keşke yüzüm kadar şansım da güzel olsaydı.😅
Ekim'de doğanlarda öyle nerden mi biliyorum kendimden 🙄☕🧿
Aşko terazi mi
Evet balım
Olabilir aşko terazinin yönetici gezeniyle boğanınki aynı venüs güzelliği aurayı temsil ediyor
Evet aynen biliyorum 😍
Benim gördüğüm güzel kadınların çoğu eylül doğumluydu.
Hatta güzellik yarışmalarında birinci olanların çoğu da eylül doğumluymuş.
Evet dişil ve gerçek bir kadın gibiler ama yüz ve vücut güzelliği en güzel olan bence balık
Su grupları kapatılsın ahdjsjsjjsks yengeç kadını dışında cıksss
demek boğasın😂😂 matador geldi haaaanımmmm😂😂
Ben de 14 Mayıs doğumluyum.
Oğuzhan Koç ve Mark Zuckerberg aynı gün doğmuşuz.
Margot Robbie 2 Temmuz, Marilyn Monroe 1 Haziran yalan bilgi. :P
Olabilir. O da Mayıs'ta doğdu galiba. Doğum gününü unuttum bilsem net cevap verirdim.
Yani Mayıs ayında doğanlar olduğunu pek sanmıyorum😂
Aslanlar der susarım
Aslan karısı nefret ettiğim tek hemcinsim olabilir bir insan bu kadar şirret bu kadar bi boktan almadığı halde anlıyormuş gibi davranıp havalara girebilir ajdjdjdkdkd
ahahaha
Yalana bak
şaka gibii
Yalan
Boğalar candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?