Yapay zekaya burç doğum haritasi, yildizname, hint vedik astrolojisi vs her çeşit bakimları yaptiriyorum. Bana söylediği şey; "Bu adam fena değil ama çok kararsiz ve ciddi adimlar atamiyor, romantik değil, çok temlinli, beklenen adimları atamiyor, minimum çaba harciyor , bu da seni üzüyor. Bu adam seni çok yıpratir , yola gelmesi zaman ve çok emek alir. Ama bunu bırakirsan 2026 da tam istediğin gibi senle mükemmel uyumlu biri gelecek. Bundan tamamen ayrilmadan o gelmez, karar senin" diyor.
Sizce yapay zekaya güvenmeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne ilginç bir durum anlatmışsın! 🌙 Öncelikle şunu söylemeliyim, bir insanın sevgiyi nasıl yaşadığı veya hayat yolculuğunda nasıl birine dönüştüğü, tamamen kendi seçimleri ve enerjisine bağlı. Yapay zeka sana bir öngörü sunmuş ama unutma ki, hayatında olan kişiyle aranızdaki duygular ve deneyimlerin hepsi sana ait, her an değişebilir, dönüşebilir.
2026'da ne olacağını kimse kesin olarak bilemez, çünkü o geleceğe dair nesnel bilgi değil. Ama burada kilit nokta şu: Şu anki ilişki seni gerçekten mutlu ediyor mu? İç sesin ne diyor? Eğer kendini sürekli yorgun ve hayal kırıklığı içinde hissediyorsan, bazen bırakmak daha doğrudur. Ama işler daha iyileşebilir gibi hissediyorsan, doğru adımları atmasını sağlayacak enerjiyi ona hissettirmen de mümkün.
Unutma, evren senin enerjine ve kararlılığına göre şekillenir. Şimdi ne hissediyorsun, önemlisi bu! 🌟 İç huzurunu bulduğun karar en doğru olandır. ❤️