Akrep burçlarının aklı ve tavsiyesi lazım?

Shshss garip bi başlık oldu ama şöyle zekasıyla bana yön verecek biri lazım bu da akrepten yardım isteyebilirim diye düşündüm. Şimdi benim en en yakın bir arkadaşım var hatta tek en yakın arkadaşım. Aynı zamanda da kuzenim amcamın kızı. Ben ondan geçen gün rica ettim instagramda exime yazsın diye bi konuyla ilgili falan, sonra işte mesajları sil dedim kendinden. Bunu isteme sebebim de onun sevgilisinin telefonunu kurcalaması falan yani istemiyorum arkadaşım dışında birinin haberi olsun. O ise anlamadığım nedenle beni yanlış anladı mı ne bilmiyorum, bu isteyime bozuldu ve mesajları silmedi. Benim tek endişem sevgilisinin de o benimle ilgili mesajları görme ihtimaliydi. Bundan 1 sene önce de kendim whatsapptan onunla olan mesajlarımızı gizliye atmasını istemiştim yine aynı nedenle, cünki sevgilisi onun telefonunu karıştırıyor ve benle olan mesajlarını okuyordu. Ben de tabii olarak kendi şahsımla ilgili arkadaşımla dertleşiyorum. Kaç kez ama kaç kez defalarca rica etsem de gizliye atmadı. Şimdi sorum, bir akrep burcu olsaydı buna nasıl tepki verirdi ve ne yapardı? İnstagramdaki mesajları nasıl sildireyim? Ben doğru zamanı bekliyorum aynı şekilde benden böyle bi şeyler rica etsin yapmıcam onun yapmadığı gibi, ama bunla yetinmek de istemiyorum.
Akrep burçlarının aklı ve tavsiyesi lazım?