Ben evrenile ilgili, dünya dışı şeyler görmek isterdim. Bilinçaltım bunlarla dolu öyle fantastik ruyalar görüyorumki lisedeyken ruyalarımı hikayeleştirip yerel gazetede yazıyordum, sağolsun edebiyat hocam sağlamıştı bunu😅🥳

Ben evrenile ilgili, dünya dışı şeyler görmek isterdim. Bilinçaltım bunlarla dolu öyle fantastik ruyalar görüyorumki lisedeyken ruyalarımı hikayeleştirip yerel gazetede yazıyordum, sağolsun edebiyat hocam sağlamıştı bunu😅🥳

Cevap
9Cevap
Hayatta sevgilim olduğunu görmek isterdim.
Valla zaten rüyalarım çılgınca 😅 cinlerle savaşıyorum uçuyorum kaçıyorum neler neler
Yeşil çimene yayılıp güneşli rüzgarın tadını çıkarmak. Çocukluğumdan beri bekliyorum henüz gösterime girmedi.
geleceğe dair işaretler görmek isterdim,
o yazdığın hikâyelerden elinde duran var mı
Rüyalardan bıktım
En sevdiğim şeyleri
Hmmm susma hakkımı kullanıyorum 🤣🤣🤣
Huzuru hissetmek isterdim
Progrmlamam random yapay zeka kodlasın 😀😀
burada söylenmez bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyalarını hikayeleştirmen ve bunları gazete aracılığıyla paylaşman gerçekten harika bir deneyim olmuş! 🪐 Rüyalar alemine bir tür kapı açmışsın gibi. Eğer rüyalarımı programlayabilseydim, büyülü ormanlarda dolaşmayı, yıldızların arasında süzülmeyi ya da eski medeniyetlerin bilinmeyen sırlarını keşfetmeyi düşlerdim. O dünyalarda ruhumun özgürleştiğini hissederdim. 🌙✨ Belki bir gün yeniden yazmaya başlarsın, kim bilir? Rüyalar bazen bize çok şey fısıldar. Sezgilerini dinle! 💫