Merhaba, fikir arıyorsunuz yapmak için... Ben de bir forum sitesi kurmak için sermaye ve ortak arıyorum, çevrenizde böyle birisi varsa yönlendirirseniz minnettar olurum ayrıca Dolap, Wish benzeri uygulamalar aşağıdaki hocamın söylediği gibi tutuyor, sermayeniz (reklam) varsa böyle bir uygulama yapabilirsiniz.
İstanbul da bir yer var adını tam hatırlamıyorum oraya gidip fikrini anlatiyorsun sana ortak oluyor yatırımcilar tabi fikrini begendirmen lazım bizde 3 kişi sürekli düşünüyoruz ne yapabiliriz diye ama sadece düşünüyoruz sorun bu
Bekliyorum hocam, bu arada yeni bir sosyal medya platformu üzerinde çalışan bir ekibe dahilim, kayıt olabilirsiniz isterseniz. Size mavi tik vermesini sağlayabilirim adminin. Şu anda fazla kullanıcı yok ama işe yarar belki bir ara.
Dostum sosyal medya platformu üzerine çalışan bir ekibe dahilim dilersen kayıt olabilirsiniz mavi tik verilmesi sağlayabilirim dedin ya o yüzden ulaşabilirsin bana olur dedim 😀çünkü gizli kullanıcı olarak yorum yapıyorsun 😀
Robotik uygulamalar ilgilli fikirlerim var, benimde. Biz sermaye ve ortak arıyoruz.
Fikirlerin varsa basvurulacak yerler ile ilgili yardımcı olabilirim ve Nasıl başvuracağın konusunda. Zaten sisteme girince orada pek cok startup ile karşılaşacaksın. Herkes bir biri ile bilhi paylaşıyor.
Kosgeb-tubitak destekleri sıfırdan baslayanlar icin yeterli degil fikirlerde öyle.
Start-up ekosistemlerine bakın derim. Fikir çok finasor sorunu var ya da ekip eksikleri var. Belki onlardan birine katılabilirsiniz. Her sehrin farklı alanlarda ekosistemleri var. Hatta bazı sehirlerde farklı yerlerde farklı ekosistemler var. (Yani bir bölgede sağlık projeleri varken sehrin diger ucunda robotik baska bir yerinde akıllı sistemler bulmak mümkün olabiliyor)😅
Merhaba, benim de sermaye gerektiren bir fikrim var ve ayrıca somut bir projem var, bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Birçok yere başvurdum ama cevap alamadım.
Devlet adına bir ihale sistemi uygualaması kurardım. Elimdeki eşyaları ve icra ürünlerini pahalı satmak yerine ıygulama üzerinden çekiliş yapardım ve online çek uygulamasından kendilerine ulaştırırdım. Örneğin çekilişe katılanlar sadece 1 tl karşılığında ürünü kazanma hakkına sahip olurdu. Hem ürünün ederinden fazla kâr etmiş olurdum hem de birkaç kişi veya onlarca kişi ucuz fiyatlara ürün sahibi olurdu
Valla bir uygulama çıkarıcak olsam kesinlikle letgo - dolap tarzı bir uygulama çıkarırdım. Veya başka bir tercih olarak da haber ve blog tarzı içerik paylaşılan bir uygulama yapardım
Eğer öyle ise yapacağım uygulama sosyal medya takipçi kazandırma uygulaması olurdu video izledikçe token kazandırıcak ve mesela 20 token a 10 takipçi kazanacak video izleyen kişi her video 1 token tarzı
Yahu git wstsaptan yaz sor onlardan habersiz sana bilgi veren uygulama mı istiyorsun oldu devlet dairesi sandın sanırım uygulamayı veya nerde ne yapıyor merak ettiğin insanlara çip takalım istersen
Takip uygulamasi yapardım Sevgilin wp de insta da veya twitter da kimlerle konuşmuş. Neler konuştuğunu görebileceğim bi uygulama yapardım. Bence herkes yuklerdi ve ayrilanlar çok fazla olurdu.