🃏"O beni seviyor mu?" Kartlar bize ne söyleyecek, merak ediyor musunuz? (Kolektif tarot açılımı) 🃏?

🃏O beni seviyor mu? Kartlar bize ne söyleyecek, merak ediyor musunuz? (Kolektif tarot açılımı) 🃏?

⚡​Enerjinizi dahil etmek için niyetinizi belirleyin ve yoruma “enerjimi bırakıyorum” yazın.
🔮 Açılım akşam 3 kartla yapılacak ve yalnızca yorum bırakanlar için geçerlidir. Yüklenen tüm enerjilerin yorumu paylaşılacaktır. Unutmayın bu bir kolektif açılımdır, herkes için bire bir uymayabilir.
🃏 Uyumlanıyorsanız “aldım, kabul ettim”yazın; uyumlanmayanlar evrene iade etsin.

Güncellemeler
7 ay
🔮 Kolektif Sonuç : "O beni seviyormu? "

Çoğunluk için o kişi sizi seviyor ya da sevgiye çok yakın güçlü duygular taşıyor. Sizi düşündüğü, özlediği ve aranızdaki bağı bırakmadığı enerjisi var. Niyetinde yakınlaşma, konuşma ve bir adım atma isteği görünüyor. Gelecek potansiyeli olumlu: Bu bağ ilerleyebilir, duygular netleşebilir ve ilişki güçlenebilir.

👉 Kısacası: Evet, çoğu kişinin niyet tuttuğu kişi seviyor veya sevgiye yönelmiş durumda ve bu bağlantı ilerleme potansiyeli taşıyor.

Güncellemeler
7 ay
Eğer uyumlanıyorsanız “aldım, kabul ettim”yazın; uyumlanmayanlar evrene iade etsin. ;)
🃏"O beni seviyor mu?" Kartlar bize ne söyleyecek, merak ediyor musunuz? (Kolektif tarot açılımı) 🃏?